Piticlonti de iulie-august 2004 (201)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca ce viata! Cu schimbarea orei..Uka la 5.30 era in picioare..gata de o noua zi! Cred ca vroia sa-i telefonezeze Botosicai..sa vada daca s-a trezit si ea! Uka era in legan din ala pt copii mari si se dadea pe burta..asa a ajuns sa se dea peste cap si sa pice...
Bine ca se serbeaza Halloweenul in Ro..ca aici la gradinite..slaba miscarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Aha, acum am inteles... si Bianca mai vede alti copii dandu-se pe burta si a vrut si ea de cateva ori...

Asa, si am vazut poze cu Edi si Ana sarbatorita - La Multi Ani, biluta, sa-ti traiasca mandra! ...
cu Stefan la frizer... btw, a mea nu sta decat in brate la mine...
si cu lia pui cu mustati... f. frumos pictata..

Alice, pe unde umbli... sau ai facut prea mult praji in week-end si acu esti franta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Diana , tot am vazut ca vorbeati de Varilix..si nu stiam ce-i aia ..este vorba deci de vaccin antivaricelic! Cum sa nu faceti acest vaccin? Raspunsul la intrebarea ta este DA...desi nu inteleg..in Ro nu este obligatoriu? Aici se recomanda sa fie facut la virsta 12 si 15 luni.Efecte adverse exista ipotetic la orice vaccin...dar beneficiile primeaza in luarea deciziei!

edit sa corectez greselile:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, apropos de kile... pai tu nu stiai ca pe continentul asta te ingrasi si cu aer ... Andreea, fata noastra cea mare, s-a ingrasat cu 8 kile de fiecare data cand a fost aici - deci in mai putin de 3 luni..

Roxi, unde ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am uitat sa spun c-am vazut tzucureii, vazusem poze din albumul respectiv dar le-am savurat cu mare pofta pe cele cu copiii dormind (oare de ce??), pacat ca ochii aia albastri se ascund mai mereu :)
am mai vazut o pereche, ana si edi, mey, da' ce serios e edi, ptiu, zici ca-i barbatel nu gluma, nu se amuza el cu una cu doua
frumos leut, marcela, asteptam impresii de haloween romanesc:)
gabi, sa-mi fie cu iertare dar eu n-am vazut linku la poze, daca ti se face mila poate-l repeti si pt cascati
va imbratisam virtual si un halloween de toata pomina!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza de la polul nord. is 3 grade acum.
giiiz Olivia ce sperietura.....de aia nu vroiam eu sa stiti cum a fost acu 3 saptamani cand cazu Pat . bine ca e ok Uka! pupicei! am sarbatorit pe barbata-miu care e si Dumitru si la congres am fost la Bucuresti. al de saptamana viitoare e tot la bucuresti si gataaaaa am scapat pe anul astaaaaa!!!! spor la dat kilele jos! tu esti super tare, te ingrasi in romania si slabesti in state
in romania nu e obligatoriu varilrix-ul, e la liber . eu una nu l-am facut iepurelui. saptamana asta ne vaccinam in grup tot familionu' de gripa. va fi super distractie .
Dana ce frumos sa inveti toate culorile si nuantele...asta da activitate creativa!
gama hihihi ai fost super simpatica . vino aici si varsa tot ce te supara....ca de aia suntem impreuna .
Ioana esti de crima cu santajele....auzi la ea, saceara declaratii de la cupil . oricum, bine ca merge.
fug la treaba ca m-am incalzit....o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Pupam buba lui Uka Kim, stiu cum e cu scenariile ...
DanaSpeel - spor la invatat culori
AncaMaria - sa mai pui poze cu Bia ca nu am vazut-o de muuult timp
Rox - bine ai revenit pe teren
Alice - unde chiulesti mey ?
LIA - BAGA POZE CU DANUT SI BURTICA - asa, sa vezi

Despre io: am fo` la masaj ... si mai merg si azi, ca oricum mi-am scos liber sa ajung la gineco. So, va recomand masaju` unui tip mijto`
O zi faina si calduroasa tuturor si multa sanatate !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,poftitzi la poze cu activitazi casnice mucushoriane:
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803479441932/17
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803479442032/19
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803479441984/18
plec un pic dar revin
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, pasarica la apel de la -3 grade, brrr
incep cu bolnaviorii&bolnavioarele, sanatate muulta, bat in lemn ca m-o ferit murphy anu` asta... pup si gravidantele, vreau poze, special cristal si lia ca pe mitzu` o vazui...
olivia, iaca de aia`i multumesc lui d-zeu ca n-am facut medicina ca la cit de panicoasa mi-s muream cu zile facind scenarii... pupam uka! bai za uei, si mie-mi cade paru` la greu
io`s iar fara cupii (ionu` e-n vacanta o saptamina si-asa ca l-am dus la soacra`mea) da` nu ma laud ca mi-e un door de ei
vazut pozici bestiale cu lia pui, cu ana si edi, cu pupi (andreeeo, io din cauza ta am sa emigrez brei, m-ai albit cu peisajele alea) si nu`n ultimu` eind pe adeluta, pupam mama pe voi toti (am uitat pe cineva!?)
roxana, de care vaccin antigripal va faceti?
papa, ce fac gagicile?
ashea, no cre` ca atit am retinut, hev a nais dei
aaa, multi ani fericiti soti de cristal si roxana
edit, vazut si gorodica
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Olivia,, Doamne, mi-am amintit de o cazatura a Iancai asemanatoare, de pe un gard. Stiu exact prin ce-ai trecut. Uf, copiii astia...eu, cand am cules-o de pe jos atunci, am iubit-o cel mai tare, cred. Nu-i mai dadeam drumul din brate de bucurie ca nu si-a rupt gatul.
Varilixul nu e obligatoriu aici, ba mai si costa 1 milion si ceva, dar nu conteaza asta. Nu stiam prea multe despre el, de aia tot incercam sa te intreb pe tine. Doctorita noastra spune ca ea il face la doi ani. Am intarziat doua luni de cand ma tot gandesc, dar i-l fac cum ii trebe raceala.

Marcela, nu mai stiu cum se numeau site-urile alea ca s euita Razvi si ma chema sa-mi mai arate cate una. Pupici leutzului mic si scump!

Mamagiuliei, de ce cauti vaccinul in famacii? Du-te la o clinica particluara unde este si pediatrie ca sunt sanse mari sa-l aiba acolo. Noi il facem la Medlife.

Leeloo, si noi suntem exact la fel, muci multi, tuse urata (are traheobronsita) si ochi rosii. Dragii de ei, e tare nasolo, eu stiu ca am avut acelasi lucru saptamana trecuta si imi venea doar sa zac in pat. Arata casa mea ca dupa bomba atomica.

Dorsilia, si noi o patim des! Pe mine ma enerveaza si mamele care vin in parc cu copiii varza de bolnavi. In plus, sunt si oameni in toata fierea care vin la noi cand sunt cobza. Nu-i pot intelege, zau! Noi n-am fost la teatrul de papusi duminca tocmai pentru ca Ianca e bolnavioara si nu pot sa fiu asa nesimtita sa-i pun in pericol pe ceilalti pitici.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput