Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 20
vrabiuta spune:
buna seara
intru doar 5 min sa va arat o poza:
http://family.webshots.com/photo/2039297050034520309XSWEOs
am avut petrecere de halloween azi de dimineata. va povestesc maine.
pupici.
cele mai frumoase
gama spune:
Daria, esti dragutza, copilu meu care se da drept alergic la cine mai stie ce, nu prea ar trebui sa manance nesanatoase, dar recunosc ca mai "uit"cateodata din lipsa de fler gospodaresc, cat despre 18 grade eu nu functionez la ac.temp.
Am vazut o vrabiutza frumoasa foc,o sa va facem curte in curand.
Mitzule, eu il tund pe matei acasa, cand ii fac baie, e cam greu ca se joaca in acelasi timp,dar culmea ca nu arata mai rau ca dupa frizer, m-am specializat!
si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI
szivarvany spune:
Vrabiuto - ce faina e, sa ne povestesti pe unde ati serbat !!!
Gama - eu mai am un obicei cu mancarea - fac multe feluri, portii mici, conopida la cuptor, cartof cu oua la cuptor, carnita la cucta si`apoi gata cu gatitul, ca ajung seara la 18,30 acas` si o taiem in plimbari. Cu functionatu` ... io functionez vara la 35 de grade ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
Salutare..nu v-am citit..dar nu o sa fie greu sa recuperez la cit de putin ati scris!
Mie imi cade parul ....de vreo 2 saptamini si in curind o sa si albesc!
Duminica in parc stateam cu prietena mea americanca (care vorbeste mult ...si nu intelege ca eu trebuie sa fiu in fiecare secunda cu ochii de Uka)..iar Uka in leagan pe burta...a cazut in git (pe trahee ca sa intelegeti) cu capul lipit aproape de coloana..deci dat peste cap..In citeva secunde mi-au trecut prin cap tot felul de scenarii..de la paralizii..la toate genurile de traumatisme si urmarile lor...Apoi am plins...Nu m-am sperit niciodata asa de tare!
ma duc sa citesc ..si mai vin..
speel spune:
Valeleu,ce spui tu acolo,Olivia???????????Si cum e Luca?sper ca e ok acum.L-ai dus la medic?
am vazut poze,tare mi-s mandra ca fac parte dintr-o gasca asa de frumoasa cu copii superbi.Sa va traiasca puiutii tuturor!!!
speel spune:
Un mesaj pentru Liliana:Sa-ti dea Dumnezeu putere in continuare!Nu-i usor sa-ti stii copilul departe,imi inchipui ce e in sufletul tau cind iti vezi fetita asa mare si frumoasa.Eu nu stiu cu cine seamana dar ochii sunt atit de frumosi si candizi!!!!!!!!!!!!
kim222 spune:
Dupa ce ca sint grasa...a mai venit si Halloweenul asta domne' ..asa ca datorita party-ului m-am umfat de toate
..si chestia asta continua toata saptamina!
Dana (speel ) nu l-am dus la dr....este ok acum..Cum merg cursurile? Cind ai primele examene?
Roxa nu-s bine..ca s-a reintors tusea...
Vineri l-a apucat si pe Uka..dar l-am indopat bine de tot felul de chestii..Foarte fericita am fost cind am gasit decongestionat nasal (sub forma de stripsuri)special pt copii de 2 -3 ani! Este noi pe piata! Asa ca am scapat de pus picaturi...iar Uka crede ca papa ..bobo..Toata lumea fericita!
Tu nu scapi fara sa raspunzi...ce ai sarbatorit? Si unde ai fost la congres?
Cristalinule suna frumos....
Adela felicitari ..pt semnatura!
Robi bine ca s-a terminat saptamina!
Ioana sanatate si sa treaca repejor!
Marcela..superba poza!
Dana (roller) seful tau este mai comunist decit comunistii! Pai noi tocmai ca sa scapam de faze din astea am plecat din Ro...daca si aicea sint...atunci ce ce sa mai sper ca exista locul perfect?
Ce mai face Vic..referitor la gradi , evident!
Azi ce s-a intimplat cu Nora, Alice, Carmenp.....ntzii, ntzii...
Predau legatura in Canada! Ce costum are Bia? Noi nu am gasit nimic pentru virsta de 3 ani..ca cele de 2 ani nu ne vin bine!![]()
speel spune:
So,ai ce ai sa povestesti nepotilor despre Uka tau!Si cu grasa,ai buba undeva?tu esti grasa?nu te cred!La scoala e ok,sunt foarte obosita,deh,copilul la amiaza m-a i-a de noua pina seara cind abia astept sa-l culc sa pot invata si eu.Menajul al fac cu el asa cum pot,noroc de tati ca mai gateste el dimineata cind sunt eu la scoala,ca nu as avea timp si de asta.Examene la jumatatea lui decembrie,pina atunci invat si eu culori ca nebuna.Nu-s decit vreo 500 de culori si nuante pe lumea asta.Si m-am gasit chiar eu sa le invat pe toate,altceva nici nu aveam mai bun de facut!
kim222 spune:
Dana ..nu am buba la creier
..m-am ingrasat 6 kg in 2 luni si juma' de cind am veniti din Ro!
Tin pumnii in decembrie...mama eroina..si cupil si scoala!
AncaMaria spune:
Salutare!
Noi am avut un week-end linistit, Bia a dormit pana tarziu si ieri nici nu am mai culcat-o de pranz ca am zis sa adoarma mai devreme... in sfarsit am reusit sa ajung si eu astazi la 9:15 la servici... mare realizare ![]()
Olivia, saracuta de tine prin ce ai trecut cu Uka... bine ca nu s-a intamplat nimic
.. dar cum a reusit sa cada din leagan...eu o pun numai in alea de bebelusi, care sunt inchise de jur imprejur.. dar cateodata mai vrea si in celelalte..
Eu Biancai nu i-am luat costum, voiam sa ii iau ceva de pus pe cap, dar nu s-a aratat entuziasmata, am tot dus-o pe la magazine sa vad daca vrea.. cred ca la anul o sa guste mai bine sarbatoarea asta.. in plus, la ei la gradi nu s-a organizat nimic special in weekend, maine au zis ca pot veni costumati daca vor si vor avea si ceva activitati..
dana-speel, succes la scoala... 500 de culori?... wow, nu m-as incumeta ![]()
Liliana, am vazut-o pe Adeluta, f. bine arata, s-a rotunjit si maturizat... si vad ca e rasfatata tare de verisori..
Andreea, v-am admirat si pe voi pe carari de munte, si pe pupi la party... f. scump era in costum...
Is p'aicea... mai vizionez restul de poze..