Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 19
g_ioana spune:
Neatza,neatza,pupam toti copii foarte,foarte frumosi si foarte, foarte cuminti..in poze:Giulia cu coditze,Adelutza in roz,tzucureii facand nani si Pupi la distractii!!!
Si noi raportam un week-end cu peripetzii si shantaje sentimentale
, mai intai mandra si-a prins degetul intr-un sertar iar acum arata la toata lumea ca si-a facut unghia cu oja
,apoi mucisorii au trecut in gat cu toate accesoriile complete,tusit, inecat,speriat tremurat!
Am fost si la doftor unde partea cea mai buna a fost ca Maria a stat f.f. cuminte si i-a aratat dr-ului,cum canta lupul si capra,3 iezi cucuietzii,pe 2 voci!
La capitolul shantaje,cam asa aratau,venea mandra si ma strangea in bratze si-mi spunea:"te iubec,mama,tu ma iubesti?"io replicam "cum sa te iubesc mama daca nu stai sa-ti pun picaturi/sa-ti scot mucusori/nu bei ceai/nu mananci?",atunci imediat se executa pana obtinea o declaratzie cu mult foc din partea mea!!
Hai sa avem o zi buna si o saptamana usoara
gorodeii
aripile mele
biluta28 spune:
Pun mai intai poze de la ziua Anei unde il puteti vedea si pe Edi si ma duc sa citesc din urma si revin daca mai e cazul.![]()
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by philip
mai pun o data linku poate merge tura asta:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762332625338#page1
philip&andreea
Foarte frumos!

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
gama spune:
Multumesc MItzule, esti draguta ca intrebi de noi!Uite, suntem relativ bine, am scos suzeta de 2 sapt, inca mai are momente de veche dependenta dar e neasteptat de bine reactia, cand plange f tare ii dau suzeta termometru care nu-i place, uneori n-o vrea si se linisteste, alteori o tine 2 min pana adoarme...Nu prea mai postez mesaje pentru ca sunt depasita de situatie pe buna dreptate, voi va cunoasteti de prea mult timp , nu pot face fata dialogului, dar sunt pe aici si aproape zi de zi intru si citesc ce mai faceti!Sanatate lui Tudor si tuturor mici si mari!Cat despre vaccinul de varsat de vant si eu l-as face temandu-ma de semne, am inteles ca se poate face in urmat.ani, dar problema e cand va merge la gradinita!Totusi, eu am o prietena buna care da sfaturi de cat mai putine vaccinuri, zice sa lasam copiii sa faca bolile usoare in copilarie nu la 30 ani!
Numai bine va doresc!
si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI
cristalina spune:
Magda, pai intri si tu si povestesti de tine si de voinicel...Nu trebe sa aiba legatura cu mucii, placintele sau urletele de la somnul de amiaza...:)))
Pai scoateti voi suzeta si nu povestesti cum a fost decat trasa de limba!? Nu se face....:)
Felicitari pentru despartirea de suzeta!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi....
Nici nu stiu cu ce sa incep...dar mai intii o sa va multumesc ca ne-ati vizionat pozele si multumim si de aprecieri!
Sa le iau pe rind...
Bucataria nu s-a terminat total (de ce s-ar fi terminat??!) - tot mai au de adus unele sau altele, de ajustat, etc...
Stefan a racit rau de tot, asa ca tot weekendul am stat sa-l doftoricesc...E mucios rau de tot (de nu poate dormi noaptea!), ii curg ochii, iar azi de dimineata l-a luat si o tuse urita...Il tratez cu vibrocil, ketof si nurofen (pentru ca simbata seara a facut si febra) - nu va zic ce mila mi-e de el cind il vad asa cu ochisorii rosii si inlacrimati...sper sa-i treaca cit mai repede!
In rest suntem bine... Nu am citit din urma si am mult de verificat - vineri am avut o plecare neplanificata la Sibiu, de asta am lipsit la apel...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Buna fetele!
Abia acum resusesc si eu sa intru. M-am mai linistit, dar nu de tot. Am obtinut de la prof semnaturile cheie, si asta era greul. dar n-am reusit sa-mi depun teza, ca nu era acolo cine trebuia, deci m-am dus degeaba si m-am intors cu ea sub brat. Trebuie sa merg si maine inca o data.
Sper sa fie doar o formalitate si sa nu mai am alte probleme.
Gabi, ai fost pe la Sibiu! Cu treaba banuiesc si fara prea mult timp...mi-ar fi placut sa ne intalnim
. Am vazut pozele cu Stefanutz, tot e bine ca a plans numai la sfarsit, si a stat de l-a tuns. Tudor urla, se zbate si da din picioare de cum intram pe usa frizerului.
Andreea, Philip seamana mult cu tine (abia acum mi-am dat seama). Ce fain se distreaza puii acolo la gradi in America. Pe aici nu se fac astfel de petreceri (in afara de serbari, dar astea oricum nu arata a petreceri).
Magda, succes cu suzeta pana la final. Si sa stii ca nici noi nu suntem toate de la inceput pe aici, deci nu avem aceeasi vechime. am intrat si ne-am acomodat pe parcurs. Nu trebuie decat sa intri si sa ne povestesti despre voi, nu se supara nimeni daca mai incurci un nume...Mie mi-ar placea sa mai aflu despre voi. 
Ioana, eu credeam ca mandra te santajeaza pe tine, da vad ca e invers...da si noi aplicam santajul la greu, oricum e pentru o cauza buna.
Roxi, bine ai revenit. Ce mai face Pat?
Cristal, hehe, sa traiasca socrii! Cand vine vorba de muraturi si alte dulceturi, si io tot din mila publica traiesc
. Anu asta, cel putin...
Pupam si noi bebeii bolnavi si le dorim sanatate!
leeloo2004 spune:
Mitzule, o sa mai fac citeva drumuri la Sibiu pentru ca suntem interesati de o sponsorizare legata de anul viitor, asa ca in una din aceste dati sigur o sa ne vedem! Acum din pacate am fost cu seful meu si am plecat inapoi imediat dupa intilnire. Pot insa sa-ti spun ca imi place tare mult cum arata acum Sibiul (eu nu am mai fost acolo de vreo 10 ani...) - am avut parte si de vreme buna, asa ca m-am intors tare incintata!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gama spune:
multumesc Cristalinule esti o dulce, dar nu pot intra aici sa povestesc despre mine, ar trebui sa port un dialog cu voi,nu?Despre noi ce sa va zic, ca Matei imi zice frecvent"mami e ploasta" si de fapt incearca sa ma laude chiar daca-i explic ca se spune "desteapta"!!!!!Si-mi zice sa plec la selvici ca el sta cu Ica(bona), si nu mai doarme la pranz in wk dar in timpul sapt cand e cu bona doarme 3 ore iar seara se culca la 11, ca nu mai stiu ce sa fac de mancare, ca nu avem caldura desi stam in buricu orasului si-avem centrala pe imobil iar vecini am mosi cu pensii mai mari decat sal.meu, ca Matei nu vrea sa mai bea nici un fel de lapte, si ca vreau si eu in clubul bortzosilor!!!!V-am pupat pe toate!
si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI
szivarvany spune:
Da Gama, exact asta. Ca toate avem zile naspa si faine si scriem si ne mai racorim
Asa ca scrie-neee !!! De asta suntem cea mai tare gasca de mamici si bbi
Nici noi nu avem incalzire, ca deh, scrie-n carti sa nu depaseasca temp. in camera 19- 20 de grade
, insa fi`mea a mancat ieri cat o purcea asa ca ma astept la greva foamei, si Giulia se culca doar dupa 23,00. Cu facutul de mancare ... io am facut porcarii nesanatoase: chiftele semipreparate din peste, a bagat Giulia ieri la pranz 6 bucati cu o galeata de muraturi
, supa pe carne de pui, pireu de cartofi din care a mancat numa`io
; asta e pe ieri si azi, maine fac tortellini cu sos de smantana, apoi are omleta, apoi cremvusti si mai apoi vedem ...
So, sanatate tuturor !!!
Am vazut o mandra, o frumoasa si cocheta - Adeluta ! Polux, e o frumusete ! 
Si l-am vazut pe Pupi frumos foc, il pup pe nasucul ala smecheros, leit mama`sa 
So, m-am retras ca am o zi in care nu mai stiu ce pozitie sa iau ca ma dor oaseleee, dar asta stiti deja, diseara merg sa ma maseze un tip fain 
Daria &
Giulia (2004 08 16)

&andreea