Piticlonti de iulie-august 2004 (201)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata la voi...ca a mea....

suntem la pitesti....bunicii astia cateodata parca iti vine sa nu-i mai ai...ieri am adormit si eu putin si cand m-am trezit imi spune bunica cu un zambet pe buze ca andreea a fost cuminte, ca a mancat si carne cruda, ca a mancat si faina....am crezut ca explodez cand am auzit...cum sa-i dea copilului carne cruda sa manance!! ca, cica nu scapa de ea atunci cand facea perisoare...mda...

aseara bineinteles ca la 12 noaptea urla ca de ce sa faca nani, ca ea vrea la bunicu'....si ca sa fie totul bine incheiat am mai si visat urat...ca nascusem la 7 luni si cu toate ca aveam un copil sanatos nu vroia sa suga de la san....si uite asa....asta e duminica mea acum.

va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua.
Ca la mine numai buna nu e. De bine ca ma bucuram ca Vicu a iesit din raceala si din tuse si din tot, vineri noaptea spre sambata s-a trezit cu dureri de urechi. Care se manifestau cu intermitente la fiecare juma' de ora cand se trezea cu nasul infundat. Si cu mucii in barbie Si ca o cireasa pe tortul asta mi-a facut febra 38 cu 3 cu bataie spre 38 cu 6. Febra care aparea fix la 8 ore, ca un facut si care scadea fix la 15 minute dupa antitermic. Acu mie mi se pare ca haraie si in piept, dar auzenii din astea am la fiecare adunatura de muci... Asa ca n-am mai facut nici o praji, ca n-am avut kef. Doar niste amarati de biscuiti cu miere, pe care am reusit sa-i ard in proportie de 80%.

Nora, io's in gashca lui Alice: poci manca dulciuri cu camionul, ca nu se puni nika...
Daria, imi pare bine ca macar un cupil din gashca se joaca frumos si face teme... Vazut poze cu fetita fromoasa...
Olivia, cum ce recompensa??? Bucuria lucrului bine facut (asta e fraza sefilor mei, de la o bucata de vreme). Cred ca s-au facut niste analize in care s-a observat ca recompensa materiala dauneaza grav sanatatii...
Ma'c sa mai pasc niste nervi...pe campia pe care imping cercuri!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Pup fetele cu probleme. Si eu intru in gasca , dar nu detaliez.
Le pup de fapt pe toate ca tare dragi imi sunteti.

Si ptr ca am promis, am pus poze noi...nu sunt cine stie ce, dar e tot ce am primit de acasa de cand am plecat.

Cele mai noi poze

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna seara!

Sanatate puilor cu muci, dureri de urechiuse, tuse si alte chestii sezoniere. Si Danut mai are muci, i se perinda prin nas, ii aspir, ii pun picaturi, apetit la mancare ZERO, somn destul de agitat, daca dorm cu fata la el risc sa ma aleg cu doua calcaie infipte in burtoi, la 5-6 dimineata e fosneste pana ii dau un pic de lapte....colac peste pasaroi azi ne-a cadorisit cu o vizita o tipa cu fie-sa de 2.5 ani cu ceva forma de laringita, ma-sa zicea ca "nu se ia", ne-am trezit cu ele la usa si asta fu....daca il mai apuca si o laringita io ma impusc si gata ca nu mai rezist, am deja o depresie crunta prenatala care ma face sa plang dis de dimineata si seara tarziu asa, cu program de cateva zeci de minute fix. Ieri de ciuda si necaz ca Danut nu vrea sa pape nimic decat niste fructe am smotruit toata casa, frecat parchet, gresii, faiante, geamuri, instalatii sanitare, gatit pt tot familionul, mers in cumparaturi, seara ma junghiau salele, am luat nospa si am tras cuvenita portie de plans in baie. O iau razna tot mai tare si stiam ca asa va fi daca face Danut chestii d-astea. Ma rugam sa fie totul ok macar, dar nu a fost sa fie, dupe 5 zile de sumetrolim si 3 de nurofen, ne mai aduc si altii niste potentiale "caramizi" in spate ca deh, sa nu ne fie prea usor sa ne plictisim. Nu stiu, unii merita sa ii iei de par si sa dai cu ei pe usa afara, la cata inconstienta zace in ei, adica stii ca ai plodu bolnav si il mai si duci in vizita ca cica se simte bine si n-are nika decat ca tuseste ca un ogar rusesc la vanatoare. Eu pe Danut 5 zile nu l-am dus intre prietenii lui taman pt ca n-am vrut sa impartim rinofaringita virala cu toata gasca. Degeaba m-a tot rugat saracutul "hai mamii, a copii" i-am tot repetat, ca mergem dupa ce se face bine.

Ce sa mai zic? mai am de zis ceva? nu stiu decat ca simt ca clachez si daca pare ca ma lamentez la modul patetic, asta e....dar asta simt, am o perioada nasoala, poate mai bine n-as mai detalia nici eu nimic, sa nu va stric dispozitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pupici multi la mamici gravide sau ne dar cu problemute. sper sa treaca orice ar fi cat de repede!
am vazut oradeanca preferata, mey, mie imi pare un copil atat de cuminte, da asa as zice si de pupi din poze si numai asa nu-i...
niste poze de la noi, sambata s-a sarbatorit halloween la gradi si-am fost sa ne petrecem iar duminica pe carari de munte:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762328695163#page1

philip&andreea

Mergi la inceput

liliana, ce cocheta e mandra ta, taaare-i mai sade bine in roz, gagica ce mai...mie mi se pare ca i s-a mai dechis perisorul la culoare si ca s-a mai rotunjit. asa-i? si pup mare la tine sa treaca suparici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andreea multumim de aprecieri...da s-a mai rotunjit iubitica mea...si seamana din ce in ce mai mult cu tati...sper ca nu si la incapatanare. Apropo nu pot vedea pozele, spune ca something wrong happend.
Hei Romania, slaba miscare in weekend.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

mai pun o data linku poate merge tura asta:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762332625338#page1

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata si bine v-am gasit!
am citit acsolut tot si imi pare rau sa aud ca unii pitici nu is prea ok. dar ii pupam in gasca...sa isi revina rapid!
am apucat sa vad si poze....o mentiune speciala pentru Adeluta pe care o vad tare rar si care e o scumpica si pentru tzucurei.
Gabi hihihihi tocmai eram sa zic ca te invidiez ca Stefan sta la tuns...dar am vazut ultimele poze cum e bucataria???
Mitzu multa bafta azi, sa fie cu noroc si felicitari pentru terminarea tezei!!!
Olivia cum mai esti?? sper ca mai bine...
ma scuzati ca nu mai scriu....recuperez later!
sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

N-am intrat in weekend si ma gandeam ca gasesc 10 pagini scrise...hmmm...slabut...:)))

Noi suntem bine, sanatoase si voioase. ieri l-am serbat pe John desi maine e ziua lui (la servici au inteles ca e azi si toate colegele au venit cu cate un paltou de prajituri, una a facut tort, pen' ca stiau ca nu ma apuc de bucatareli...tare frumos din partea lor, pacat ca nu au stiut data exacta. Asa ca azi o sa bag ciucalata in vena...hahaha)
Ma asteptam sa fie mult mai complicat cu Maria, a sarit toata ziua de ieri ca o bila, cand s-a pus la masa se uita ca Nea Marin la toata lumea in farfurie si inghitea in sec ... ea ciugulea...frimiturile de paine. N-a vrut sub nici o forma sa guste nimic...
Insa i-am dat mancarea ei pasata, a mancat bine. Urletele la culcare la somnul de pranz au fost ingrozitoare dar a dormit tare bine dupa...:)...Asa ca una peste alta toata lumea a fost fericita, eu am ramas cu contractiile si cu durerile de shale...:))))

Olivia, ne-am pus pe balcon parchet pen' ca l-am inchis si l-am facut camera de joaca pentru Maria...:)))...Si de lecturi pentru noi cand s-or duce copiii in vacante la bunici...:)))
Balcon deschis avem unul de serviciu, pentru butoiul de varza si muraturi...:)))
(Ieri ne-au adus socrii multe borcane de zacusca si muraturi sa avem peste iarna...Ce fericita eram!...hehehe...Am o problema! O fi grav?!..)

Pupam copiii muciosi, mamicile bolnavioare si mamicile si burticile obosite.

Liliana, tare bine ii sta Adelutei in roz si cu codite...:)))
Philip, Pupi arata demential in costumul de Halloween!
Mitzu, tinem pumnii sa mearga totul struna la predat teza!

O saptamana excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput