Piticlonti de iulie-august 2004 (201)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

BUna la toate fetele, am intrat sa-i raspund lui Alice2004:exista posibilitatea mult mai comoda de-a primi alocatia intr-un cont, fara sa mai mergi la posta vreodata.Eu asta am facut si e mai comod, la posta ai o groaza de surprize.Nu trebuie decat sa mergi cu un extras de cont(chiar si un cont de credit) si cu o copie de buletin sa te inregistreze, undeva pe o stradutza din Calea Mosilor(pe la jumatate, unde e un service auto), nu stiu pe derost,dar parca zic ca se numeste Venerei.

si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...tre sa te duci la Asistenta sociala,acolo unde ai depus dosarul.Dar chiar daca pui pe card sau schimbi numele,trebuie sa fie si husbandul de fatza,adeq el sa ceara mutarea.Dar cu cardul e cea mai buna idee.Te duci intai la banca si scoti un extras de cont si cu el mergeti la primarie.Dar nu stiu in schimb ce acte mai trebuiesc,dar mai bine le ai pe toate (presupun ca buletinele voastre si certif lui de nastere)

Carmen...tzucam cu foc tzucureii tzucatzi de toata lumea.Sunt dulci foc si ochioooosiiiii...

Dario...respectele mele si tie si mandrei tale....pt rabdare si ascultare...hmmmm...al meu e si masculici,deci....mai pe la opshpe ani sa-i dau teme

Dana...spor la placinte,ca ai ajutoare!Dar fara kile in plus...adica io nu mi-as dori...nu stiu tu.(nu te uita la 'pufoasa' aia...mananca de sparge si nik dom'le...nik nu pune...ei ii convine sa ne indemne...asa cevaaaa....)

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Alice, si noi ii luam tot in cont, de doi ani, s-au adunat acolo....

bai, baietii astia sunt mai nazdravani, ce sa la dai teme...daca stau cuminti si-si fac de lucru cu ceva un sfert de ora si esti multumita. da lasa, sa fie ei sanatosi...Giulia, .

Magda, n-ai mai intrat de mult...ce mai faceti? Ce mai face Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Azi sint mai bine!Asta dupa o noapte de febra...noroc ca m-am doftoricit si mi-a facut si sotul o frectie

La cresa sint muciosi in gasca ...inclusiv educatoarea!
Tocmai am aflat ca nu ne mai dau nici o prima...ca nu exista cadrul legal pt asta! Sa mai spuna cineva ca-n US sint incurajate mintile luminate Munca se rasplateste cu....SI MAI MULTA MUNCA! Ura!

Liliana tin pumnii sa iasa bine proiectul!Nu ai spus cum ramine cu biletele..s-a aminat actiunea?
Ioana..pe jos??? Acu' cind vine geru'? Tzzii...tziii...
Daria cu tine nu vorbim...jucariile o tin busy doar pe Giulia!
Alice..vad ca se mai intimpla si pe la alte case...Incearca daca nu te-ai lamurit..sa trimiti un email.O sa fi surprisa sa vezi ca-ti raspund!
Adela ma bucur ca ai terminat in sfirsit...gata acum poti sa nasti!
Cristalinule..parchet in balcon? Asa se poarta acum?
Dana o sa vina si vremea cind o sa traga el de tine dimineata sa mergeti la gradi...ai sa vezi!
Nora merci de impuscatura!
Gama..ne urmaresti din umbra?
Robi sinteti ok? Ai spus tu ceva de saptamina asta...dar am uitat!
Carmen, mi-a placut poza in care Ilinca spiona de pe olita! Uka nu sta pe olita fara sa se dezbrace..complet!

edit ca sa verific ..ce fac canadiencele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by kim222
edit ca sa verific ..ce fac canadiencele?

rau... si f. rau ... adica Bianca nu a dormit vreo cateva ore azi noapte, s-a perpelit de pe o parte pe alta, ne-a tras picioare, a plans... si ne-a zis ca o doare capul, avea si muci.. toti copiii erau cu mucii pana-n barbie azi la gradi...aia e... iar eu nu am putu dormi pana la 3 noaptea cand s-a trezit Bianca... a fost o noaptea din aia oribila, care parca nu se mai termina...

Bine ca macar vine week-endul..

carmen, ti-am vazut pasaricile, sa-ti traiasca ca tare scumpi mai sunt cum dorm ei impreuna... cum mai e mama ta, ati inceput tratament?

corina, petrecere frumoasa la bunici!

mitzurici, felicitari pentru teza, acu poti sa nasti linistita, las ca profu ala o sa semneze..

cristal, eu stiu cum e sa muncesti in Ro intr-un institut de cercetare... interesant, dar nu prea tine de foame.. sau poate lucrurile stau mai bine acum?

Ma duc sa ma fac ca muncesc da mai bag ochiu p-aici..

Mergi la inceput

Si eu care credeam ca numai eu sint defecta de nu-mi trece...
Tu nu-i faci vaccinul antigripal?
Vorba ta ..bine ca vine we....

Mergi la inceput

Am uitat..Diana, sanatate Iancai..vad ca dati din una in alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Da, Olivia, si tocmai ma laudam ca n-a mai racit de mult timp si chiar mi se parea ciudat ca noi doi tragem de doua saptamani cu virozele si ea, nimic...Dar oricum, e o forma usoara, doar tuse si muci. Sune-mi, te rog, ce zici de Varilix??? Ca ne bate la cap pediatrul sa-l facem si io's in dubii. Multa sanatate si tie!

Cristalina, e posibil sa fi vazut un articol, dar cred ca mai vechi, daca zici ca era si Ianca. Ce scria?

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Duminica frumoasa tuturor !

Diana - gand la gand, si eu vreau sa-i fac mandrei Varilixul, vaccinul asta imi sta pe creier, mai ramane doar sa-l gasesc in farmacii.

Sanatate tuturor cu mic cu mare, o saptamana faina sa aveti !

http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=36 pozici noi, ca noi facem des poze

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Am trecut pe aici un pic, ca sa nu ma dati disparuta de tot (Olivia ).
Am avut o saptamana tare incarcata, am muncit 12 ore pe zi la magazin, de maine revin la statutul de mama cu norma intreaga.
Matei e plecat de sambata trecuta la tara, ma topesc de dorul lui, mai ales ca de fiecare data cand am vorbit la telefon, mi-a zis soacra mea ca s-a intristat brusc. Azi mergem sa-l aducem acasa, unde-i frig si bine , s-au ticnit astia de tot de nu ne dau caldura, dar macar sa-l stiu langa mine, mai ales ca se strica vremea.
In rest, eu am avut cateva zile in care m-am simtit foarte, foarte rau, aveam non-stop senzatia de greata si nu puteam sa mananc nimic, dar de cand a plecat Matei la bunici si am dormit si eu mai bine, mi-am revenit.Partea buna e ca am slabit aproape 3 kg!
Sper ca de maine sa redevin mai activa pe aici, desi stiu ca voi avea cateva zile in care va trebui sa-l bag pe Mateutz la program de reobisnuire cu activitatile normale de acasa si asta imi ia ceva timp.
Va doresc o duminica frumoasa!

Mergi la inceput