Piticlonti de iulie-august 2004 (201)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, cred ca la primarie te lamuresti. Eu zic sa mai astepti, poate vede cineva la legislative...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, ptiu sa nu-i deoki ...tare-s frumosi. Sunt ei frumosi in pozele in care se joaca, dar in alea facute cand dorm, ingerasi!!!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, la primarie, cred, dar mi-e greu sa ajung acolo, de aceea am postat la legislative, ca sa ma duc la sigur cu ceva ! Ca mi s-a luat de stat la posta si de certat cu factorul care imi aduce banii si ... de fapt m-am saturat de toata tevatura asta pentru 240 mii lei !! Nah, ca m-am nervozat !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, am atitea poze acasa cu ei dormind incit nu poci concura cu nimeni mentionez ca ionu` sapa-n gradina lu` cumatra nu a mea

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare, scriu ca am vazut tzucureii de la Iasi, poza cum dorm este deosebita Sa-ti traiasca minunile, Carmen

Si nu vi-am zis ce alt joc cumparai caprei mici: tabla metaloca ce are ca accesorii magnetice litere si cifre , recomand ca pe a mea o tine ocupata si e de bine

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Carmen, hehehe, vazut poze cu stolu' !! Mama, ce-mi placu aia cu pasaruicile dormind, e suuuper !!
Daria, io una ma dau batuta - noi avem tablita daia magnetica cu cifre si litere de la verisoara lui Andrei, da pe cuvintu' meu daca omumik a stat mai mult de cinci secunde asezat linga ea sa se joace !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Fetili, mersic de retete! Si, Nora, da, o sa am treaba in w/e pentru ca n-am sotz. Si cupilu ma ajuta cu drag la praji... Asa ca o sa incerc sa mai pun un kil pe mine...
Carmen, pupe la cupii!
Alice, io primesc alocatie pe card. Am facut asa: m-am prezentat la o locatie de pe Mosilor (o sa ma uit exact care e locatia) si le-am cerut sa imi puna alocatia pe card. Mi-au cerut o copie dupa extras de cont ca sa copieze IBAN-ul, au bagat datele intr-un program si dupa 2 luni au inceput sa cada banii in cont.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - io ii dau tema de casa mandrei: sa puna pe tablie doar cifrele si ii ia muuult tim, apoi sa puna litera A, ca pe restu` le refuza sa le caute
Si-i mai place plastilina si cariocile (cu astea fircaleste pe cartoane mari, ii place foarte mult, doar ca dup`aia o lustruiesc o ora la cum se coloreaza pe maini)

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Dana, multumesc !
Sa stii ca io am mincat de toate prajiturile, da kil nu am pus neam !! Nici macar un sfert ...
Daria, breee, io dau in depresie !! Si invidieeee ... la ce citesc despre Giulia ! Daca Andrei ar sta asa de cuminte si ar reactiona la "temele" mele, apoi as da petrecere ca a Cristalinei, de doctorat !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Io semnez de plecare acasa - ca se facu ora !!
Va doresc tuturor un uichend linistit si cu mult soare si ne revedem cu bine luni, sper !
Pupici si sa aveti grija de voi !

Alice si Andrei

Mergi la inceput