Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 16
cristalina spune:
Alice, cred ca la primarie te lamuresti. Eu zic sa mai astepti, poate vede cineva la legislative...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Carmen, ptiu sa nu-i deoki ...tare-s frumosi. Sunt ei frumosi in pozele in care se joaca, dar in alea facute cand dorm, ingerasi!!!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Da, la primarie, cred, dar mi-e greu sa ajung acolo, de aceea am postat la legislative, ca sa ma duc la sigur cu ceva ! Ca mi s-a luat de stat la posta si de certat cu factorul care imi aduce banii si ... de fapt m-am saturat de toata tevatura asta pentru 240 mii lei !! Nah, ca m-am nervozat !![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
brei, am atitea poze acasa cu ei dormind incit nu poci concura cu nimeni
mentionez ca ionu` sapa-n gradina lu` cumatra nu a mea![]()
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Salutare, scriu ca am vazut tzucureii de la Iasi, poza cum dorm este deosebita
Sa-ti traiasca minunile, Carmen 
Si nu vi-am zis ce alt joc cumparai caprei mici: tabla metaloca ce are ca accesorii magnetice litere si cifre , recomand ca pe a mea o tine ocupata si e de bine ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Carmen, hehehe, vazut poze cu stolu' !!
Mama, ce-mi placu aia cu pasaruicile dormind, e suuuper !!
Daria, io una ma dau batuta - noi avem tablita daia magnetica cu cifre si litere de la verisoara lui Andrei, da pe cuvintu' meu daca omumik a stat mai mult de cinci secunde asezat linga ea sa se joace !!!![]()
Alice si Andrei
roller025 spune:
Fetili, mersic de retete! Si, Nora, da, o sa am treaba in w/e pentru ca n-am sotz. Si cupilu ma ajuta cu drag la praji... Asa ca o sa incerc sa mai pun un kil pe mine...![]()
Carmen, pupe la cupii!
Alice, io primesc alocatie pe card. Am facut asa: m-am prezentat la o locatie de pe Mosilor (o sa ma uit exact care e locatia) si le-am cerut sa imi puna alocatia pe card. Mi-au cerut o copie dupa extras de cont ca sa copieze IBAN-ul, au bagat datele intr-un program si dupa 2 luni au inceput sa cada banii in cont.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
szivarvany spune:
Alice - io ii dau tema de casa mandrei: sa puna pe tablie doar cifrele si ii ia muuult tim, apoi sa puna litera A, ca pe restu` le refuza sa le caute 
Si-i mai place plastilina si cariocile (cu astea fircaleste pe cartoane mari, ii place foarte mult, doar ca dup`aia o lustruiesc o ora la cum se coloreaza pe maini
)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Dana, multumesc !
Sa stii ca io am mincat de toate prajiturile, da kil nu am pus neam !! Nici macar un sfert ... ![]()
Daria, breee, io dau in depresie !! Si invidieeee ... la ce citesc despre Giulia ! Daca Andrei ar sta asa de cuminte si ar reactiona la "temele" mele, apoi as da petrecere ca a Cristalinei, de doctorat !!!![]()
![]()
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Io semnez de plecare acasa - ca se facu ora !!
Va doresc tuturor un uichend linistit si cu mult soare si ne revedem cu bine luni, sper !
Pupici si sa aveti grija de voi !
Alice si Andrei