Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Mitzuu, vesi bune deci !! Bravos, pupic la burtik !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
vrabiuta spune:
neata pe la pranz!
am intrat repede repede sa raspund la fo doua-trei mesaje.
olivia - da, mergem la gradi, de pe 18 sept. a avut o saptamana de pauza cand am plecat eu din tara si era si francofonia in bucuresti, cand am decis impreuna cu tati ca-i mai bine asa. si era si racita, asa ca i-a prins bine. acum suntem in mari pregatiri pentru serbarea de halloween, la care lia pui va fi leu (sper
ca tipa care ii face face-painting nu raspunde la telefon, urechile si coama nu-s gata... aventuri)
nora - multumim frumos. abia astept sa vad ca s-a vindecat fara cicatrice, ca io am una drept intre ochi
pe care am "prelucrat-o" la fel ca fii-mea, pana cand a ramas semn.
dana (roller) - si zici ca nu se da dus de la gradi? f bun! (
(facem, cum nu)
alice - la cat mai putine seri ca cea de aseara! si spor la trebi!
cristal - sa stapaniti sanatosi parchetul cel nou, si sa va puneti fotolii de ratan, cu perne din alea comfortabile... viata dulce viata!
va pup si plec dupa materiale pentru urechi si coama de leu. pupici!
cele mai frumoase
cristalina spune:
Corina, nu te invinui ca nu ai de ce.
Doctorul nostru ne-a spus ca-s copii care fac convulsii si la 38 si ca sunt cazuri care nu fac convulsii nici la 40...Sper sa fie asa Maria, ca la 40 ea convulsii nu a facut.
Tu nu ai nici o vina, nici programul Evei, mananca bine, se joaca, creste frumos. Asa ca nu te mai gandi.
Oricum sperietura a fost mare si nu te poti astepta sa-ti treaca decat in ceva saptamani sau luni.
Va urez ca totul sa fie bine!
Editez...ma intinsesem prea tare...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
diana21 spune:
Buna ziua si de la noi! Vreau s ava spun ca, dupa ce doua saptamani ne-am bucurat ca nu a luat Ianca raceala de la noi, acum a luat de la prietena ei, ca avu probabil un virusel mai prietenos...si avem o frumusete de bronsita. diaree nu mai are, o sa-i repet analiza pt. Rotavirus, sa vedem. Acum suntem plini de muci, tusim ca magarii, of, of!!
Marcelina, super pozele, am mai vazut si altele, artistice, pe alete site-uri...mai, da' ai talent, nu gluma! felicitari!
Leeloo, ala micu e leit maica-sa, e un scumpic dodolutz! Suer misto si pozele voastre!
Multa sanatate piticilor bonaviori si pupici la toata lumea!
Avem poze noi, vechi din vara din concediu cu piticul!
Nu-s de calitate ca-s facute cu camera de filmat!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
cristalina spune:
Vazut poze frumoase de asta vara cu Ianca si Stefanut. Doi frumosi!
Multumim de urari...:)))...Marcela, cred ca mai visam la fotoliile alea vreo cativa ani...:)...La cum o fi sa lenevesti in ele cel putin...hehehehe
Stati asa ca n-am plecat, imi ziceti de bine mai aproape atunci....:)
Mitzule, asa suna numai din afara. De aproape e mult mai lejer. Pai daca ar fi un job in vreo firma cu nume din bucuresti, unde teoretic n-ai mama, n-ai tata, n-ai familie...numa' servici.
Diana, am citit un articol despre voi, de fapt despre sotul tau si ce a facut el vara asta, asta inseamna ca implicit scria si de voi. In "Ciao" sau "Spy" sau alt tabloid d'asta. Eram la ginecolog la coada si are multe reviste d'astea pe masuta in sala de asteptare....:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Nora__ spune:
vrabiuta,scumpa...ma refeream la gaura din barba,naturala si mostenita,poate,nu la bubutza
(am citit de cateva ori mesajul pana sa pricep ce zici
si nu intelegeam ce cicatrice are ea si ce ai tu in frunte...noroc ca neuronu' m-a fulgerat si mi-am amintit de bubutza)Mi-a sarit in ochi gaurica din barba,ca si Rares o are si a fost primul lucru pe care l-am vazut la el dupa ce am nascut si mi l-au adus la pat.
alice...sper sa fi fost o zi singulara,in privinta plansului si mofturelelor.
cristalino...m-ai ametit.
N-am io ce doctorat sa dau,dar chiar sa fi avut,acum m-ai fi lecuit![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Mey, din ce citii paici, pe bune ca nu ma apuc nicicnd sa dau vreun doctorat !!
Nu ca as vrea, ca mai intii tre sa intru la o facultate, ceea ce acu la batrinete nu crez ca am sa mai fac !! Asa ca m-am scos !
Nora, nu stiu ce o fi fost ieri cu Andrei, acum s-a cam intors roata, adicatelea el de obicei statea cu mine, ca doi ani am fost acasa cu el non-stop ! de cind am reinceput jobul si sta cu Florin, si-a format alt program, taica-su are alt stil decit mine (plus ca eu sint mai nervoasa si mai nelinistita, ca am o gramada de altele pe cap pe care barbatii nu le au !!). Si poate si asta e raspunsul, ca nu mai stiu pe unde sa caut explicatii in afara de rebeliunile aferente virstei !
Partea cea mai proasta este ca eu am foarte putina rabdare in ultima vreme si tind sa ridic vocea ... ceea ce nu este bine deloc ! Incerc mai mereu sa ma temperez, dar uite ca nu reusesc de fiece data si dupa ma iau remuscarile, of corz !
Diana, sanatate Iancai !
Sa treaca mucii repede !!
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Gagici, io am scris si la legislative, dar vad ca nu imi raspunde nimeni ... stie cineva ce acte trebuiesc ca sa schimb alocatia de pe numele sotului pe numele meu ? Sau ce trebuie facut si unde ??
Alice si Andrei
carmenp spune:
n-am citit nica da` promit sa recuperez in we. so, va salut si pentru doritoare avem citeva "prospaturi" aici http://entertainment.webshots.com/album/554740713LwkUcB
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3