Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 29
cristalina spune:
Gabi, avem doua valize d;alea competente pe roti, problema e ca-s mai grele alea decat ce pun in ele...:)))
(De ridicat e problema la scari....:)))
Daca numai o tund un pic pe Maria si nu o mai rad in cap ma mai bate cineva, ca aseara ma mancau degetele sa bag foarfeca in zulufi!
Mihaela, noua Maria ne pune desene cand vede ca ne uitam la stiri, are impresia ca ne plictisim...:)
Pune desene si apoi pleaca sa se joace!
Si ne mai cerceteaza din cand in cand, sa vada daca suntem cuminti si ne uitam la ce trebuie!![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kro spune:
Salutare tuturor !
Am citit pe diagonala
si am vazut ca vorbeati de desene animate ...
So, Cristal (si cine mai doreste) scrieti adresa de mail sa va trimit o lista cu ce am eu disponibil (nu o pun aici ca e cam mare)...
Olivia, o rugaminte - spune-mi si mie titlul exact al filmului cu Hansel si Gretel, sa-l caut si eu, ca asta imi lipseste din colectie ![]()
Pupici tuturor, sper ca sunteti bine ... 

Carolina, Felicia si Alessia
POZE
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Pune desene si apoi pleaca sa se joace!
Si ne mai cerceteaza din cand in cand, sa vada daca suntem cuminti si ne uitam la ce trebuie!
Ce faaaaain !!

Si Andrei face cam la fel, dam drumul la desene si la un moment dat se intoarce cu spatele si ai impresia ca nu mai este interesat, dar daca schimbam canalul (sau inchidem imaginea la calculator) brusc incepe sa tipe si vrea "disene"-le inapoi !!! Asa ca daca facem greseala si le dam drumul, le lasam sa ruleze pe fundal si el se joaca linistit (ma rog, in limita bunului simt, hehehe !!) !! Bineinteles, ca nici unul dintre noi maturii nu mai lucreaza nik la pisiu in vremea asta ...
Editez : pupici Carolinei si printzeselor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
biluta28 spune:
Cristal
si sunt interesante "stirile" de la desene???
La noi cu santajul la imbracat nu tine nici daca ii dau toata cutia de tic-tac sau orice alt bobo, si nici cu ascunsul snurului caci trage de ea pana se spanzura cu caciulita de gat (sepci si alte deastea nici vb.) si spune intruna "cad" adica cald desi eu una inghet instantaneu la ce frig e dim. la ora 7-8 cand plecam noi. Si el se imbraca doar cu ce vrea el dar aici il fentez caci ii prezint 2 obiecte unul care as vrea eu sa-l ia si unul care nu si incep aratand pe cel care vreau" nu-i asa ca azi nu il luam pe asta ca e.... asa si pe dincolo..." si el tocmai pe ala il vrea si atunci ok
Dar cu caciula, pluovarul, geaca si ghetele chiar daca i le pun in urmatoarea clipa le scoate sau trage de ele pana cedeaza prin rupere
; cu dresurile nu avem probleme le accepta![]()
Deci, cum sa-l fac sa nu le dea jos??
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
PS. el da jos de pe el afara nu in casa si nu-i prea gros imbracat
alice2004 spune:
Adica sa inteleg ca omumik sta la imbracat, dar cind ajunge afara, incepe scosul hainelor ? ... Asta ar fi o problema ... pai ce sa zic ? Variante ajutatoare ar fi orice distragere a atentiei, cred eu, la noi asa mai functioneaza, pina uita ce vroia initial sa faca ! Andrei odata ajuns in parc, uita de toate si e greu sa il luam acasa !! Si el scoate ce are pe cap, in general sepcile si caciulitele care nu se leaga sint yuck si le arunca cit colo, asa ca si noi am optat pentru cele care se leaga cu siretele sub barbie (cind e vremea rea).
Anyway, Mihaela, idei nu prea am eu acum, dar daca spui ca explicatul cu frumosul si distragerea atentiei nu functioneste ... ma mai gindesc ! Ca de imbracat, copilul tre sa fie imbracat in perioada asta rece !!![]()
Alice si Andrei
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by biluta28
PS. el da jos de pe el afara nu in casa si nu-i prea gros imbracat

Cristalina,nu tunde raraita!!!!

gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:
Fetelor, va pupez pe toate si va doresc o dupaamiaza linistita si calda, ca ma asteapta metroul sa ma duca acasa !!![]()
Sa aveti grija de voi ! 
Alice si Andrei
mitzura spune:
Ia uitati cum arata daca nu vrea sa se tunda....
http://family.webshots.com/photo/2460772030080161791GusPef
speel spune:
Uauuuuuuuuu Mitzu ce fain!Cado are floaca si mai mare dar pina la primavara nu-l tund.Decit bretonul cind ajunge in ochi.By the way aici e in mare voga baieti cu parul lung.Nu cu pletele revarsate dar pina la umeri mai precis cu gitul acoperit la spate.Si mie personal imi place.Acu depinde si de fizionomia fetei,nu oricui ai sade bine cu parul lung.(spre ex. mie nu-mi sta bine).Acu sa mai zic una si astept rosiile.Eu pe Serban l-am tuns prima oara la........5 ani.Nu stiu daca tre sa-mi fie rusine sa recunosc dar asa gindeam atunci si asta am facut.Asa ca avea Serban o coada la spate cu par bogat si cirliontat de numai a baiat nu arata.La gradinita l-am tuns abia.
Cristal ori nu-mi citesti postarile,ori esti suparata pe mine si-mi dai ignore.Eram numai bine intentionata.Chiar ieri am cumparat copilului ceva hainute (de parca nu-i luasem simbata altele)si chiar si Mario a zis:mai da chiar asa de ieftine sunt?Cum pot sa le vinda asa de ieftin?Si nu au numai hainute ,eu am cumparat si un suport pentru maimutoaie foarte fain cu multe etajere din material textil pe care am dat numai 5 euro.Jucariile sunt foarte faine si zdravene si ieftine.
Noi am fost si ramanem fideli Teletubisilor.pe care-i vizionam zilnic.Cado nu-mi cere sa-i pun,si-i pune singur,da drumul si vizioneaza confortabil din.....primul scaunel de masina.eu personal nu inteleg ce-i place sa stea asa ingramadit in el,insa te pui cu gusturile oamenilor?