Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 28
anda77 spune:
cand e sanatos copilul nu cred ca are ceva grav (al meu papa iaurt cu fructe pasate si branza cu fructe pasate) da, poate e o combinatie cam prea vioaie momentan pentru burtica lui stefanel convalescent
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Nu e pentru azi ca azi...avem tooot banana. Dar ieri am iesit la 15.00 cu el afara si am fost nevoita sa intru in casa la 17.30 sa ii dau mar cu biscu si...apoi nu am mai iesit pt o ora. Dar....as fi stat afara si d-aia intrebam. Ca eu ii dau si piersica destul de des si nu stiu daca tine bine sau nu.
Credeam ca are ceva combinatia de Fagaras cu fruct dulce. ca eu ii dau de mult asa.Ba fagaras cu piersica, ba branzica de casa cu banana etc...
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
mai tine-te si tu de branza de casa saptamana asta si-i dai fagaras de luni. e mai sigura branza.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Anda habar nu am care e pretul pietei. Pe mine ma intereseaza sa aspire, sterga pe jos si praful si sa calce camasile sotului. De spalat spal eu sau bona iar gemuri si chestii complicate la zile mari. Daca auzi de ceva, inclusiv preturi da si la mine.
Domnul Titi nu manaca fructele decat cu branza, altfel nu se omoara. eu inca ii fac branza de casa, cu Ca lactic si iaurt, combinatie proprie.
Cea mai mare oftica a mea legata de menajera a fost ca sambata a fost mama pe la mine si s-a oferit sa calce ea iar eu, destepta zic Lasa mama ca vine femeia luni si ce mai face daca tu calci; A doua faza: Sotul meu duminica: "Iubito eu ma apuc sa dau cu aspiratorul" eu, fraiera, " Nu dragutule ca vine femeia maine si ea ce mai face?!"
Ei acum ghiciti ce voi face eu? Dar femeia?
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Mi-am luat portia de enervare bebeliceasca: fii-mea abia a mancat 6-7 linguritze de piure, asa...ca sa nu pot io sa zic ca nu a mancat chiar nimik! Ma dispera copilul asta...
Si io-i dau fagaras in fructele de dimineatza si e ok. Piersica si alte fructe nu prea ma risc cu ele dupa mine prin parc. In general in parc ii dau iuart cu biscuiti sau cu cereale. Fructele le papa dimineatza, impreuna cu branza de vaci sau fara.
Dordia- iti impingi norocul, cum se zice!
Mai lasa-l saptamana asta cu mancarica mai de regim. Daca i-ai dat fagaras, banuiesc ca l-ai trecut si pe lapte cu lactoza, nu?
Nastea- si noi tot dezvelite dormim. mama ma tot bate la cap sa-i ia sac de dormt, dar i-am zis ca vrea sa vad acuma, cand incepe frigul si dau si astia cladura, cam cate grade se fac in casa si voi decide in functie de asta. Ca daca sunt catre 23-24, io zic ca o pijama cu maneci lungi si un bady cu maneca scurta sau maiou sunt duficiente. Si sosetutze in picioruse.
Vecina- gand la gand cu bucurie. chiar vroiam sa-ti zic ca da, vin. Astept sa se scoale bufnitza - asta daca va binevoi sa adoarma, ca deocamdata freaca menta prin patutz....si vin!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Mai fetelor eu chiar nu va mai intreb nimik. Eu am zis cat se poate de clar ca nu e vb pt azi ci pentru in perspectiva. Ieri m-am lovit de situatia asta. Stiu ca banana si iaurt sau fagaras sau altele le pot lua la pachet dar nu stiam de piersica atata tot. Am si precizat ca inca suntem la regim si ca azi avem iar banana in meniu. Deocamdata bb e ok si daca merge asa si maine de vineri ne da verde la papa. bineintzeles ca nu am ani si voi incepe treptat si usor. Dar tot ce va pot spune este ca Stefan pare refacut. Dar asta nu inseamna ca voi pompa hrana ina el aiurea.
Poate nu ma exprim eu foarte clar! va pup oricum pt grija voastra ceea ce inseamna ca va pasa de noi!!!
Va poop dar imi raspunde si mie cineva totusi???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Dordia, iti raspund eu:
Nu stiu daca e foarte indicat sa iei piersica "la pachet" pentru ca am observat ca se oxideaza cam repede, desi ( aici ma contrazic singura ) e posibil in combinatia pe care o vrei tu sa nu pateasca nimic, mai ales tinand cont de faptul ca afara nu e foarte cald.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
pitic-03 spune:
fetele!!
Scriu scurt ca atit imi permite odrasla(nu va suparati pe noi!!)
Noi am repetat coproparazitologic (pt acu 2 sapt la un copro de control sau gasit frumosi OXIURI=sist imunitar distrus dupa trat cu antibiotic administrat la enterocolita. Dupa ce am urmat trat dat de doc de fam cu permazol(de se tavalea pe jos mititelul de dureri de burtica), iata !!!+toate masurile aferente(fiert lenjerie, luat trat toti din casa,etc)maine incepem tratament cu helmiflores(asa ca cred eu!)
Saru `min pt raspunsurile voastre, noi chiar daca nu reusim sa scriem, citim (cind putem)
In rest , totul e super, ne pregatim pt MOTZ, sambata acum:petrecere acasa cu 20 de pers
NASTEAintrebai cum sa faci sa nu se mai dezveleasca?il bagi in sac de dormit!noi asta practicam
DIORDIA: eu pun piersica `pisata` intr-un borcan cu capac , bine inchisa si o amestec la fata locului cu altele
Fetele, va rog mult sa-mi spuneti si mie ce INFANRIX trebe sa cumpar acu la 1an!!
Si pt ca am refuzat (in scris cu semnatura) ca refuzam antirujeolicul la 7 luni, doc de fam refuza sa il faca la 1 an si 2 luni....il pot pune sa dea semnatura ca refuza si sa raspunda in cazul in care face copilul boala?Sau sa schimb urgent doc?
Multi, multi pupici la MAMICI , BEBICI, si BEBICII DIN BURTICI!M-am emotionat toata cind am vazut ca sunt printre noi fete cu burtici

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor