Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 27
camelia_daniela spune:
Hello!
Dragelor multumim tuturor pentru gandurile bune ! Alinush 
Daria e mai bine insa am mai tras o
azi de dimineatza! Deci nu o sa-i mai dau sa suga cateva zile si am inceput sa-i dau Enterol. Se pare ca de la mine s-a procopsit bietul copil cu "buba".O sa o tin si la regim cateva zile !
Feli, sa-ti traiasca nashica mica!
Traba cu laptele praf e de
!
Referitor la "mirific", ce sa spun, in Buzau se intampla frecvent lucrul asta la X sau Y dr. Pacienta sau pacientul ii da 100 - 200 in plus ca sa se bucure de un regim preferential !
Pai e normal ca atunci cand ma duc eu si ii dau doar c/v taxa se uita cu
la mine!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
anda77 spune:
nastea:
1. nu exista "remedii", il imbraci mai gros noaptea.
2. la dr. cu el. de la cresa ia mai multi virusei de la ceicalti copii, poate e si mai racoare sau ceva de genul asta. dk n-are probleme cu dioaree, da-i mai des suc de portocale stors de tine si inarmeaza-te cu antigripale pt. bebelusi prin casa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pisi-si-boscu spune:
Nastea, eu pentru dezvelit am abordat metoda maieu; adica i-am pus maieu pe sub pijama si l-am invelit cu ceva mai subtire, sa nu transpire... oricum se dezveleste mereu, asa ca...
Avand copilul la cresa de mic, cred ca i-a prins oarecum bine; la inceput era mai "sensibil" si a cultivat cred ca toata pleiada de virusi - odata cu ei si-a creeat si proprii anticorpi asa ca in 4 ani de gradinita nu a lipsit decat cand a facut oreion. Eu cred ca nu trebuie sa intri in panica, mai ales ca, precum vezi si aici, desi mamicile care stau cu puii acasa ii ingrijesc mult mai bine decat la cresa, tot racesc si se imbolnavesc si ei. E vorba de vreme si de virusii care circula.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Mihaelutat spune:
Buna buna!
Ce mai faceti? Cum o mai duceti?
Sper ca toata lumea e bine si mamicile si taticii si bebicii.
Sa va spun ce am patit cu menajera. Era prima zi de lucru si cum nu stia excact cum sa ajunga zic " Vin sa va astept pe Stefan cel Mare. Ma invoiesc de la serviciu si vin eu sa va iau" Toate bune si frumoase, ma invoiesc, trimit bona cu copilul in casa, si ma protapesc in fata IGP sa astept menajera. Cocotata pe tocuri de 10 stau ca toanta vreo 30 de min cu gandul ca vine cu tramvaiul, ca e aglomerat etc. Dupa 30 de min. sun. Initial nu raspunde, eu insist si in final raspunde. Eu intreb " ce faceti doamna?" ea "Bine multumesc"
eu " Sunt persoana cu care tb sa va intalniti acum 30 de minute." Ea " Vai doamna ma doare spatele de mor, sunt la pat dar am dat un apel azi pe un numar si am crezut ca ati inteles ca nu vin".
Soc si groaza in mintea mea. Eu " Doamna nu m-ati apelat pe mine si macar daca aveati bun simt va asigurati ca ati sunat la numarul corect. Si acum 2 minute erati bine." Ea " vai dar ma simt foarte rau, dar va sun cand ma restabilesc cu sanatatea" Noroc ca era multa lume pe strada si deja aproape tipam in telefon, ca i-as fi urat eu in cateva cuvinte simple de sanatate.
Asa ca am ramas si cu mizerie in casa si cu picioarele rupte dupa 30 de minute protapita la colt de strada!
Si eu tot la Policlinica 10 sunt si absolut niciodata nu am facut analize gratuite. Eram in luna a 8-a si m-am dus sa imi fac o urocultura. M-au programat peste o luna. Le-am zis ca eu nasc si deci nu mai am nevoie dupa aia de analiza si au zis ca daca vreau mai repede cu plata...
Deci si la OPSNAJ se poate. Este posibil sa fie doar cazul Pol 10.
Poate in alte locuri e mai bine, dar aici nu.
Cam atat pentru moment.
VA pup
Mihaela
P.S Cum activez PM. M-am tot uitat la profil dar nu am reusit.
album dn Titi
dordia2000 spune:
Off mai dar ce de neserioase, zau daca astea merita ceva!!! Nici cuvinte urate nu merita!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
naspa, mihaeluta. am si io o prietena care mi-a inspumat tot messul azi cu diverse emoticoane care scoteau flacari. a platit menajera si aia i-a zis ca, fiindca are mult de calcat nu poate sa-i faca casa bec doar o data pe saptam,ana, trebuie s-o plateasca 2 zile pe sapt. intr-una calca si-n cealalta face curat. si cand s-a dus ieri acasa calcase menajera toata ziua jumatate din haine, adik 3 tricouri, 3 camasi, 2 pijamale. de la 10 la 17. pe 500.000/zi.![]()
![]()
dar nu dispera, am si cazuri extrem de fericite cu menajul. dk aud ceva disponibil iti zic. cat ii dai? adik cat vrei?
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Fetelor..daca eu pasez o piersica.. cam cat timp o pot tine inainte sa i-o dau. vreau sa ies cu copilul si sa ii dau papa afara dar...i-as da piersica cu branzica fagaras si nu stiu cat pot tine piersica pasata. Ma ajutati pls????
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
dordia, raspuns indirect: io cand dau fruct afara, iau mar ras cu mine, ca ala tine mai bine
mami de poet(09.12.2005)
silvia_d spune:
aoleu,fetili,voi INKA mai faceti combinatii de-astea?fagaras cu piersica?adik smantana cu fruct dulce???