Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 26
anda77 spune:
bey, am gasit o metoda sa-l mai inveselesc pe bulina ca e suparat rau pe viata si pe gingii: imi pun bigudiuri d-alea mari de tot. rade de se sparge cand ma vede! si intinde manutele sa se joace cu ele.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
Am citit un pic din topicul despre Dr.Stanciu alias "mirificul", deschis la Parinti si nu mi-a venit a crede, auzi-ti exista persoane care ii dau bani in plus fata de taxa pentru consultatie.Pai daca e cabinet privat si se percepe tarif pentru consultatie, eu nu mai inteleg nimic, de ce or plati in plus????
Si inca ceva, consultatia cica dureaza 5 minute 
![]()
Am gasit un articol interesant, ce parerea aveti?
Consecintele stimularii excesive a copilului mic
"Sunt numerosi parintii preocupati de dezvoltarea si capacitatile de invatare ale copilului. “Este in avans pentru varsta lui?”, “Este interesat de diverse lucruri, trebuie, si cum as putea, sa il incurajez in acest sens?” Acesta intrebari sunt foarte normale, dar atunci cand dorinta de a favoriza desteptarea copilului se transforma in tentativa de a-l stimula, exista un pericol…
De fapt, desi stimularea este o nevoie reala la anumiti copii ce prezinta un handicap, ea este prejudiciabila pentru un copil a carui dezvoltare este normala. Acesta din urma are nevoie sa fie desteptat, nu stimulat: invitatia, propunerea, trebuie sa fie cuvintele iscusite ale acestei desteptari.
Luand o situatie de joaca, propundand-o copilului, invitandu-l sa se serveasca de ea, apoi participand cu el, astfel participa adultul la dezvoltarea sa, fiind ascultatorul nevoilor sale. Iar aceasta ascultare implica in mod egal si oprirea unei activitati, atunci cand copilul emite semne de plictiseala sau oboseala.
Impunand un ritm copilului, inseamna sa il obositi mai mult decat este necesar. Mai ales, daca simte ca asteptati mereu mai mult de la el, este probabil ca un copil sa-si piarda increderea in sine, avand sentimentul ca nu face niciodata ce trebuie, ca nu este la inaltimea sperantelor parintilor sai.
Este deosebit de important sa nu ocupati cu orice chip copilul. Din contra, este esential sa invete sa se plictiseasca din cand in cand. Descoperind plictiseala si singuratatea, copilul va gasi el insusi idei pentru a iesi din aceasta situatie.
De altfel, o stimulare excesiva, dezvaluind cel mai adesea o ocupare a timpului prea incarcata, poate fi o cauza a agresivitatii copilului."
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
madau spune:
Hello, hello
Am cam citit pe diagonala deocamdata, si nici n-am cum sa recuperez ptr ca pitica vrea afara 

. Deci daca uit ceva/pe cineva, imi fac mea culpa de pe acum

Noki hai ca noi ne-am revenit cu somnul, tinem pumnii sa-i treaca si Saralinei. Iar treaba cu clubul copiilor razgaiati, hmmm, si eu as vrea sa-l desfintam, dar e mai greu decat pare. Cel putin Miruna nu mai sta fara mine dom;le, nu vrea si pace. face ca toate animalele, tipa, mi se rupe sufletul, as vrea s-o las dar nu rezist mai mult de 2 minute. Stiu ca gresesc dar NU POT

Anda sa fie intr-un ceas bun si sa fie ok bona de data asta.
Lavi petrecere frumoasa si spor la pregatiri
Feli sa-ti traiasca nasica mica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare. 

. Cat despre treaba cu bani contra laptic, cred ca e doar o gaselnita de-a asistentelor, uite de aia m-am luat eu cu ele de gat cand am nascut
. Ptr ca strambau din nas cand le cereai supliment, acum vad ca nesimtirea a evoluat. Urat!!!
Bubamara+Simina bine ati revenit cu vesti
Tipa Miruna, fugim afara si sper sa mai recuperez cate ceva cu cititul mai pe seara. 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
pisi-si-boscu spune:
Cristina, pe ce facem pariu ca mergem maine amandoua dimineata la Policlinica armatei din Cobalcescu si ne facem PE LOC recoltarea pentru analizele de sange cu rezultat a doua zi ( mai putin pentru cine stie ce ciudatenii care au nevoie de o perioada mai mare de timp ). Cu conditia sa avem trimitere de la medicul de familie. (al meu e tot acolo, si maine e chiar de dimineata). Te tine?
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
silvia_d spune:
pisi,ia-uite,si noi tot acolo;la anlize nu-ti mai zic,ca cea mai buna prietena a mamei din facultate,e shefa de laborator...
cristinamh spune:
pai noi suntem in evidenta la pol 10, pe washington. imi poate da trimitere pe cobalcescu!?
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pisi-si-boscu spune:
Eu nu cred ca are vreo importanta de unde e trimiterea; ideea e sa fie de la medicul de familie.
Silviuca, eu din pacate n-am nici o prietena pe acolo... dar totusin-am simtit nevoia; mie imi par profesionisti si corecti;
ma minunez insa cat de naiva e lumea - ma refer la cele scrise despre mirific.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Noki_Lara spune:
Yuuuu-piiii, am fost la Cofetaria Alice si am dat comanda de tortuletz in forma de ursuletz! E tare haios, acuma sa vedem cum iese!![]()
Feli- sunt oripilata si io....Deci s-a nascut "semi-geamana".
Nici a Filantropia nu se platea lapticul, stiu d ela alte mamici, ca la noi nu a fost cazul, slava cerului.
Pisi + Cristina- si io tot la OPSNAJ sunt si nu am avut probleme cu analizele in perioada de gravi, mai putin la cea de SIDA, unde am asteptat vreo luna ca sa le vina nu stiu ce reactivi ...
Acuma insa nu stiu, ca nu am incercat.
Cristina se refera la vestita Policlinica 10, la care de altfel sunt si io arondata, nu la cea a armatei...![]()
Anda- e bine mama, ca rade, la mine ar fi invers ar plange de numa', ca i s-ar parea ceva ciudat. Asa a reactionat cand febletea ei - mama mea- si-a pus gluga sau prosopul in cap...
Fug la gatit. Pup!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Buna dupaamiaza!!!
Am intrat si io dupa runda de gatit de dimineatza si hranit copil, culcat copil. Acu' sunt free si sa raspundem si noi una alta:
Pisi ms mult pt raspuns.M-am simtit muult mai bine.
Alinush 
Felicia am crezut ca asa ceva nu va fi posibil never. Si la Caritas unde am nascut eu si in conditii superbune se tineau bb-ii, chiar si acolo nu era pb de platit laptele. Dar...asta acum 1 an. o sa o intreb si eu pe gineco a mea daca asa e sau...e doar practica lor interna. Este de dat la TV.
Cat despre doctori...nici eu nu sunt genul de dat spaga dar...unde nu se poate asta e. Si sa pui consultatii la asa preturi e inuman. Deci clinicile astea si acesti dr. "mirifici" sunt numai pt bogatasi pt ca un amarat care abia se ajunge de azi pe maine nu isi permite sa plateasca 1.000.000 consultatia si cine stie cate alte analize. Deci pt ei...exista plebea de dr. care cica sunt prosti nu??? Deja ma enervez si nu are rost. E un subiect asa controversat incat....eu una nu imi mai bat capul si incerc sa ajung cat mai putin pe la dr.
va poop si mai revin daca mai am loc de soatza ca e liber azi si maine!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Nastea23 spune:
Buna, cam rarut pe aici pe la voi, de fapt imi e greu sa ma incadrez printre voi caci va cunoasteti sau sunteti si rude, insa am nevoie de ceva sfaturi:
---Copilasul meu se dezveleste noapteadeja nu mai stiu ce sa fac, aveti ceva remedii pt asa ceva?
---De cind merge la cresa e mai bolnavior, chiar la moment e ragusit, ce folositi in asa caz?
multumesc.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.