Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 29
silvia_d spune:
dordiuto mama,nu te supara pe noi,noi il aveam in vedere pe stefanosu',sa nu-i faci burtika balon...cu piersica,asha cum a zis pisi-cam oxideaza...hm...stiu si eu?nu prea ma pricep...
sunt super ultra mega nervoasa pe buba,azi tb sa ne ducem si noi cu alina si sotu'intr-un bar,sa stam cateva ore,sa ne simtim bine,si suna buba la 5 juma',ca e inka in alexandria!!moama ce-a fost la gura mea,nu va-nkipuiti!jur ca n-o sa vb cu el toata saptamana!
maoamama,si ce-mi vine sa-i mai zic si-aci!s-a pregattit saraca Alina s-o lase pe Anya la vecini,etc...etc..ca mama ei nu putea veni,ca sa dea iulian peste cap toata treaba!

felicia74 spune:
Cuscra, dar daca puneai piersica in borcanel si branzica deasupra, oare nu era ok? Intreb si eu (mai mult pe celelalte fete) ca vreau sa aplic metoda.
Bai, Misu de la Carcotasi a emigrat in SUA 
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul![]()
mandyksch spune:
Am pus si noi poze in contul comun...ca nu mai pusesem de luni bune.Sunt si de la ziua lui Kriszti (dar mai am si nedescarcate), din concediul de la Vatra Dornei si Baile 1 Mai.
Cine are chef...sa se uite, le-am aranjat cam aiurea din pacate...ca nu ma prea pricep eu.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
felicia74 spune:
mama, ce misto ar fi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul![]()
lavi02 spune:
Hai ca nu m-am putut abtine sa intru nitel.
Dordia dupa parerea mea fructul "storcit" e foarte susceptibil sa creasca microbi in el din cauza cantitatii crescute de fructoza. Ca tu prin storcire, vrand-nevrand, bagi niste bacterii in el care se inmultesc intr-o veselie la dulce daca il tii. Asa ca dupa parerea mea fructul pasat se da pe loc. La drum poti sa-i iei banana daca o mananca muscand din ea, biscuiti, iaurt...
Mie maine mi-a dat drita voie sa-i reintroduc piersica dar stiu si eu... mi-e cam frica.
mandyksch spune:
Noapte buna fetelor, ma duc si eu la culcare ca piticu doarme deja de ceva vreme, eu am pus pozele in cont...am aruncat o privire la Carcotasi...parca Gainusa era mai bun ca Teo...
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
maria_alexia spune:
Mandy, ce baiat mare s-a facut Kriszti!! (Si frumos, dar asa a fost de mic
)
Am incercat eu sa citesc tot, dar asta n-am gasit: tortuletzul mic a fost anume pentru el? Daca da, cum l-ati facut ?
Loren@, cu intarziere apuc si eu sa-mi dau cu parerea: Baby Drink-ul ala contine O GRAMADA de glucoza
, cu siguranta el e de vina pentru dintzisori ![]()
Nu-mi vine sa cred ca deja incepem sarbatoririle de un an, numaram pasii copiilor... In curand urmeaza cuvintelele, nu ?
Cu Mirela Anca ati mai vorbit, ce mai fac ei? Ar fi tare frumos sa mai aflam ceva despre ei - oricum numai ganduri bune pentru aniversarea de maine! 
Lui Cristi ii ies vreo 2-3 dintzisori de-odata, cei de sus (aveam avem doar 2 jos). Avem niste nopti tare agitate, azi in premiera a plans din senin si dupa-masa, cred ca ne asteapta o noapte...

Dentista noastra ne spunea ca putem sa-i mai dam cate o doza de Nurofen in situatii dintr-astea, voi ati incercat? Eu ma gandesc chiar la un supozitor cu algocalmin daca va fi prea nasol...
Dentinox-ul il linisteste pe moment, dar dupa vreo ora iar se trezeste in lacrimi, saracutzul. Si cand ma gandesc ca astia sunt de-abia incisivii
.
Vezi, Anda, nu esti singura pe-aici ... ![]()
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
roxisialexia spune:
pitic, e a patra oara cand scriu acest mesaj( a inchis PC-ul alexia de fiecare data, yupiii acum doarme), mie doctorita mi-a spus sa cumpar infanrix penta( il am in frigider, astept sa se faca printesa bine si il facem).Apoi, nici eu nu i-am facut Ar-ul, nu am dat nici cu semnatura, Si o sa faca Priorix la o luna de la vacc infanrix.
E obligata sa ti-l vaccineze, daca nu vrei sa cumperi Priorix poti face ROR( trivaccinul).
I-a te uita a aparut teo pe ecran, habar nu am, v-am zis ca nu ma uit la Tv.Dar pe ea chiar as fi vrut ssa o vad, next time!
diana de ce nu ii dai sa muste din fruct direct?9 Iti iei un cutit mic la tine si ii cureti de coaja o bucata de piersica sau de para si ii dai sa muste, e baiat mare deja.La fel banana poate sa muste din ea.Alexia asa face si de aceea mi-am permis sa iti sugerez.
Eu ii dau si mandarina( nu e cazul acum cand el tine regim), o curat de pielita si de samburi si ii dau bucatele mici, ii place mult de tot.
mandy, am vazut pozele, frumos baiat ai!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac