Fundatie care sa sustina costul unei fertilizari

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CORNELIANELI multumesc frumos...am spus ce am simtit...e dureros sa vrei sa ai un copil si sa nu-ti "permiti"ca si cum este un obiect si iti trebuie bani sa-l "cumperi"

pupici

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pai fetelor sunt convinsa ca stiti voi mai bine toate lucrurile astea, dar eu nu le stiu si tocmai de aceea intreb...
Witchie - in general sunt o persoana cu bun-simt si nu fac lucruri doar ca sa fiu cu mot... Doar ca nu mi-a trecut prin cap ca ar fi trebuit sa fac altfel; am inteles acum, si sunt convinsa ca aceste reguli au fost generate de lucruri nu tocmai placute care s-au intamplat si care se doresc a fi prevenite.Insa si eu cred ca dc (si deci implicit moderatorii sai) n-ar trebui sa porneasca de la prezumtia de... vinovatie; pt mine dc e primul forum pe care "activez", mai mult de nevoie decat de voie (dar acum imi face o deosebita placere) asa ca am tras concluzia (aiurea, acum realizez) ca subiectele sunt pre-aprobate si ca daca nu se doreste ca ceva sa apara, nu apare.
Anyway, mi se pare esential sa ne gandim ca in spatele unor pseudonime uneori tampitzele sunt persoane mature, educate, cu un anumit nivel si statut social care inteleg cel mai bine ...de vorba buna.
Apreciez tactul si diplomatia (cred ca se vede acest lucru in mesajele mele) si sper sa nu ne impartim in "tabere" doar ca sa dovedim ca respectam rigid regulile.
Witchie, daca vrei sa mutam subiectul in alta parte sau sa-l oprim voi respecta acest lucru. Nu stiu exact ce inseamna un moderator dar cred ca daca ai acest "titlu" inseamna ca esti o persoana cu foarte mult discernamant, care stie sa hotarasca cel mai bine pt binele comunitatii dc. Si e ok sa-mi spui direct, fara aluzii sau pareri despre cum ar fi frumos.
Frumos e sa faci o fundatie prin care sa poti indeplini visele unor oameni. Corect insa ... cred ca era sa procedez cum ai spus tu :-)
kla78 - claudia mi-au dat lacrimile citind mesajul tau si ma gandesc (pt a cata oara ?) ce minunat ar fi sa reusim sa demaram acest proiect ! asta mi se pare si mie... nedrept sa nu-ti poti permite un copil
Monica-Elena - sincer nu inteleg ce putea sa faca presedintele fundatiei respective de i-a fost retras dreptul de a intra pe dc dar e clar ca ceva total neplacut; voi incerca sa respect "regulamentul" ca sa nu fie probleme, mie mi-ar parea tare rau sa nu pot sa mai intru pe dc (mai ales pe Azoospermie unde am colegele mele de suferinta cu care am impartasit atatea).
Cat despre bb ... am ramas fara cuvinte: imi imaginez ce inseamna pt tine. Tu esti un exemplu de curaj, consecventa si vointa care in mod sigur ma va ajuta sa merg mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Gata, am abandonat lupta?Pisix, te rog sa nu te lasi doborata si sa continuui lupta! Sustinere din partea noastra ai.Intreaba moderatorii si vezi care sunt caile legale de a face aceasta fundatie.Nu trebuie sa suparam pe nimeni si nici limitele sa nu le depasim.Eu sunt alaturi de tine, pt ca lupti pentru toate aspirantele la bb, nu numai pt tine!
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

andrabirni - nu draga mea, nu te speria, pur si simplu nu am avut noutati si de aceea nu am mai scris. Plus ca zilele astea sunt f aglomerata la birou si cu noul proiect. Plus ca ma simt putin vinovata ca am intrat fara voie in colimator :-)
Sper luni sa pot da niste vesti si atunci, daca va fi cazul, voi cere moderatorilor acordul sa continuam.
Pana atunci m-am apucat sa caut clinici care fac FIV cu celule precursoare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PISIX succes la cautat de clinici!
sper ca aceasta fundatie sa fie una cu succes!iar moderatorii sa fie de acord cu planul tau si sa iti dea voie sa continui pe DC ceea ce ai inceput.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

PISIX,

Hai sa facem asa. Tu ii scrii un mail mirelei in care ii anunti pe proprietarii acestui site ca doresti sa infiintezi o fundatie si eu imi vad de treaba mea. E bine asa?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Monica-Elena, aluziile la diferite evenimente desfasurate mai demult pe forum fara informatii complete si exacte, nu pot genera decat interpretari gresite si discutii inutile. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

WITCHIE mai bine nu se putea.

PISIX sper ca urmezi sfatul lui Witchie si ii scrii Mirelei cat mai repede.



claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Am descoperit astazi cu surpriza si placere subiectul asta si ma gandesc cati oamenii si-ar putea indeplini cel mai arzator vis daca aceasta fundatie chiar ar exista.
pisix

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PISIX unde ai disparut?sper ca ai scris mail Mirelei



claudia

Mergi la inceput