Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 27
crissy77 spune:
Fee si Poadelina: voua de la tratament va cade parul?
In legatura cu lista: eu sunt de parere ca mamicile care nu au fost active ultimele 3-4 luni sa fie trecute la sfarsitul listei si daca in urmatoareele 2 luni nu scriu niciun mesaj sa fie sterse. Nu am nimic impotriva sa figureze si Pisi pe lista noastra. Sau Brado
.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi.
Titilika face nani acuma apoi bagam o tura de Carrefour. Sunt happy ca mi-a baut 50 de ml de suc de portocale din canutza cu cioc Nuk, ca-i face bine la raceala.
Acuma sper doar sa nu faca eritem fesier sau diaree de la el.
In rest. tot ragusite, dar muci mai putini, tot fara febra, cred ca e pe final. Sper, adica.![]()
Repede cateva raspunsuri:
Cristina- pai tocmai asta e ca NU am reusit sa-i recoltez. O sa citesc i Capraru maine de dim sa vad exact cum se face ca pana acuma nu am avut timp.Iar cu kk-ul nu a facut ianuntru, mai, ci peste pungutza...

Silvia- si noi suntem maaari dansatoare. Cum aude muzica, cum se batzaie din fundic. Mai ales la latino.
Cu TV-ul sunt de acord ca nu e indicat la nicio varsta. De-aia e sport cam interzis la noi.![]()
Lavi- emoticon cu ranjetul muu mare de la un colt al capului la altul...
Iar cu privire la parerea despre TV, milion la suta identica cu a mea.

Negara- sanatate infinita piticei! Scumpa de ea..of, poate sa se ia de manutza cu fii-mea si sa se traga de nas.
Ieri am vb cu o colega de parc cu un baietel tot cu rosu in gat si nas curgator si dr i-a da tot Augmentin. Cam atata pot io sa-ti zic, din auzite.
Feli- super interesant studiul. Dupa ce i l-am citit si lui Adila- care e super fan TV, ca toti barbatii cred 

- am avut parte de o replica gen: !eee..balarii! Pai sa nu-i trag una in feza? 

Taniutz- pai cu altfel sa fie Feli decat soricel, din moment ce lui fii-sa ii zice "chitz"????![]()

Ce mai face piscotelul tau atomic? Mai bine? Pupa mama pe el de baietel scump.
Dordia- hi hi hi...personajul cu viermii mici si albi am fost io!
Asa ca no way s-o lasi afara. Imediat dupa ce-ai facut melanjul, in frigi cu el!
Anda77-
quote:
apropos de asta, eu as zice sa lasam denumirea asa cum e in prezent si, dupa ce ultimul bebe din lista implineste un anisor, o schimbam in copii, copilasi, ce vreti voi. De ce sa ne mai complicam cu denumiri provizorii s.a.m.d.
Perfect de acord cu tine.

Si acuma..

sa incepem pragatirile de patreceri aniversare. Io m-am hotarat sa faca acasa chiar de ziua ei - joia - si o sa am cam 9 musafiri, dinre care 3 ploduletzi de varsta alor nostri. Deci imi trebe un tort pe care cred ca o sa-l iau de la Cofetaria Alice asta pentru adulti.Dar intrebari suplimentare:
1. Voi faceti si tort de ploduletzi, mai mic si din care sa poata papa si ei????? Daca da, cum? Io stiam o reteta cu pandispan si crema de borcanas si kiwi deasupra, dar hmm...nu stiu reteta exact.
2. De unde pot cumpara chestii semipreparate - salata de boeuf si altele asemenea de super buna calitate? Asta daca stiti din experientza, daca ati cumparat voi de undeva si ati fost incantate. Ca stiu ca cel mai bine e de facut in casa, dar sincer nu cred ca voi avea timpul necesar.
Cam atat despre noi. Fug la trebi! Va pupicesc pe toate!

Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Negara Augmentin a fost
. Pentru a nu strica flora intestinala, ii poti da un plic de Biotics pe zi.
Gata, am fugit in vizita!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Buluci spune:
Tania, ce-am mai ris cu suzeta!!!
Lordra, si noi la fel, vom face ROR,la 1 an iar infanrixul la 1 an si 2 luni, ptr ca ultimul a fost facut la 7 luni, nu 6 , ca in ro!
quote:
ALINA, FELI al meu baiat parca este ASPIRATOR DE SCAME. de unde le-o gasi....nu pot pricepe. dar daca una singura este in toata casa, el o gaseste.…si Simon e colector de scamuletze!
Joy, fa-I o surioara lui Vladutz, dar sa nu aiba probleme cu somnul ca el!
Papanasi(probati) de Simon: 3 linguri brinza de vaci, putin zahar,1 galbenus,1-2 linguri de faina, si una de gris!se amesteca bine ingredientele, pina se obtine o pasta destul de tare.se ia cu lingurita mici bulete care se fierb in apa.sunt gata cind se ridica la suprafata!Pofta buna!(eu I le-am dat cu o linguritza de smintina)
Dragutza de tine, dupa cite probleme ai avut in ultima vreme si cu vladonele tau, eu kiar nu stiu cum poti recupera atita scutece!
Wow, Noki, 17 grade in apartament!Nu ma mai mir de ce tot racesc bebelusi!Daca nu ai un calorifer electric eu cred ca ar fi bine macar sa aprinzi cuptorul si sa faci putin cald in casa!Nu e prea sanatos, dar totusi 17 grade!
Mimy, felicitari ptr bb!Te asteptam mai des cu vesti!
quote:
mai scriu un mesaj,asha de doru'lelii,ca eram la mesajul 666
Iti “vine “ bine noul glow, !
Catutza, am patit-o si eu odata cu siguranta, dar la noi a fost invers, sotzul nu stia ce sa faca iar eu am remediat situatia!
Gindacico, tare m-ai speriat cu cazatura!Am luat si eu o cazatura in ro, cu Simon in bratze si bagaje pe celalalt bratz, si vorbeam si la telefon!Binenteles, ca telefonul a zburat, eu am cazut in genunchi, mi-am belit genunchiul, dar Simon n-a avut nimik!Doamne cum il mai tineam!
MariaAlexia, ce bine ca ai mai intrat!Astept si eu sa dea Simon drumul la robinetzi, dar nu cred ca prea curind!Iar de pupat…la Pastele Cailor!E cam batut in cap!
Anda , eu zic ca-I mai bine sa scapi de scaiul de bona.Bafta sa gasesti una pe pofta ta!
Meems, pupici d’rei Rianna!Stiam eu ca nora’mea e fata cuminte!Cu asa copil ti-e mai mare dragul sa calatoresti!Asteptam poze!
Felicia , si pe mine ma enerveaza bebelushul ala , oare cum sa-l dezactivez!
Tania, de ce-ti ceri tu iertare ? placinta a fost asa gustoasa!Multumim ptr idei!
Si acum "jos palaria"(n-am gasit un emotion) ptr subiectele dezbatute in acest scutec!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
Madutza10 spune:
Salutare fetele!!!
Mi-a fost dor de voi dar n-am avut timp sa intru ,am bintuit ieri ,cu copil si tati ,azi am scos finii la biserica si mai tirziu mereu la restaurant iar eu sint rupta de oboseala din nou .Fi'miu nu doarme de 2 nopti cum trebuie ,se trezeste des ,urla ...cu raceala e pe sfirsit ,mai are muci putini dar grosi ,abia ii mai aspir ,de tusit ,mai tuseste cam de 3-4 ori pe zi.
Problema noastra acum e ca nu mai maninca ,daca-l las nemincat o zi intreaga nu mai cere ,nu stiu ce sa ma mai fac ,ii dau V-sol de vreo 4 zile ,am zis ca poate-l ajuta cumva ..,iar ce minca inainte acum sa nu mai vada ,ce-o fi cu el??Spuneti-mi si mie ,are legatura cu boala ???Acum papa numai orez cu morov si brinza de vaci ,lapte iar azi l-am pacalit cu mamaliga ,iaurt ,brinza de vaci si galbenus ...
pupici
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
roxisialexia spune:
hello hello!
am obiceiul sa citesc tot inainte sa scriu, sper sa apuc sa termin mesajul pina se trezeste printesa.
Va multumesc inca odata pentru gandurile bune si pentru ca ati fost alaturi de mine.
Alexia este un pic mai bine, nu a mai facut febra in schimb are foarte multi mucisori grosi si albi si lungi si urla de nu stiu cum sa o mai scot la capat, azi i-am luat batista bebelusului sper sa o scot la capat curand.
Sa va povestesc despre petrecere, eu am fost norocoasa de data asta in ce priveste organizarea - mama s-a ocupat de preparare papa, nasicile de tort si aranjament...baloane si tot tacamul.
Alexia s-a comportat neasteptat de bine, avand in vedere ca am avut 11 invitati, a dansat a ras...s-a jucat..s-a plimbat prin casa cu toata lumea, ce mai s-a simtit ca o sarbatorita.
Momentul culminant a fost alegerea de pe tava, cand, draga mea copila nu a vrut sa ia nimic, s-a uitat la toata lumea si a dat din cap ca nu si nu a fost.Mai tarziu a luat peria( sa fie o frumoasa), ata cu ac ca sa isi faca buzunarele largi pentru banuti...pentru ca apoi sa ia banii si cheile de la masina.
O sa pun si poze, sa vedeti cum se ruga toata lumea de ea sa ia ceva de pe tava si ea pas, a servit si masa cu tava in fata si asa i-a venit cheful.A fost foarte frumos, nu va pot descrie in cuvinte cate emotii am avut.
noki eu nu i-am dat tort, dupa cum am spus si mai sus nasele s-au ocupat de achizitionare si a fost foarte bun.
Despre mancare lasa-ma sa ma mai gandesc, am un lapsus acum.
FEtelor frumoase discutii ati purtat, ma bucur ca putem sa vorbi si despree asa ceva.
Nici eu nu ma uit la tv, poate nu ma credeti, insa daca ar fi dupa mine ar juca rol de bibelou.La mine in casa este muzica non stop in rest tv-ul se deschide cand se uita mihai la filme.
Super ca ai postat aici acel articol, feli.
Dupa parerea mea, tv-ul cu emisiunile care te indobitocesc in care iti arata ce si cum sa gandesti, iti fura libertatea.
Singurele canale la care intradevar merita sa te uiti sunt discovery, animal planet si Nationalgeo....
Uitati cu articol interesant despre calciu :
http://www.ivu.org/romanian/congress/wvc96/texts/milk.html
despre ce am primt pe PM, silvia, se ofera cineva sa se ocupe de strans, adica un card ceva unde se pot depune.Sau se urmeaza cele din link-ul cristineh?
Despre lista nu ma pronunt, pe mine nu ma deranjeaza in nici un fel.Cum propuneti asa sa fie!
Despre titulatura si eu zic ca abia dupa ce toti bebelusii vor implini un anisor sa o schimbam.
POzele urmeaza, azi daca mai am timp, daca nu maine.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
Am uitat ceva,
mara, felicitari pentru primi pasi.
La mine tot frig e in casa, azi au montat repartitoarele, sper ca de marti sa dea drumul la caldura.
Nu pot sa suport caloriferul electric, usuca rau aerul si miroase si urat.
Gata pauza, s-a trezit printesa, incepe balul....
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
anda77 spune:
mai, sunt asa obsedata sa-i apara si lui fiu-meu primul dintisor, incat ce credeti ca am visat asta noapte: ca ii aparusera lui nichita, peste noapte, 10 (zece) dinti mari, albi, frumosi:))))))deodata! bineinteles ca dimineata m-am uitat in gura lui si nimic! nu atat ca e maricel si n-are niciun dinte, de incepe sa ma ingrijoreze, dar as vrea sa nu-l mai vad asa marait. cred ca s-ar usura si viata lui putin cu niste dintisori...si a mea:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Fetelor buna dupaamiaza. Am curatzat Catina ca era plina de coditze, iarba si alte mizerii asa ca am luat bob cu bob si l-am curatzat. Noroc cu Doru ca m-a ajutat ca altfel....la noapte intram sa va zic si eu una-alta. Am pus solutia la frigi si peste 2 zile o sa pap cu pofta ca e tare buna.
Noi vorbim si ne certam si jucariile preferate. Adica Puii aceia galbeni de cauciuc care se cumpara cu o rata mai mare. Are 2 seturi dar i-a cam mancat asa ca ieri cand am fost pe la cumparaturi am gasit un set de 20 de pui fara ratza asa ca fi'miu e in al 9 lea cer si se joaca de zor cu puii.
O a doua jucarie preferata este ciorapul sau ciorapii. Daca vrei sa ai copil cuminte sa ii dai ciorapi sa roada ca e cel mai fericit.
Cat despre aspirator de scame....e mic copil.Aduna tot si daca nu gasewste nik, ceea ce e exclus, isi face. Rule si roade tot ce prinde. Orice prinde baga in gura!!!
De dansat noi dansam din funduletz, ne ridicam in picioare pe ceva si dam din funduletz. Asa dansam noi cand dam de muzica.
E....si ar mai fi dar..ma opresc aici ca mai am niste treaba pe la bucatarie si...se face tarziu apoi!!!
Despre listutza...daca e sa lasam pe lista mamici pt simplu motiv ca sunt mamici de nov_dec....eu mai stiu cateva care nu au scris si nici nu vor scrie probabil aici...ce ziceti??? Hai ca glumesc evident si eu sunt de parerea ca daca nu activeaza pe forum la subiectul nostru nu are ce sa caute pe listutza. Consider ca tb sa fi activ ca sa fi parte dintr-o comunitate virtuala.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Fetelor buna dupaamiaza. Am curatzat Catina ca era plina de coditze, iarba si alte mizerii asa ca am luat bob cu bob si l-am curatzat. Noroc cu Doru ca m-a ajutat ca altfel....la noapte intram sa va zic si eu una-alta. Am pus solutia la frigi si peste 2 zile o sa pap cu pofta ca e tare buna.
Noi vorbim si ne certam si jucariile preferate. Adica Puii aceia galbeni de cauciuc care se cumpara cu o rata mai mare. Are 2 seturi dar i-a cam mancat asa ca ieri cand am fost pe la cumparaturi am gasit un set de 20 de pui fara ratza asa ca fi'miu e in al 9 lea cer si se joaca de zor cu puii.
O a doua jucarie preferata este ciorapul sau ciorapii. Daca vrei sa ai copil cuminte sa ii dai ciorapi sa roada ca e cel mai fericit.
Cat despre aspirator de scame....e mic copil.Aduna tot si daca nu gasewste nik, ceea ce e exclus, isi face. Rule si roade tot ce prinde. Orice prinde baga in gura!!!
De dansat noi dansam din funduletz, ne ridicam in picioare pe ceva si dam din funduletz. Asa dansam noi cand dam de muzica.
E....si ar mai fi dar..ma opresc aici ca mai am niste treaba pe la bucatarie si...se face tarziu apoi!!!
Despre listutza...daca e sa lasam pe lista mamici pt simplu motiv ca sunt mamici de nov_dec....eu mai stiu cateva care nu au scris si nici nu vor scrie probabil aici...ce ziceti??? Hai ca glumesc evident si eu sunt de parerea ca daca nu activeaza pe forum la subiectul nostru nu are ce sa caute pe listutza. Consider ca tb sa fi activ ca sa fi parte dintr-o comunitate virtuala.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005