Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ia sa vaz ce glow am.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

moamamamma,feli,ce glow gothic ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

fetelor,lasand nitel gluma la o parte,tre'
sa ne gandim cum strangem banutii:

banii se pot trimite direct in cont,de la posta,sau de la orice banca(daca aveti cont la banca respectiva);sau ii poate strange UNA din noi,si-apoi dati asha;cum ziceti?
dati-mi idei pe pm,sau pe mess!sau mie,sau feliciei,sau deliei,oricui,ca ne auzim noi cumva cu toatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

feli iti sta bine, imi place!

anda, a mancat poetul?Si alexia s-a saturat de toate nu mai vrea sa pape mai nimic( deci iti inteleg durerea), acum i-am facut paste cu branza si cu cascaval si i-au placut( slava domnului).In ce pozitie mai papa, tot cu tine pe post de adunator de jucarii?Stii ca noi am evoluat, acum mananca in picioare in scaunul de masa, cu o mana o tin si cu alta ii bag in gura
uite iti las un link asa ca sa te relaxezi http://www.spiegel.com/shop/thumbnail.aspx?gp_coll_id=5005&gp_cat_id=7000&nav_cat_id=10128&category_id=10149

dordia ma bucur ca este bine stefan, bravos si pentru catina,a m zis ca fac si eu dar uite ca de vineri stau numai in casa, saptamina viitoare.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare fetelor.

noi n-am mai dormit de vreo 2 saptamani; spre deosebire de luca, care doarme noaptea bustean. noi de stres, nu de altceva, ca suntem si la program de abstinenta (auto)impusa de situatie, deci nici cu sporturi d-astea nu ne ocupam. facem planuri, dom'ne ... cum ne mutam ? intr-o zi sau in mai multe ? da cu ce incepem ? da hainele in ce le punem ?!!
etc... etc...
hai ca sper sa terminam si noi cu asta, ca am chef si eu sa reintru in ritm pe forumul asta. am cam pierdut contactul cu toate amicele de pe aici, si imi pare rau ... ca sa nu mai vorbesc de figurile noi pe care nu le cunosc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Seara buna!!

Avem si noi un bebe umblaret, spre incantarea noastra maxima. S-a desprins de pe marginea patului, la chemarile noastre. A facut 4-5-6 pasi singurica.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Negara Augmentin a fost. Pentru a nu strica flora intestinala, ii poti da un plic de Biotics pe zi.

Banuiam eu... Saru'mana de sfat. Ca dr. nostru nu s-a sinchisit sa ne prescrie si asa ceva.
M-am hotarat sa-i dau antibioticul, insa voi incepe de maine dimineata ca daca are vreo reactie negativa la el macar sa nu fie in toiul noptii.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cristina N, noi augmentinul il luam la ora fixa, asa cum se nimerea. ca sugea haotic... dar respectam ora, ca doar era antibiotic. reactii n-am avut. si avea 6 luni.

dienutza din experienta mea de mutat din faculta...
- musai fa rost de cutii de carton... cersesti pe la magazine. pt haine, geamantane. nu saci. se pot taia
- impachetezi bine tot si neapasrat scrii pe cutii ce pui in ele.
- si te muti cu toate simultan. 10 drumuri mai mult incurca.
nu m-am mutat si cu copil pana acum, asa ca as sugera sa-l duci la mama...cu toate ale lui. dar ati si luat, ati si renovat?

comentariu... am vzut pe listele altor subiecte de copilasi ca au rubrica de "prieteni". noi nu avem "prieteni" sau nu avem rubrica!?

brado... corect e sa fie trecut langa felicia, pe lista mare!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by pischi2003

Seara buna!!

Avem si noi un bebe umblaret, spre incantarea noastra maxima. S-a desprins de pe marginea patului, la chemarile noastre. A facut 4-5-6 pasi singurica.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Bravo!

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Buna mamici!

Ce pot sa fac , funduletul baiatului meu e tare rosu?
L-am dar cu crema de galbenele, cu pudra, l-am spalat cu ceai de musetel si nici o schimbare. Va rog spuneti-mi un sfat!

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput