Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
Multumesc pentru urari , asa bine mi-au mers la sufletel.

Mara - felicitari pentru primii pasi, eu am plans cand am vazut-o pe pitica mea ca merge singurica(si ea tot cativa pasi face si apoi se opreste si plange ca sa-i dau manuta).

Noki - please mai rezista pana saptamana viitoare, ca marti sau miercuri ajung la dr si apoi spunem la toata lumea. Sanatate multa lui "duracell" cea mica. Pune un vas cu apa langa caloriferul electric (sau chiar pe el daca se poate) pentru a mai umidifica aerul din camera.

Azi am fost la nasii nostrii si cand ne luam la revedere pitica mea a spus "pa mama", am facut niste fete si ne uitam unii la altii sa vedem daca am auzit toti acelasi lucru.

Sanatate la pitici.

Mimi & bebe Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

neata,fetili:

sa va zic ce-am citit in ev.zilei:
1.s-a observat ca adm suplimentelor de Ca NU A ADUS NICIO IMBUNATATIRE semnificativa,fata de placebo;nivelul Ca-ului a fist cu 2.1% mai mare decat la placebo-deci,i se confirma teoria marelui prof.Dobrescu(a inventat Distonocalmul),cu care eu am facut farmacologia,ca adm.suplimentelor nutritive cu ca,vitamine,anti-oxidanti este egala cu 0 barat si impushcat,ba poate sa faca si rau,pentru ca e o balanta intre Ca si P,si Ca poate sa antreneze daca e in exces,si eliminarea P.buuun

2.copiii care vad prea mult Tv de la o luni pana la 2 ani au "nesanse" mai mari de-a deveni autisti,ulterior;deci,e bine de stiut;eu pana acum ma uitam non-stop la tv,o sa-l mai raresc,si-o sa ramana decat radio ca fond muzical in casa...

Mai lavi,si eu unde-i urez natiukului sanatate pentru primul anisor?nu se poate,tre'sa existe o cale;o s-o facem aci,pana la urma,nu?

sa va zic de stefanel:cand e muzica mai ritmata,ridica mainile in sus,si da din cap;m-a tot vazut pe mine ca-i arat cum se danseaza,si-uite c-a prins rattzoiul shpilul;deci,delio,ne-asemanam la ureke muzicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ori am visat azi-noapte, ori am citit aseara tarziu ca cineva doreste sa stie o reteta de papanasi...
Eu ii fac asa: o lingura de branza o amestec cu un galbenus de ou si gris pana se intareste. Mai pun si un pic de ulei apoi iau cu o lingurita din aluat si pun in apa fierbinte. Ii fierb 20-30 minute. Ii scurg bine, ii zdrobesc si ii amestec cu putin unt. Ultima data cand i-am dat am adaugat si jumatate de plic de zahar vanilat dar nu i-a placut. Se mai poate amesteca si cu smantana, fructe dulci...

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

aoleu,cristiniko,ce-mi facusi?zic eu ca nu am fantezii culinare,dar la papanasi nu ma pot abtine;cre-c-o sa-i zic lu'Bubba sa se duca la Mall,sa-mi ia 2 papanasi;offf,offf,mai mai!

Mergi la inceput

bai
uitati-va nitel aci,o sa RADETI tare de tot:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82353&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Silvia, asa face si Elise cand aude muzica. Dar nu reactioneaza la fel la orice fel de muzica. Ii plac si danseaza doar pe anumite melodii (inclusiv manele ). P=fosfor?
Noki, scumpa de Sarah... si-a mai revenit? Eu te-as fi ajutat cu mare placere in problema ta dar... habar nu am cum se lipeste recipientul ala la pasa...
Addya, mare dreptate ai cand faci afirmatia despre pungasi . Si la noi tot pe ne-pusa masa a venit.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

silvia, comentariu de nefarmacist, ci de jurist-persoana simpla nemedicala:))))) la articolul din evenimentul zilei:
1. nu ne-ai spus cine il semneaza si care este sursa
2. nu ne-ai spus conditiile studiului, dk este un studiu: pe cine s-a efectuat (conditia sanatatii si nr. de persoane si care a fost perioada de administrare)
3. 2,1 mi se pare un procent important, in niciun caz de neglijat
4. ingrijorarea ca [virgula] calciul poate deveni in exces in organism, in urma suplimentului, contrazice prima afirmatie a studiului, ca suplimentul este vax, nu poate ridica semnificativ nivelul calciului in organism. pai ori nu-l poate ridica, ori ne ingrijoram ca poate devani prea mare in urma suplimentarii?!
5. se administreaza supliment de 100 de ani, imi pare foarte greu de crezut, in calitate de nemedical, dupa cum spuneam, ca acum cineva mai destept decat precedentii cercetatorii a descoperit ca nu au suplimentele efect.
6. cum iti explici ca medicii se ajuta totusi in tratament cu acest supliment? si d rezultate. pot sa iau in calcul efectul placebo ca eu cred 100% in aplicabilitatea si efectele sale, dar placebo nu poate crste cu procent mare nivelul calciului in organism, cred.si in realitate exista cazuri unde calciul a crescut in procent mare in orma suplimentarii.
7.care era parerea ta despre asta inainte de a citi articolul?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata

Tot pe fuga ca la pranz o sa fim plecati si tre sa fac ceva de papa teroristei (obs ca am inaintat-o in grad, de la cel de inamica), ca dupa cum va spuneam ghiveci mai am la congelator, dar ce folos ca nu vrea sa-l pape acum.

Noki intr-adevar ghiveciul era papa favorita, insa ultima data i l-a facut mama si cred ca i-a pus mai multe rosii => a iesit mai acru si nu-i place. Dar sunt bucuroasa ca ieri mi-a mancat un borcanas din ala de la Nestle cu dovlecei si cartofi, a fost prima data cand i-am luat si vad ca i-a placut. Ca nu prea mai vroia de nici unul.
Cu raguseala...io am abandonat ideea si am lasat-o in pace, acum vad ca i-a trecut.

Mara felicitari ptr umblareata

Miruna de vreo 2 zile a inceput sa-si dea drumul la manute si sa stea singurica in picioare, ieri a stat chiar vreo 2 minute pana cand a venit tati si s-a speriat de el si a facut buf in fund. iar aseara mergea pe langa carut si a ochit ceva pe masa, si-a dat drumul la manutza si a facut 2 pasi singurica pana acolo. Deci cred ca nici noi nu mai avem mult pana mergem singure nu?????

Listutza eu sunt de acord sa dam un termen de gratie de 1 luna sa zicem , le dam un mesaj privat sa le spunem intentia noastra, daca avem ceva feed-back bine, daca nu le stergem si gata.

Caloriferele la noi nu duduie, dar sunt calde, cel putin e mult mai bine fatza de zilele trecute cand am avut 19 grade in casa noaptea

Fug ca tati e pe post de "cainele granicerului" si e nitel depasit de situatie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

OK, ok, m-ati (m-am) mai convins cu pagina.
Eu nu voiam subiect separat pt ca ziua Natiliciului nu e "eveniment al comunitatii DC", nu ne stie mai nimeni in afara de voi de aici pt ca eu nu prea activez la alte sectiuni.

Pe de alta parte daca scriem urarile aici (cum sincer mi-ar fi placut mie, si nu doar pt Nati ci pt toti bebelacii) se umple subiectul de urari si cu greu mai citesti restul discutiilor.

Pe de ALTA parte nasterile bebelacilor aici le-am trait, aici am facut galerie si am tinut pumnii, aici ne-am exprimat bucuria la fiecare nastere asa ca firesc ar fi ca aici sa traim si aniversarile lor.

Dar din motive practice (la Alexuta mica se stransesera 3 pagini de urari pana aseara cand am intrat eu) accept cu strangere de inima exilarea urarilor la evenimente.

Pot eu sa ma impotrivesc voua la toate?!?! Hai, cu una-doua ma mai razboiesc eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Andaaaa mai zi-mi si mie odata retzeta cu catina si cu mierea ca nu am salvat-o si...am luat 1 kg de catina fructe si am si miere si vreau sa o fac. Plssss!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput