Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 23
anda77 spune:
si brado este guest star.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
addya spune:
salutam gagici si pitici!
eu sunt cam shiao de cap k azi noapte a dormit piticu in capul meu la propriu! adik strecurat intre bratul de la canapea si capul meu. ia ghiciti voi cu ce s-a mai ocupat azi-noapte???
pe unde o fi suvita aia a lui basescu? o sa am nevoie in curand sau imi iau peruca....
am avut dreptate, ii ies 4 dinti odata...
din partea noastra, cu listuta faceti cum doriti, no comment by adina si razvan![]()
Noki, noi la raguseala am dat doar cu tantrum verde spray...si atat! a trecut bine-mersi. Dar asta la dupa ce l-a vazut drita.
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!! 
Morgano spune:
quote:
Originally posted by lavi02
P.S. Va rog mult Nataliei sa nu-i faceti subiect separat la Evenimente
Hai mai Lavi, nu aberaaaaaaaaaaaaaa

Nu vrei, nu citesti, Nati e una dintre sarbatorite, las-o sa fie ca toti ceilalti....

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
addya spune:
na ca am vrut sa dau bold pe noki si am dat send...of of bietul meu neuron...
mimmy - felicitari pentru BB2
! pungasii astia mici vin cand vor ei...
silvia, eu am SediBimbi - tot un soi de calmababy si care e o mare frectie la picior de lemn. cca 400.000 aruncati. ori e piticul meu insensibil la siroape d'astea ori e mai multa reclama decat adevar in ele.
mai, m-am mai gandit cu listuta: hai sa dam un termen, sa zicem o luna, timp in care cine vrea sa fie in lista sa anunte. Uite, eu sunt de vreo 5 luni cu voi pe forum si habar nu am cine sunt cam jumate din fetele de acolo... dar pentru ca noi suntem inca noi-veniti in raprot cu voi care sunteti impreuna de 1 an si mai bine, daca suna aiurea ideea mea: Ignore fara nici o jena!
ma duc la nani ca sunt rupta....Poop !
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!! 
simona dragusin spune:
NOKI ragusala e unul dintre simptomele laringitei.
Patricia a avut si de aceea mi-am permis sa-ti spun.
Poate la voi nu e,dar o sa-ti povestesc totusi.
Am luat-o intr-o dim. in invoire si in masina am observat ca tuseste.
Dar nu tusea tare,nu stiu cum sa-ti explic,ca si cum si-ar fi reglat vocea. Tuse latratoare(asa a denumito dr.)Apoi am observat ca e ragusita( avea vreo 5 luni nu "vorbea" ca acum).
Acasa mi-a facut putina temperatura(38,2) si era moale ca o cirpa.
Apoi a inceput sa respire suierat.
Am plecat la spital unde i s-a pus diagnosticul de laringita dispneica.
Nu i-ti spun ce tratament ne-a dat ca oricum nu e cazul,dar i-ti spun recomandarile dr care sint f importante in laringita.
-Copilul trebuie culcat cu o pernuta in plus
-ori cu geamul deschis,ori facut aburi in casa(depinde de anotimp)
Sa sti ca nu vreau sa te sperii,sau sa te supar,de altfel m-am si invirtit vreo ora pe linga calc,pina sa ma hot sa scriu.
Dar stiu ce am patit cu Patricia,ca am pazit-o doua nopti...
Sa dea DD sa nu fie
SIMONA si PATRICIA
mara95 spune:
Salut!
cred ca deja incepem sa mergem singurele
Face 2-3 pasi, se joaca cu jucaria din mana, apoi isi continua plimbarea inca vreo 2-3-4 pasi.Asta inseamna ca merge singura, nu?
Azi mai mult ca niciodata s-a tot ridicat cu ajutor si si-a continuat drumul singurica.
Noki_Lara spune:
Fetelor dragi, ce mi-a crescut moralul cand am vazut ca "ne-ati bagat in seama". 
Eram tare amarata zilele trecute ca nu mi-a raspund nimeni nimik cu urocultura. Numa' ca n-am mai zis nimik. Asa ca multumesc din suflet pentru raspunsuri, de orice fel au fost ele, ca nu m-au speriat, ci din contra mi-au deschis okii si m-au pus in garda. Asa ca Gabitaco, Maria-Alexia, Silvia, Addya si Simona, iacata o pajiste de 

pentru voi!!!
Mucii cred ca-s ceva mai bine dupa Colargol. Acuma, io tind sa-i dau dreptate Silviei si anume e ca raguseala ni se trage de la pusul in functiune a caloriferului electric => aer uscat (Sarah a stat doar in casa, cu exceptia zilei de ieri) si implicit de acolo vine buba. Ca e drept ca in acea noapte - daca va amintiti va ziceam ca a urlat o ora jumate fara intrerupere, fara ca io sa stiu ce are. Acuma, gandindu-ma retrospectiv imi dau seama ca de fapt era deshidratata si nasucul iritat de la aerul excesiv de uscat. Ca atuncea cand ii dadeam apa, tacea si era happy si de potolit s-a potolit total dupa biberonul de 200 ml de lapte.
Acuma..asta sper io sa fie: finalul apoteotic al unei saptamani intregi de raceala-cobza. Oricum, maine sau luni maxim revine dr si-l rog sa vina s-o vada.
Lavi + Ripley- perfect de acord cu Ripley, Nataliciul e la fel de membra bebelaci de nov-dec cum sunt toti ceilalti si clar merita si ea paginutza. Lavi, 
si recugeta treaba, ca uite ca io am facut-o si am recunscut ca nu am avut dreptate.![]()
Mara- felicitari pentru mica preumblareatza!!!

Addya-
quote:..doamne, cata dreptate ai...
pungasii astia mici vin cand vor ei...

Asa si Titilika mea, imediat s-a insurubat in casa noastra proaspat achizitionata si refacuta...nu putea sa-mi lase si mie cateva luni de liniste si pace in noul camin....bandita!

Cu listutza- de acord cu trecutul fetelor si dat termen de raspuns.
Fetelor dragi, la voi caloriferele duduie???? Ca la mine nu. Dar e drept ca zi abia mi-a dat drumu' la apa in ele. Desi era vorba ca ieri da drumu', aseara nici macar apa nu am avut, de nici un fel, astfel incat a fost prima zi istorica in care Sarah nu a facut baitza....
Acuma caloriferele sunt calde, dar nu foarte. Si ca sa fie treaba treaba, cand am revenit din parc, era si o mini-baltoaca sub ele, ca deh...erau noi. Dar a venit nenea instalatorul - ca e vecin de bloc cu mine si a remediat situatiunea - stransese prea tare niste racorduri.

Gata, fug la dus - sa dam jos iclusiv jegul de ieri
PS - Maine NU am facultate! Yuuuu-piiiiii!

Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
cristinamh spune:
noki, pana la urma cum ai lipit chestia aia? asa, de informare, ca poate os a am nevoie vreodata... da' las ca nu-i bai, stiu pe cine sa stresez
. tati nu pricepe cum de ati facut kk in ea...
apropo de subiectele separate pt sarbatoriti. propun ca cine nu considera ca fiind un eveniment special incat sa aiba subiect pe forum, la "evenimentele comunitatii", sa-si exprime dorinta si-i va fi respectata. asa cum s-au respectat parerile si cand s-a facut tabloul de grup (la care nici nu mai stiu cate restante sunt
), cine nu a dorit nu a aparut. ce e asa rau in asta?! asa ca, macar cu o seara inainte sa spuna ca nu vrea si gata.
sunt pe listutza mamici care ne scriu mai rar, sau cu care mai tin legatura doar cateva dintre noi. poate oricine sa deschida subiect acolo, in nume propriu. de ex, eu mai vorbesc cu "X", "X" e activ la alte subiecte, dar nu si la noi. eu personal ii deschid subiect de LMA. daca si altcineva doreste, ii poate transmite urarile de cuviinta.
asa indeplinim si dorinta de a nu ura LMA unor membri pe care nu-i cunosti sau de care nu-ti mai amintesti.
poate debitez io acum la ora asta... sa nu se inteleaga cumva ca fac reguli... dar cum nu s-a decis inca cine e pe lista de grup si cine nu, sa nu deschidem subiecte inutil in numele grupului.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
Perfect de acord cu tine Cristinamh!!
Cat despre listutza....si eu zic ca daca unele fete mai tin leg pe mess cu unele mamici care nu mai intra la noi...tot nu vad sensul aparitiei lor in listutza.Fiecare tine leg cu cine vrea dar...listuta ramane pt mamicile active acestui subiect. Parerea mea.....
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
stefanalex spune:

LA MULTI ANI! ALEXIA -MARIA . E o zi speciala pt tine, pentru parintii tai si pentru toti cei care te iubesc si tot binele din lume al tau sa fie.
STEFAN si ALEX