Mai pasari de noapte unde ati fost toata ziua? 

Io maine merg la serviciu,tre sa trec la nani 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
Moni, eu am fost toata zua la plimbare si seara am avut musafiri.
Ali, nu stiu de ce nu vezi nimic. Ana a vazut filmele si s-a stricat de ras. Si eu am o problema, ca am incercat sa intru la Moni pe drop si mi se blocheaza. Am vrut sa vad ce face Diana cu geanta aia cat ea de mare. Mai incerc.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
Filmele de obicei trebuie lasate pana se incarca,la care-s mai lungi de 2 minute.De aia merg mai greu.Eu asa am observat.
Si eu m-am distrat de Vladimir 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
PUFUMIC ma gandeam sa ii dau Dianei niste peritol,poate o fi si ea la mancare asa mai ... sedata
Oricum e criminal Vladimir 
MONI
de
Nu pot sa vad filmele si pace. Mai incerc, da' de maine. Acum ma bag in pat. Vladimir e asa de rupt in filmulete pentru ca nici nu dormise, nici nu mancase mai nimic toata ziua. Si si-a zis ca trebuie sa recupereze si una si alta mai pe seara.
Noapte buna!
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
Am plecat la nani,noapte buna ! 
MONI
de