Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 28
szaboali spune:
90.000 lei
Ce are mai? nu e bun daca e si ieftin? Fata mea e economa daca nu i-a placut altul mai scump eu ce sa-i fac?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
silvi_2005 spune:
Ali, lasa ca sigur e bun si asta.Daca mananca usturoi scapa de raceala....![]()
Moni, subscriu cu tabloul pt Ghita.La rubrica :asa da! Eu ii pun fierul in lapte si il bea fara probleme.e f bine ca bea laptic Dia, binenteles.
J G spune:
Silvi ma ingras... mananc de sparg si mai nou am facut o pasiune pentru Snickers.
Carla e mai cuminte... cred ca e posibil sa o fi deranjat frigul din casa, ca ieri m-am enervat si am cumparat aeroterme ca nu mai suportam frigul, nu stiu cand dau idiotii astia drumul la caldura! asa ca azi noapte am dormit la cald si parca prima data dupa nu stiu cat timp m-am odihnit calumea, cu toate ca s-a sculat scorpiutza noaptea.
Miri inca nu am primit nimic, sa stii, sa speram ca maine vine postasul.
GHITZA RULZ!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
szaboali spune:
Dar cu sfecla cum ramane?
ali
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Mai fetelor eu am luat azi peste... file merlucius pot sa ii dau si Iarinei?
ali
IARINA la 8 luni
anasebe spune:
Ali Eu stiu ca-i poti da sfecla. Ref peste se zice ca la varsta lor e bine sa le dai numai salau si pastrav, ca e peste slab. Dar eu i-as da si file de care i-ai luat tu, ca in fond al meu a papat azi bors de gasca si varza calita, asa ca....
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
szaboali spune:
Silvi eu ma gandeam sa ii dau si ceapa sa pape...sa ii curat si sa ii dau in mana

ca si aia e buna
.
Incearca sa ii dai si tu lui Alain ceva papica cu gust mai "puternic"
poate e si el ca si Iarina

ali
IARINA la 8 luni
pufumic spune:
Miri, ti-am trimis un mail, ca vad ca PM nu e activat.
Moni, pai eu ma stricam de ras pe fundal, cu lingurita intr-o mana si camera in ailalta, crezi ca mai stateam sa-l cosmetizez pe la botic?
Ioana, nu numai ca nu i-a zis nenea, dar s-a cerut la el in brate imediat, chit ca era proaspat sculat din somn, ca ta-su a aterizat in miezul noptii. Plus ca atat am exersat cu el ta-ta, ca a si inceput sa zica, cu o zi inainte sa apara personajul pe ecrane, sa vezi intamplare. Fara adresa, of course, da' iti dai seama ce-a fost pe capu' lui barbatu-meu cand l-a auzit.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
szaboali spune:
Anasebe
varza calita?
si nu a facut urat stomacelul? ca eu stiu ca varza si fasolea se dau numai pe la un an.Bravo lui Tiberica
Pufumic si Iarina se bucura cand il vede pe tata-so ca apare de la lucru ca e de dimineata pana seara plecat ...dapoi la voi ...
Eu nu pot sa vad nimic
poze
filmulete![]()
...de ce oare?![]()
ali
IARINA la 8 luni
silvi_2005 spune:
Ali, i-am dat si ce papam noi, e interesat sa guste dar atat, dupa cateva lingurite scuipa.Acum il iar incetisor ca pana la urma va manca ca doar n-are cu cine semana ...Despre peste sunt de acord cu Ana, acum poti sa-i dai sa guste dar e preferabil pestele proaspat nu congelat ca cine stie prin cate a trecut saracul de cand a parasit oceanul.....
Janina, eu ce sa mai zic.Mi-am luat de la selgros lipie si imi fac cu snitel
ca pe strada nu putea manac...din cauza lui bebe si a caruciorului
.cred ca pun la loc tot ce am slabit.Sigur nu dormea bine de frog, de cand il pun pe Alain in saculet doarme f bine.