Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 27
silvi_2005 spune:
Moni nu stiu daca o sa gasesti pe net compozitia....dar lasa ca daca e bine Dia, nu mai conteaza asa de mult.Tu fier ii mai dai?
Pufumic, ma bucur ca e bine Vladimir, asteptam poze.Cred si eu ca va distrati frumos si cu tati....si Alain e topit dupa tati lui, cand il vede i se lumineaza fata![]()
Ali, cat costa Lactovitul?????![]()
glumesc sa nu te superi dar credeam ca imi sacadeaza PC-ul cand tot dadeam de mesajul tau
Iti doarme printesa?
J G spune:
Giova felicitari pentru pasii facuti singur, e precoc baiatul!
Maraki multa putere iti doresc!
Bianca ti-am trimis e-mail!
Pufule asa e, sunt ingrati, stam toata ziua si stergem la fund si cand apar domnii tatici zici ca sunt hipnotizati, frate! Exceptie face probabil super-eroul sectei, GHITA!! Tot respectul!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
silvi_2005 spune:
Ali, ai sters tu mesajele care se repetau sau sunt eu
Janina, pupicei, ce mai faceti voi?
monica70 spune:
JANI nu face exceptie ca tot de el e hipnotizata si fiica-mea,chit ca se mai raztoieste la ea si o cearta ca nu mananca
Pur si simplu ii cerseste atentia
Da' macar mai mult el o sterge la 
,cu asta ma consolez si io
Si cand sunt eu acasa,cum actzioneaza sconcsu' (mai nou seara la greu) incep sa strig:"GHITZAAAAAAAAAAAAA!!!!!" Si sconcsu' apare cam des,tot de 4-5 ori pe zi si acum 

SILVI ii mai dau si acum fier,cand nu uit sa il pun in piure.i calciu,cam tot asa.Dar important e ca bea lapte,nici nu mai conteaza de care e!
PUFUMIC asteptam pozele si filmele.
ALI
si cat ziceai ca e o cutie de LACTOVIT?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
pufumic spune:
Ghita-i bun de pus in rama. Tot respectul!
Pozele-s in contul comun, filmele aci http://www.dropshots.com/ipeltod
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
szaboali spune:
Silvi
lactovitul e cam 90.000 lei inca nu am cumparat de la magazin dar am vazut ca eu cumpar de la alte persoane care nu il folosesc
...ce sa fac daca numai imputitul asta ii place si il bea? Da imi doarme printesa de la ora 9
...de la usturoi

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
miri_mik spune:
mai drept, sunt niste tradatori. da eu pe bruno nu ma pot supara, ca dimi cand merg eu la scoala se intretine cu taica-sau. il spala, il schimba, il hraneste, il imbraca - nu vreaus a stiu cum - si merge cu el la tanti chantal. il man si-l adun prin casa si nus e supara pe mine. se topeste tot cand isi vede bobica. sa-l vedeti cum verifica noaptea daca doarme bine inainte sa ne punem noi in pat. parca atunci mai trece gelozia:)))
pufumic, datele pe pm sau pe mail si trimitem. maine dau datele mamei mele. mai trebuie sa trimit doua, si macar sa plece deodata.
va pupez. continui asteptarea cartilor.
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
szaboali spune:
Silvi

le-am sters eu ca nu stiu ce s-a intamplat de tot apareau![]()
A...si uitam sa iti zic, ca Iarina nu vroia nici cum sa pape branzica ...dar am prins smecheria (nici macar nu se instramba)si am sa-i dau asa daca nu a vrut cu iaurt si fructe.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
ALI ne zici odata cat costa Lacovitul?
PUFUMIC mama ce moscolit e Vladimir pe botic ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
T_Ioana spune:
Ali

Silvi
, intr-un fel te invidiez pentru ca papa Alain asa de bine lapticul!
Ioana, nu ne-ai povestit cum a fost intalnirea lui Vladimir cu tati, nu i-a strigat "Nenea!!!"?
Deci se poate da somon la bebei.uf ce bine. Ca al meu nu a vrut nici salau nici pastrav....siam facut zilele trecute cirba de peste cu tacamuri de somon si mi-a fost frica sa ii dau, cu toate ca cersea mititelul, si era o bunatate de ciorbita!!!!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"