Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 26
Biancas spune:
JG se lasa cam mult asteptate pozele alea...(eu sunt cam curioasa din fire...![]()

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
szaboali spune:
am uitat sa va spun ce a papat Iarina azi...pasta de branza cu usturoi si cu zeama de sfecla rosie
nu am mai putut-o opri
.
Fetelor de la cate luni putem sa dam sfecla rosie? Voi ati dat careva?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Bianca si zici ca s-a scris mult? Da de unde,n-ai prins vremurile bune
Un capitol ziua,un capitol noaptea
(erau de 10 pagini atunci,dar totusi...)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
T_Ioana spune:
Buna seara dragelor!
Azi a reusit consortul sa-si faca timp si sa deviruseze calculatoriciul si s-a socat (aveam la troieni, de ordinul zecilor). Macar acum a instalat un antivirus!
Incerc sa citesc din urma dar nu vreau sa uit sa-i zic Deei ca imi place la nebuni e site-ul ei si mi se pare extrem de util!BRAVOOOOOOOOO

!!!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Al meu copil de 4 zile nu mai vrea lapte.....nu cred ca bea mai mult de 250/zi (iar eu am inceput sa-i amestec ce ramane in bibe cu biscuiti si fructe, sau btanza si cereale sau ce-i dau eu e papica). O sa incerc sa ii dau si eu Lactovit, ca mai am o cutie neinceputa, iar daca ii place o sa-i cumpar (mie nu-mi mai da de la primarie, mi-a dat primele 5 luni dar l-am cadorisit sau am facut ciocolata). Cu toate ca nu cred ca va prefera Lactovit in loc de Nan.......
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
silvi_2005 spune:
Vad ca ati mai aparut prin zona.
Ali, cand va aud cu ce va papa bebelasi sochez, Alain parce e de alta generatie
Bravo Iarinei cea papacioasa,
.Nu stiu de sfecla rosie de la ce varsta se da dar nu cred ca e o leguma care face probleme.
Bianca, te scuzam ca te-ai chefuit
Moni am uita-te sa iti zic, uita-te comparativ la componentele laptelui praf, la cantitatea de vitamine in primul rand si la cea de fier si vezi daca sunt diferente in Lactovit si celalalt.
Ioana, bine ca v-ati devirusat
cum mai sunteti?Papa bine Razvan? Cum stai cu kg?![]()
silvi_2005 spune:
Miri, sper sa ajunga cu bine cartile.Vad ca mai au putin si termina si fetele de citit si ne punem pe dezbateri.
Ioana, acum am vazut ca tu chiar ziceai de mancat, poate nu-i place Nan etapa asta sunt f diferite unele de altele.Milumil 3 nici nu seamana cu Milumil 2, parca n-ar fi aceeasi gama.
monica70 spune:
SILVI si eu m-am gandit,dar prea tarziu,ca desteptul de Ghitza a aruncat deja cutia cu BEBELACT si a dus si gunoiul
Poate gasesc pe net compozitia,dar nu cred sa difere prea mult...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
szaboali spune:
T_Ioana la noi se gaseste si in magazin de cumparat Lactovit si e cam 90.000 lei o cutie 
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
pufumic spune:

Noi ne-am cam dat la fund de cand cu venirea lui tati. Am pierdut sirul de tot.
La multi ani sarbatoritilor din perioada asta, si mici, si mari (Micio, Cuscra-pe tine te-am mai felicitat o data, da' nu-i bai, BiancaS-si bine ai venit!, Cosmi).
Ce-am retinut cu neuronu' obosit. Iorgos are probleme cu inima - sanatate multa! si, Maraki, tin-te tare pe pozitii! Marco a facut primii pasi singurel-bravo, la mai multi! Miri a scris o carte (pe care o vreau si eu, contra cost, iti trimit un PM cu datele?)-felicitari! Diana nu mai papa la foc automat - bad, bad, bad!, Irinel s-a mutat in Cluj si si-a carat cel mai de pret bibelou intr-o cutie mare de carton (super poza). Mai toti bebeii sunt cu ochii tinta la reclame. Nici nu-i de mirare, e ceva cu ele.
Saptamana viitoare iau pozele si filmele la rand (daca o sa am loc de domnu' sotu', care cica se apucade studiat. Pun si eu poze proaspete in contul comun si doua filmulete pe drop (din categoria hai sa ne stricam de ras cu Vladimir la masa).
Vladimirescu e bine, adica sanatos. In rest, e agitat, se catara pe tot ce prinde, s-ar juca toata ziulica (a se citi ne-ar calari), nu prea mai mananca (in general, iar masa de pranz in special)si nu prea mai doarme ziua, doar afara, in carut. Cred ca-i mai dau niste dinti (deocamdata avem tot doi). S-a lipit de ta-su ca marca de scrisoare. Ingrat si tradator mic.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic