Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Stiam eu ca am vrut sa va zic ceva si am uitat!
Azidimineatza am inaugurat prima cutie cu lapte praf gratuit LACTOVIT,ca pana acum ii dadusem BEBELACT cumparat,ca supliment sau in loc de san,dupa caz.
A bagat Diana bibele in gura a tras o gura,s-a oprit brusc cu o fatza mirata,dar si parca placut surprinsa ,dupa care a bagat bibe inapoi in guritza si da-i si trage , deci SUCCES DEPLIN Si am primit si 6 cutii,sa vedem cand le bea pe toate .

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irinel f interesant subiectul, binenteles ca Tv-ul e f nociv.Totusi cred ca la autism sunt predispusi genetic bebeii si ca pur si simplu se nasc cu acesata si nu e dobandita ulterior.Dar cine stie ce e pana la urma cu boala asta grava si urata....Doamne fereste de asa ceva. Ai primit Pm-ul meu? da-mi te rog de veste daca da, pupici sper sa ne vedem in parc.
Eu una am observat ca il fascineaza pe Alain si opresc tv-ul pt ca nu se concentreaza la ce facem daca merge si tv-ul.Il las sa se mai uite la desene dimineta si seara si in rest doar cand ne mai uitam noi la cate ceva.pe el reclamele il fascineza
Moni vad ca -s facut pretentioasa Dia, probabil ca mai are si ea faze , cred ca ar fi binevenita o menajera....la orice casa
Micio, sa sti ca si Alain e fascinat de magnetii de pe tv, deja a spart unul si cand aud ca nici Eduard nu vrea sa pape....ma gandesc ca in 19 s-au nascut bebelasii mofturici

Mergi la inceput

SILVI tot asa e ALAIN? Numai laptic prefera? Vad ca azi a bagat si alte ... lactate
Eu ma bucur ca Diana nu pare interesata de TV,chit ca GHITZA toata ziua isi pune filme pe DVD ,iar ea sta in tzarc in zona si ar putea privi daca ar interesa-o.Nici desenele n-o preocupa,am incercat sa ii pun de mai multe ori,sa stea un pic linistita,dar vezi de treaba.Intotdeauna se gaseste ceva mai interesant primprejur de tras,aruncat,pipait,bagat in gura,sau pur si simplu face gimnastica gagica Rar daca "baga un ochi" in directia TV-ului,eu chiar sper sa nu il mosteneasca pe Ghitza, ca asta m-a tampit de cap cu pasiunea lui cinematografica mai ales cand vine cu filme horror sau "de actiune"

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Silvi, sa stii ca si Ilinca e parca hipnotizata uneori de televizor; noi avem unul si in bucatarie, astfel ca atunci cind o hranesc e tot cu ochii in TV si trebuie sa-l inchid.
Ilinca inca nu a dibuit magnetii de pe frigider.
Moni,

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Moni se pare ca pe Alain laptele il satisface pe deplin oricum i-am bagat si /3 dintr-un galbenus in biberonul de la ora 13. Fac asa cum a zis dr. lui, ii bag papa in biberon,ce sa fac cu el.O sa-i mai dau ceva nana si ceva bicuite cu ceva azi sa vad daca vrea. Incerc pe treaba buna ca daca il fortez face urat numai cand imi vede lingurita.de main o sa bag si ceva papica mai consistenta cu gust de mancare ca iar am fost in "pauza" sa ne revenim...
Irinel, asa e si Alain cu tv-ul dar nu la toate emisiunile daca ne uitam la noi la ceva talk-show nu se uita, il plictiseste si daca ma uit eu la discovery adoarme la tonalitatea celor de acolo. Eu dimineata chiar cand se trezeste ii pun desene, seara tot asa cate putin si in rest cand merge tv-ul reclamele sunt viata lui, nu stiu de ce il acapareaza asa dar ne distram de el ca daca ii punem ceva in fata sau ne asezam noi se trage sa vada tv-ul

Mergi la inceput

Ce liniste prin zona....

Mergi la inceput

Chiar asa....

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mai, sunt lesinat, terminat. si copilul la fel. am iesit in lume sa recuperam cartile de la eurolines, si ciuciu. n-a venit autocarul. am stat in gara ca si aurolacii 2 ore pana m-am plictisit si am venit acasa. sotul s-a intors inapoi in gara, poate poate o aparea, da asa imi vine s ale trag niste dumnezei - doamne iarta-ma - de sa se lase de transport international:(

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor. Am intrat si eu sa va arat ca mai traiesc inca si nu am avut timp sa va citesc dar am s-o fac (ati scris cam mult in 2 zile)
Va pupacesc pe toatesi la Cosmi ii transmit un calduros La Multi Ani, sa ai parte de multe bucurii, sa ai parte de sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie. http://i104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/bday3.jpg

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

ca aparem si noi...intr-un tarziu...
La multi ani Ana Teodora , Oana Maria si Cosmi
Giova felicitari lui Marcolino pentru primii pasi asa deci el a spart gheata
Monica si Iarina papa Lactovit , la inceput a papat siu nan dar s-a scarbit(cred)ca isi facea greata Traiasca LACTOVITUL
Miri_mik pai tu nu ne0ai tinut in suspans? Acum te tinem noi eu mai am putin de citi si apoi mai povestim
Janina buna reteta am sa o fac si eu
Silvi,Maraki,Micio,Deea,Irinel,Irinatunza si la celelalte mamicutze muuuuuulti

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput