Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Pufumic am vazut si eu in sfarsit filmuletele...m-am prapadit de ras ...dar ce somnic ii era la saracutul.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Pai daca pleca toata lumea plec si eu.

O noapte buna si linistita sa aveti.

la mamici si pitici...

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

La multi ani !!! Andrei , Sabinuta si Bombonicaaa

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare secta ,
Apuc si eu sa vin la zi cu voi. Adica cu cititul mesajelor. Noi azi am fost toata ziua la plaja, in apa . Clarita s-a plimbat in nisip, s-a tarat in patru labe ,a luat niste guri de nisip, scotocea toate mucuriile din nisipp . Azi i-am mai vazut un dintisor iesit asa ca avem 4 pana acum si inca unul e foarte aproape , trebuie sa erupa.
Of si maine la lucru . Lunea e ziua cea mai obositoare ca vin obosita din weeekend.
Ne-au parobat creditul pt masina , asa ca maine mergem sa semnam actele pt ea si imediat o sa o si primim , daca nu manine zilele astea.
A si fetele cu , slabirea cu iaurt toata stima pt voi , ca eu sunt o lasa , si o flamanda si o pofticioasa si o . Eu nu am putut sa tin decat jumate de zi , m-au invins foamea si pofetele. O sa incerc sa slabesc in felul meu ca eu cu infometarea sunt terorista, sau sa stiu ca nu am voie ceva exat aia vreau .
Maraki , multa sanatate sotului , felicitari pt apartament si sa ai nervii de otel cu socroseniile
March, eu pestele ma gandesc sa il dau fiert cu putin carrtof, mazare, ceapa, patrunjel. Sper sa il placa , inca nu i-am facut .
Deea mi-ai dat idei cu topoganul , si eu am pus-o ieri pe plaja pe un topogan dar mi-a fost frica sa-i dau drumul singura , am tinut-o de manute.
Moni zi-mi daca stii cum se numeste filmul ala cu Bean in engleza ca sa-l aduca Nicu de pe net
Miri am primit cartea multumesc de ea . Practic a primit-o mama , pe care am uitat sa o anunt ca ii va sosi , si a fost foarte mirata s-a gandit ca o fii de la vreo secta . Secta de gravide
Gio felicitari pt pasi !!!!!!!!!!!!
Anasol parca tu mi-ai scris cat costa Hipp in Ro. Fii buna si mai scrie-mi odata ca sa vad ce fac . Hipp 2 . Si se gaseste in farmacii sau in super ?
Na bine, v-am pupat pe toate !!!!

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare secta.

Uite, la orele astea am terminat si eu activitatea. Am copt doi saci de ardei capia si curatat, si pus la congelator si la borcane. Am tras si un bidonas de must, ca nu stiam ce sa fac cu niste struguri mai stricati, si uite asa, distractia de duminica Ce sa fac, ca in timpul saptamanii, nu pot sa fac treburi din astea cu Daria. Chiar ii spuneam si eu sotului ce greu e in timpul saptamanii ca vine tot tarziu acasa.. offf.. Pe la 7-8, pana ii dau sa manance, pana se harjoneste un pic cu Daria, deja, nu mai am sot, ca adoarme inaintea Dariei. Si uite asa, m-am transformat eu in huhurez de noapte, dupa ce adorm bebelusii ...uufff. Macar in we, sta si el cu ea, si nu am treaba. Primesc doar raportul: "pus la olita, schimbat, dat 150 de laptic .. plimabat.. etc "

Daria e absolut fascinata de Silviu, sare efectiv in sus cand in vede, si rade, si apoi cand trece primul contact incepe sa faca tai-tai din manuta, si brrrr .. si mai nou, incearca sa si zica tai-tai...dar ii iese ceva de genul da-ba-ta-tai

Dar eu nu sunt geloasa, pentru ca Daria reactioneaza la fel la amandoi De exemplu azi, cand am fost toata ziua ocupata si nu m-am putut juca cu ea, cand m-a prins seara la masa, se gudura toata pe langa mine, si se agata de mine .. si se dadea pe spate, sa o fac "la paralele"

M-am distrat azi de numa cand vedeam cum o juca pe ma-sa mare Bunicile astea cand o vad la noi si in poze, toata ziua cu gura pana la urechi, au pretentia ca si la ele sa se comporte la fel. Dar Daria, nuuuu Foarte bine! Doar ce? E robot sa rada la comanda? Rade si ea cand si cu cine se simte bine Am copt ardeii la socrela, in gradina, si tot timpul a incercat sa se joace cu Daria, Daria nik Era mai interesata sa stea cu noi langa soba, decat sa se joace Incerca socrela sa o plimbe, ba in brate, ba de manute, Daria... statea impasibila. Murea "buni" de oftica, cand vedea ce se joaca cu Silviu, si ce se plimba de manute peste tot, iar cu ea, ciuciu. Incerca sa o plimbe de manute mai departe de noi, dar Daria, se intorcea si mergea in cerc, doar sa nu plece de langa noi

Ah, astazi gimnasta mea s-a facut fotbalista Am gasit o minge pe la socrela prin curte, si de manute, numai sut si gol toata ziua. Pacat ca nu am avut camera de filmat. Dar mai tragem noi un meci cat de curand

Si acu dupa foiletonul asta, sa vedem daca mai functioneaza neuronul. Ioana, multumesc. E inca in constructie situl, sa speram ca iese ceva bun din el

Miri, inca nu a venit cartea, dar avem sperante mari pe luni. Pupici

Am citit ca v-au placut pozele si filmuletele, ne pare bine, si mai aducem material de ras Vazut si eu inceputul filmelor cu Vladimir cel de fundulet saltaret si cu Iarina roz-bombon (astea au mers pana la sfarsit)

Vad ca v-a fost teama de pus copilasii pe topogan. Eu am zis sa incerc, sa vad cum face, si uite ca i-a placut. Ce e pe filmulet, este prima data cand o dau. (am mai pus-o odata pe la 5 luni, dar numai asa sa vada ce e ala topo) Nici Silviu nu ar fi pus-o. De fapt, tot atunci, am zis sa o ducem si la leagane. Si era Silviu cu ea in brate, si il vad ca se pune pe leagan cu ea in brate "Poi ce faci mai tati? De ce nu lasi fata sa se dea in leagane? " A ramas blocat cand am pus-o pe leagan si i-am dat si vant. Daria era cu gura pana la urechi, iar el, intepenit tot de frica

Gata, v-am ocupat toata dimineata cu citititul mesajului meu.

Pupici tuturor celor pe care le-am citit si nu am raspuns , salutari la toate

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

scutec nou

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput