Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 29
acris spune:
Multumim !
Anacami, facem tratamentul acasa de vineri seara, avem o asistenta care lucreaza la pediatrie, in spital, care sta langa noi si dumneaei ii face injectiile, plus ca ne ajuta si cu sfaturi f.bune.
Concediu o sa-mi iau saptamana viitoare, mai am de luat 5 zile din CO. Pana atunci fac prin rotatie cu sotul meu. ma duc eu dupa amiaza la servici (de la 12.00-20.00) ca sa pot face nr de ore si sa-mi pot termina treburile , plus ca o sa mai iau si pe acasa de lucru.
Si de la anul am promisiune pt alt job, mai flexibil si sefi mult mai intelegatori, ca aici nu ma crede nimeni 
anacami spune:
Foarte bine Cristina! Trebuie ferita si de alti factori agresivi pt. organismul ei, acum avand si imunitatea mai scazuta! Daca sta acasa, intr-un mediu cald, linistit si curat se face mai repede bine!
Alus,am uitat! Felicitari pt. prietena ta! Multa sanatate si ...un bb mic si pt. tine cat mai curand!Vezi ca vin sarbatorile
, devenim mai optimisti si mai putin rigizi!!Bafta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Bebe Beca spune:
Si noi in vizita...
Cristina, imi pare tare rau pentru Amalia... sanatate multa!!!
De ieri avem si noi interzisa gradinitza pana in primavara cel putin. Dupa 3 saptamani de tratament pentru otita, sambata seara a avut rebecutza iar dureri mari la urechea dreapta. Si duminica am fost cu ea la ORL, Azi dmineata a fost programata la o timpano nu stiu cum... pentru amandoua urechile. Totul a fost bine, a fost cam nasol sa o vad inerta, la iesirea din sala, din fericire nu a vomitat din cauza anesteziei. Acum se simte bine, primele 30 minute dupa iesire au fost mai nasoale, pana a reusit sa se trezeasca...
Si anul viitor revenim pentru polipi, care se pare ca sunt gramzei si trebuie scosi...
Cam astea sunt vestile noastre. Asteptam Craciunul cu nerabdare...
Vanessa, toate gandurile bune!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
DianaR spune:
Cris, imi pare rau sa aud! Pupici Amaliei sa se faca bine! Si cum veti face 3 luni (sper ca am inteles bine) cu ea? Sau speri ca noul job va fi mai permisiv?
Ioana, of saracuta Rebeca! Otita, brrrr... Incep sa ma felicit tot mai mult ca am renuntat sa-l duc pe Vladut la cresa!
Alus, felicitari ptr prietena ta!
Cami, fug sa ma uit la poze!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
acris spune:
Buna,
Diana, ai inteles bine...trei luni. Nu stiu ce o sa facem de la 1 ianuarie...cautam...intrebam...sau varianta "veche": la bunici...cu toate ca nu prea sunt de acord.
Zapacesc bietul copil...plus ca lipsind atat de la gradi o sa fie in defavoarea ei. Deja ma intreaba de copiii...ea crede ca si ei stau acasa.
O sa o duc saptamana viitoare la serbarea de Craciun...o sa vina Mosul cu daruri si e pacat sa piarda un asemnea moment. Avem de spus si o poezie, care o stie f. bine, dar nu stiu daca o sa vrea sa o spuna in fata tuturor, plus ca nu o sa fie refacuta complet...
Incerc sa ma detasez putin pt ca numai rezist psihic. Vreau sa simt Sarbatorile cu tot sufletul si multa pace interioara.
Apoi Dumnezeu mai stie........................
BebeBeca, imi pare tare rau sa aud de Rebecutza ca-i bolnavioara.
Oare de ce trebuie sa sufere ata de mult copilasii nostri in mom cand intra intr-o colectivitate????????????????????
Mie una, sincera sa fiu, mi-e teama ca dupa cele 3 luni de absenta sa nu o luam de la capat.
tnicoleta spune:
Buna fetele
Cris Sanatate Amaliei
din partea nostra.
Ioana La fel si Rebecutei un
dulce pe ureciuse.
Nici noi nu suntem bine Bia are otita si e si racita.
Alus Felicitari prietenei.
Am fost duminica sa ii luam cadoul Biei si n-am mai gasit. Pusesem ochii pe o bucatarie (de ce nu am luat-o atunci nu stiu
) pe care nu am mai gasit-o in nici un magazin. I-am mai luat un carut pt papusi si l-am gasit si pe Sid din Ace Age ca sa complectam seria.
la toata gasca, fung la munca
PS. Laurina E vorba de vaccinul de la 2 ani 1/2 DTP parca. Se face in picior si doare cateva zile.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare fetelor!
Cris, imi pare nespus de rau de Amy! Pupici dulci sa-i treaca cat mai repede si sa nu se chinuie mult. Ai grija de ea si de tine! Si ai sa vezi ca o sa fie bine! Succes la gasit de bona! Eu una as prefera bunicii, dar voi trebuie sa stiti mai bine! Intreaba dr. daca nu ar fi bine sa-i faci (dupa aceste trei luni) vaccinul de pneomococi (sper ca am scris bine). Noi i l-am facut lui Cris si de atunci e mult mai rezistent. Multa sanatate!
Pupici si celorlalte printese bolnavioare, Bia Ciorcalia si Rebeca! Insanatosire grabnica!
Vorba Dianei, imi pare bine ca n-a primit fi-miu loc la gradinita (la cresa nici nu ma gandeam ca aici sunt niste aberatii ... )... si dupa ce aud la voi chiar ca-l ascult pe Boby si il duc din sept. 07 la gradinita, cand oricum era normal sa mearga. Sper pana atunci sa se intareasca si mai mult sistemul imunitar.
Vanessa, multa putere iti doresc. Alte cuvinte sunt de prisos ... dar sa stii ca ma gandesc la tine si sper sa fie totul bine. Te imbratisez sa-ti transmit putere!
Bertha, cred ca m-am exprimat gresit. Nu ma refeream la dezvoltarea psihica, la istetime, ci la dezvoltarea fizica. Toate fetitele mi se par asa mature, de cel putin 4 ani ... pe cand baieteii isi arata doar varsta ... asta fiind doar parerea mea. Eu una sunt multumita cu dezvoltarea lui Cris ... sa nu spun chiar ca sunt tare mandra de istetimea lui, mai mare smecher si invirtitor pe degete n-am mai vazut (poate pe ta-su, dar deja il intrece Cris ;)). Si cred ca orice mamica gandeste la fel.
Iar daca sunt femeile mai destepte decat barbatii? ... nu stiu, depinde de cine ai avut norocul sa dai ;) ... eu sunt feminista inraita - cand imi convine mie ;) - si pot spune cu mana pe inima ca prefer barbatii, compania lor. Femeile in general sunt rautacioase, ciudoase, mancatoare pe la spate - binenteles ca fiecare regula are si exceptia ei si ca persoanele de fata se exclud :) ... nu-mi sariti in cap va rog!
- pe cand barbatii sunt prieteni o viata intreaga. Eu de obicei am avut experiente proaste cu asa zise prietene bune ... pe cand cu prietenii niciodata.
Sper ca n-am suparat pe nimeni, e doar parerea mea si experientele mele ... Pupici!
Asa, ajunge, ca deja astept rosiile ;) Va pupic si va doresc o seara faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
anacami spune:
Buna dimineata!
Irinusha, cum sa dam cu rosii intr-o graviduta ? fiecare are parerea lui, si apoi stii tu cum este, fiecare mamica are cel mai scump copilas din lume! Important este sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata, sa aleaga "calea cea buna" si sa ajunga unde trebuie!Apoi, la aceeasi varsta nu toti baietii sunt la fel de isteti unul fata de celalalalt, nici fetitele toate la fel de istete- una fata de cealalta.Am mai vazut un reportaj cu dnul dr. Oprescu care spunea ca fetitele au un avans totusi pana pe la 18 ani (barbatii se maturizeaza mai greu
), dupa care sunt "masculii" preiau comanda. Si eu ma inteleg mai bine cu barbatii, in domeniul in care lucrez ei domina si sunt mai "credibili"! Acum, cum am mai spus, depinde de norocul fiecare om in parte, de oportunitatile care i se ivesc in viata.
Cum te simti, creste burticuta? Pupici!
Ioana, multa sanatate Rebecutei!
Eu sunt f. obosita, Sebastian adoarme din ce in ce mai tarziu- aseara la 1 noaptea; dimineata ma trezesc la 6, iar timpul ramas nu imi ajunge!!!In dimineata asta am zis ca mai stau 5 minute dupa ce a venit soacra-mea si am mai dormit inca ...o ora.M-am trezit speriata, am intarziat ceva la serviciu, noroc ca am colectiv de treaba!
Eu am oaresce probleme, luna asta am urmarit ovulatia- ma testez din ziua a 9-a ; deja sunt in a 17-a zi si nici urma de ea!! SOra mea geamana este insarcinata in aproape 6 saptamani, dar din pacate are si ea niste probleme.Sper sa fie bine! Concluzie: daca programez sarcina pt. "momentul potrivit", s-ar putea sa nu mai vrea ea!
Pupici si sanatate!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Cris, imi pare rau pentru Ami, multa sanatate, cred ca vrea scumpa la copii, sper sa gasesti o solutie pentru ca la anul sa fie mai bine
Ioana, of, multa sanatate pentru Rebecca, sper sa fie bine in curand si sa va bucurati linistiti de Craciun
Nico, pupici pentru Bia, multa sanatate. Imi pare rau de bucatarie, poate o mai gasiti totusi, mai este ceva timp, eu nu am apucat sa ii i-au nimic lui Mihnea, sper in weekend, daca vrei ma uit si dupa bucatarii pe unde umblu eu si iti spun ce gasesc.
Alus, felicitari pentru prietena ta!!!
Eu sunt suparata, bunica lui Marian este in spital, a facut un atac cerebral si nu imi vine sa cred. Sambata seara de la serviciu am trecut pe la ea si tare s-a suparat ca nu l-am adus pe Mihnea, dar imi era imposibil fiind direct de la serviciu. I-am promis ca trecem iar sambata cu el si acum este in spital, deschide ochii daca vorbesti cu ea, dar nu stiu daca isi da seama cine este, doar sper
DianaR spune:
Cami, am citi si eu de sora ta ca are sangerari, tin pumnii sa fie bine! Tu cum ai ciclul? Regulat? La cate zile? Poate ovulezi mai tarziu luna asta mai ales ca si luna trecuta ai spus ca ti-a intarziat, nu? Sau ma insel eu...
Laurina, imi pare rau ptr. bunica lui Marian...
Fiu-miu se uita la desene animate, printre care si la The incredibles. La mr incredible ii spunea nenea bogodan... nu stiu de unde a scos chestia asta, dar in fine. Am gasit intr-o punga de pufuleti pe mr incredible si il intreb cine0i asta mami? Si fiu-miu in sfarsit zice: nenea increbide...
Oricum fiecare desen se cheama intr-un fel la el : nenea bogodan/nenea cu tanti, efantul si veverita (ice age), tata lu petele Nemo, desene animate de la Raul (bugs bunny), veverita (Chip si Dale), TomJerry, usu balu sau balustrada...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)