Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 30
laureta spune:
Anacami am vazut pozele, sunt asa dulci copilasi si Sebi e baiat mare si serios de acuma
Felicitari sorei tale pentru sarcina.Sa sti ca la Inisu am ramas fara sa am semne vizibile de ovulatie(gen mucus,sani mai durerosi sau temperatura bazala mai sus).Io zic sa muncesti
o zi da o zi ba si vezi dupa aia
.Bafta, tin pumni.
Irinusha total deacord cu idea despre prietenie intre femei si barbati
.Am "luat" tzepe cu prietenele dar cu prieteni niciodata.
Bebe beca multa sanatate printzesei
Diana noi la desene animate tocmai am scapat de "tom si jeli" acum suntem la "papurashu" adica Bugs Bunny![]()
Laurina imi pare rau pentru bunica, multa sanatate si refacere rapida.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

alus spune:
Buna fetelor
Cris-sanatate Ameliei 
Laurina- sper ca Bunica lui Marian sa-si revina si sa inceapa sa va recunoasca, bunicul meu era asa, odata ma recunostea alta
pe bunica cine sunt, asa ca te inteleg foarte bine
Ioana-
ingerasului si insnatosire grabnica 
Irinusha-daca astepti rosile si iti plac putem sa-ti cumparam ca sa poti manca cu pofta
, nu putem batea burtica cu rosile se supara bebe pe noi
si cand va iesi ne va certa pe toate.
Nicoleta-sanatate si lui Bia, vad ca bebei nostri ne cam dau de belea cu bolile. Sper sa aud in curand ca toti suntem
bine sanatosi.
Anacami-paote in curand ii vor trece insomniile, Julia se culca pana in ora 22, dar pe mina ma nelinisteste ca doarme cateodata pana pe la 10 dimineata si nu stiu daca este normal la copii.Atunci ziua niu o mai culc, iar eu as vrea sa o mai culc si ziua.
Anacami iti multumsec de canduri bune cu bb 2 ptr. mine, eu incetu cu incetu si nu prea des tot timpu inventez ceva ca sa vorbim despre asta, cand a nascut prietena mea aproape ca am plans, ma interbat dece plang i-am spus ca am simtit parca am nascut eu, nu mia spus nimic, dar sper sa il puna pe fapte mai repede.
La noi totul bine, Julia din fericire este sanatoasa, si asa sa ramana, pe 23 doar avem avionul spre romania.Aici foarte multi copii au angina si scarlatina.
Va pup fetelor ma apuc de facut supa, astazi sotul vine mai devreme, apoi va pleca la restaurant cu ocazia ajunului, in fiecare an ajunul il fac la restaurant, serviciul plateste.
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia