Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 28
bertha spune:
Vanessa, cum crezi ca am putea s ne suparam pe tine?! Suntem alaturi de tine, te imbratisam strans si ne rugam sa-ti dea Dumnezeu putere, sa te sustina, pe tine si pe toti ai tai. Trebuie sa fii tare pt mama ta si pt copilasii tai dragi.
Stiu ca toate astea pot parea vorbe goale, dar sa stii ca le-am scris din tot sufletul!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Vanesa
si un
Sa-ti de Dumnezeu putere si sunt aleturi de tine.
Noi am fost aseara la doctor. La Bia a venit albinuta si a intepat-o (a facut vaccinul) si a plans foarte putin, dar dupa. Apoi nu mai vroia sa plece din cabinet ca ei ii placea acolo sa faca bine jucariile doamnei doctor. L-am avut cu noi si pe Alex, care e racit, si l-a laudat doamana doctor ca nu a plans deloc la control. Cu parintii lui face scandal.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Buna,buna!
Nicoleta,sa va fie de bine vaccinul!Bravo! Noi l-am amanat saptamana trecuta, ca incepuse cu mucii; cred ca o sa-l facem dupa 19 dec. cand imi iau eu concediu
Vanessa, nu pot sa iti urez decat multa putere!
Din pacate stiu ce inseamna, tata a avut cancer. La el a fost ceva f. "violent", cu evolutie f. rapida- de la depistare a mai trait 3 luni in chinuri; la el a fost osos, cu metastaze la toate organele.Nu vreau sa va spun mai multe sa nu va sperii...
Astazi ma duc la Kidex singurica-tati ne promisese ca merge cu noi in weekend, dar maine nu poate.Cine stie daca mai apucam duminica, asa ca..O sa-i iau jucarii pt. Craciun, sper sa rezist pana atunci sa nu i le dau.Poate imi rup din timpul de vizitare si merg si la cel de de suveniruri si cadouri de Craciun, sa imi iau si mie ceva.
De o saptamana imi este frig incontinuu, ma plang in birou desi ceilalti mor de cald
.Intr-o zi chiar am stat cu paltonul pe mine
, sper sa nu ma capat cu vreo raceala/gripa zdravana!
Va pupam!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
alus spune:
Vanessa- cum poti sa crezi ca ne suparam, eu cred ca trebuie sa te descarci, ca nu este bine sa ti in tine durerile. Eu tie si la famila ta va doresc multa putere.
La noi nimic nou. De la un timp Julia inaite sa iesim la plimbare, face crize de nervi, daca nui iese ceva se enerveaza, face o isterie, nu ma pot intelege cu ea, adevarul este ca nu o bag in seamna in acele clipe, dar pe de alta parte mi se rupe inima. Sper ca in curand sai treaca.
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Si eu ca deobicei pe fuga mare:)
Vanessa multa putere sa o poti ajuta pe mama ta, este o perioada foarte grea. Descarca-te fara grija la noi
Cami, multa sanatete pentru Sebi cel nazdravan, cum a fost la Kidex? Ai fost si la expo de carti pentru copii?
Nico despre ce vaccin este vorba?
Alus, cunoastem foarte bine aceste 'crize':( si la noi sunt destul de dese, sper sa-i treaca...
Bertha, da la sf Andrei ma refeream:), se pare ca a fost foarte frumos
Sa va povestesc rapid de Mihnunita mea draga...
I-a spus tati intr-o seara:
Te mananac...
La care minunea: Mihnea nu este de mancat
Este de jucat
De tavalit pe jos si radea de nu mai putea![]()
multi pupici
alus spune:
Astazi incep cu o veste mare, o prietena dea mea din roamnia care lucreaza auci in polonia astazi dimineata a nascut
o fetita de 52cm si 3200kg, la 9.50 dimineata. Credetima ca m-am simtit cand am auzit parca as fi nascut eu. Ieri am fost la ea, nu prea a avut contracti, iar astazi sunt deja impreuna.
Am auzit ca in romania cand nasti nu iti dau copilul si trebuie sa platesti moasa ca sa-l vezi. Aici daca totul este bine til dau imediat dupa ce il cantaresc masoara si spala. Nul infasa asa ca sa nu se poata misca. Cand am vorbit cu sotul ei bebe era deja la sanul lui mama si papa.
La noi totul bine, julia chiar s uita la desene pe DVD, eu astazi ma duc cu piciorul meu la doctor, ma cam doare, este cel care a fost tare lovit cand am avut accidentul de masina. Am uitat sa va spun ac am fost la coafor, miam scurtat parul, am sa pun cateva poze za vedeti si voicum am acum. Bine ca-i place sotului.
Am sa va scriu mai tarziu.
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
acris spune:
Buna !!!
Scuze ca numai dau pe aici, va citesc in fiecare zi...
Sunt disperata!!! fetita mea a fost diagnosticata cu PNEUMONIE INTERSTIT ACUTA CU SPASM ..parca asa scria...
In fine, de vineri suntem pe injectabil: gentamicina si hidrocortizon, pt ca se sufoca...
In paralel,mergem cu antibiotic KLACID si sirop VENTOLIN!!!
Sunt in culmea disperarii, parca traiesc in iad...Amy e moale ca o carpa...adoarme din picioare....
Vreau sa va zic ca nu a avut nici un semn inainte care sa indice ceva...bronsiolita sau ceva...
Pur si simplu vineri la pranz m-au sunat de la gradi sa vin s-o iau pe Amalia ca are febra f.mare si tuseste f.rau.
Va jur ca dimineata cand am dus-o nu avea nimic...chiar eram fericita ca trecusera 3 saptamani si nu patitse nimic....
Acum dr pediatru mi-a interzis sa o mai duc pe Amalia la gradi cel putin 3 luni de acum incolo, ca sa-si revina.In caz contrar, poate reveni pneumonia si poate duce la astm 
Scuzati-mi incoerenta...sunt obosita...
Nu mai stiu ce sa fac si cum sa actionez.
Pup dulce si aveti grija de copilasii vostri. Se pare ca si medicii sunt uimiti anul asta de cate pneumonii au fost . Se pare ca din cauza atmosferei.
alus spune:
Acris- imi pare nespus de rau sa aud asa ceva, ii doresc insanatosire rapida.
Am pus pozele cu noua Alus.
Alus
+ Julia
Poze Julia
laureta spune:
acris imi pare rau pentru Amy.Sa va tineti de tratament si totul va fi bine.Multa sanatate
vanessa imi pare rau ca situatia nu se remediaza, multa liniste, macar zilele astea, te pup
anacami ai luat ceva interesant de la Kidex?
alus sa i traiasca prietenei bebelasa 
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

anacami spune:
Buna,buna!
Laurina, pupici pt. Mihnunita cel smecheras! Va pune la punct de pe acum, sa vedeti mai tarziu...
Acris,imi pare tare rau! Poti intra in concediu? va internati in spital sau faceti tratamentul acasa? Chiar daca va fi greu pt. tine, cred ca educatoarea are dreptate! pneumoniile interstitiale sunt tare pacatoase (eu am avut, am stat si in spital), se pot face tot felul de complicatii; important este sa o tratati la timp si bine...Din cate stiu eu, plamanii si "anexele" se vindeca complet tare greu.... Multa sanatate!
Alus,waw, ce gagica esti
!!!Iti sta foarte bine, iar suvitele sunt tare "smechere"!
Pupici tuturor copilasilor si mamicutelor!
Apropo, avem si noi poze noi.
Sambata am avut onoarea sa fim vizitati de Ioana, prietena noastra "din frageda pruncie".S-au jucat ce s-au jucat foarte frumos, Sebastian incredibil de amabil si dragutz, pana cand...au inceput reprosurile si certurile din partea lui ...Ioana s-a suparat, este foarte sensibila si a vrut sa plece. Sebi repeta "Cuze Ioana (adica scuze); cand Ioana a ramas insensibila la rugamintele lui a inceput sa tipe "Cuze,ba, n-auzi, cuze!!!"
.
Inainte sa ne viziteze, cica Ioana a intrebat-o pe maica-sa " mami, Sebi are sotzie?"
; la raspunsul negativ- "hai sa mergem la el!"
Mamica Ioanei este prietena care a avut cancer; este extrem de calma si are o forta interioara deosebita. Acum este foarte bine, dar tine un regim drastic-un regim "naturist", bea mai mult sucuri de legume.Zice ca se simte excelent. Vanessa, cu multa vointa si sprijin din partea familiei se pot face minuni. Conteaza ca si mama ta sa isi doreasca sa lupte.Incurajeaz-o!
Laureta, i-am luat un set Thomas cu aburi (cu sina,gara,pod de cale ferata,tunel,..). Era cat pe ce sa mi-l gaseasca de vreo 3 ori, am trecut prin mari emotii...Acum l-am imbracat intr-o husa de haine, deschide toate dulapurile sa se "piteasca"
.A vazut cutia, i-am zis ca este de la vechiul Thomas si ca i-o dau dar inainte sa se duca in camera lui sa il aduca. In acest timp, nu stiam cum sa o insfac mai repede sa o ascund in alta parte-tremuram de emotii
. A venit, a insistat sa ii dau cutia, noroc ca aveam o masinuta mai mica,luata tot pt. Craciun (care se ansambleaza/dezans.) si a uitat de cutia lui Thomas!Am pus-o in alta parte, in rafturile mele de haine. Am uitat de ea, am vrut sa ma schimb-cand am deschis usa dulapului mai sa-mi cada in cap-noroc ca era "ocupat" cu altceva si am reactionat rapid 
I-am luat si un fular (era un set din care anterior ii cumparasem doar caciulita) si niste manusi cu ...degete! Cred ca o sa le folosim peste fro 2 ani, ca acum nici gand sa le poata introduce corect
.
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)