Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!!!
LA MULTI ANI DACA MAI AVEM SARBATORITI PE AICI!!!!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nico, la multi ani! Sa ne traiesti! :)
La multi ani de Sf. Nicolae! Ce-ati primit, ce-ati primit? ;)

Carmen, o pentru inima ta buna! Tot nu ne-ai spus cum se mai simte Eric?

Numai fete frumoase pe aici! Sper sa tinem legatura si peste (multi) ani, sa aiba fi-miu de unde alege :) Si lamuriti-ma si pe mine va rog, de ce sunt fetitele mai mari/mai bine dezvoltate decat baietii? DAr lasa ca o sa crestem si noi si o sa ajungem sa va tragem de coditze! :)

A venit si la noi "Mos Ae" si a fost cu succes! :) Si-a pregatit fi-miu cizmulitzele de ieri seara, si le-a facut cu crema, le-a aliniat ... si azi dimineata nu se mai trezea, era sa piarda tata faza cu Mosu'. Ciocolatele au avut cel mai mare succes (Žle-a jumulit si pe alea din brad) si le-a inceput pe toate ... musca din ciocolata, o punea la loc cu vorba "au urtica" (au burtica) sa o ia pe urmatoarea la rand. Le-am pitit ca ar fi fost jale si amar! ;) Calendarul l-a lasat rece, dar a fost vina noastra. Ca prosti cum suntem ne-am grabit sa-l impachetam sa nu-l vada Cris si n-am citit pe cutie ca trebuie intai pregatit ... am facut-o cu Cris langa mine, dar sper sa-i placa pe parcurs. De casca e incantat ... a purtat-o toata ziua :)
Ieri seara am facut si bradul, dupa multe "discutii" cum sa facem, sa-l gaseasca facut, sa-l facem impreuna?! Ne-am hotarat sa-l facem impreuna, Mos Ciun aduce doar cadourile. Si nu-mi pare rau, de data asta a fost si Cris activ (na, mai mare cu un an), ne-a ajutat, si-a dat cu parerea .... si e tare incantat, numai cu gandul la bradut e. Tot rosu a iesit ptr. ca restul de globulete colorate le-am dat bunicilor ... dar parca e mai frumusel ca am pus luminite colorate. Noua ne place, asta conteaza ;)
Si era sa o si patim cu bradul asta. Luni seara ne-am dus sa luam unul. Cris era de mana lu' Boby, eu am intrat prima in magazin. Aveau aia niste usi cu senzor, la nivelul burtii ... intra si Boby, Cris dupa el, cand vad ca se inchid usile direct in fata lui Cris ... Asa m-am speriat cand am vazut sange ... dar spre norocul nostru s-a spart doar buza, dintii sunt intregi ... iar Crisulica a plans doar cateva secunde (probabil de la sperietura). Am un baiat viteaz! Binenteles ca am facut o plangere (care presupun ca se arunca la gunoi) si am luat bradul din alta parte!
Uitasem, de duminca e Cris mucios ... doar mucios, in rest vioi si pus pe sotii. A dormit binenteles cu noi in pat si cred ca ptr. mine e mult mai placut decat ptr. el :) Mor cand se intoarce in somn si-mi ia capul in brate sau isi pune mainile pe fata mea ... o adevarata placere. In seara asta il culcam iar in patul lui ... sunt curiosa ce o sa comenteze :) ... dar imi trebe somn. Ca barbatii mei se lafaie in tot patul, iar eu atarn pe jos.
Gata, ca am exagerat! Va pupic!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

fetelor, a venit mosul si la noi ...acum, cu inatziere.de dimineata avea serviciu..si a adus...nuielusa pt mami ca aseara am uitat geaca lui tati pe sarma si dusa a fost si dulciuri si jucarii pt alexia..si intrebare surpriza....da mosu ala,celaltatu ,ala male tati mai vine?

filmulete si pozici cu bebita la 2 anisi"patu luni"
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

LA MULTI ANI NICO!!! DUBLA SARBATOARE INTR-O SAPTAMANA!

SIMONA, LA MULTI ANI PENTRU PUIUT, SA-TI TRAIASCA SA FIE SANATOS. ASTEPTAM VESTI CAND POTI!

La Multi Ani pentru sarbatoritii de azi!

Irinel, ai o minune de fetita, Doamne sper sa fie bine!

Flaviutza, de multe ori ne-am intrebat de tine, ce mai faci!, Bine ai revenit pentru mica printesa!

Laureta, ma inscriu si eu pe lista pentru Inisa:). Bine ca macar cu serviciul mai vezi un concert!

Irinusha, pupici pentru Crisulet, sa treaca buba, ce porcarie:(. Uau ai facut bradul, superb, simt la tine o atmosfera de Craciun...

Alus, subscriu la ce a spus Cami, poate de sarbatorile astea...

Bertha, cum ai sarbatorit ziua ta???!!!

Va pup si va doresc o seara plina de buna voie si dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Laurina- si eu sper.

Si la noi a venit Mos KOLAI, aici Sf Nicolae este MIKOLAI, si ia spus in sfarsit lui Julia unde se face cacuta, deci astazi sa dus singura la WC sa ajezat pe olita si a facut cacuta, cand mia spus ca a facut nu am crezuto, de multe ori zicea si facea pipi. Ii multumit mult lui KOLAI si ii dam . Speram sa ramana asa de acum incolo.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, pai fetitele sunt mai istete decat baieteii pt ca si mamicile sunt mai istete si mai descurcarete decat taticii Asta o spune o mama de baiat, neafectata de curentul feminist. Da' ce-i al Cezarului e-al Cezarului!

Laurina, cred ca te referi la Sf. Andrei, ca atunci a fost ziua mea si a lui Darius. Ne-am distrat f bine, daca mai tineti minte eu sunt aia cu familion mare si nelipsit la chefuri. Vorba vine chefuri, ca am luat o sticla de 2L de bere si am ramas cu un sfert, desi am fost 13 cu totii! Familie de alcoolici! Darius a primit o multime de jucarii, care mai de care mai frumoase, de care s-a plictisit imediat.
Ce mai face Mihnea? UIte pt mamica si puiut!

Fetelor, alt insucces pe plan culinar: mazarea. "NU papa eu mancare verde!" Si asta dupa ce macase 3-4 linguri sanatoase! Nu mai stiu ce sa fac cu copilul asta: mananca fff bine doar ce-i place lui. Avem aprox. acealsi meniu ca la 1 an. Intr-o seara a papapt 1/2 castron de pilaf, fiind preocupat de o carte noua. Dupa care a aruncat un ochi in farfurie si a inceput cu comentariile: "nu pap eu de-asta!" si n-a mai deschis gura sub nicio forma. Of, prietenii imi zic sa-l las in pace, ca bine ca vrea ciorba (zilnic). Ar manaca numai cereale, piure, cartofi prajiti, snitele, chiftelute, mamaliga. Ma dispera! Ca daca n-as gati nu mi-ar parea rau...

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

LAURINA, nu aveam cu cine lasa bebe sa fug la net...am intrat,dar mai rar.uitasem de subforumul asta...rusiniiiika!! dar acum, sa te ti frate!
BERHA, fi antena, eu am vilisoara la tara, un ap in tg jiu,masina de la socrei,ceva zestre, o punem de ...ceva ceva acolo? dar cred ca mi-au luat-o alte fete inainte :(
eu momentan scriu de zor, ca nu cumva sa ma atraga masa aia mare din sufragerie unde e kef pe bune si is numai friptane..
is cam supi pe fi-mea ...iar a boit toata lavabila din camera ei cu acuarele...si a naibii de lavabila ca nu e tocmai ca in reclama...

pls, mai dati-mi si mie idei de jucarii joculete ca asta mika ii obsedata de desen, frate..toata ziua de s-ar putea
(am vazut ca v-au placut desenele ei),..mi sa nu se transforme in obsesie frate!

filmulete si pozici cu bebita la 2 anisi"patu luni"
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Nicoleta!
Simona, La multi ani piticului Victor Nicolae!
Laureta, La multi ani lui Nicu al tau!

Flaviutza, bine ai revenit!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

flaviutza Stai pe aproape ca fac eu un baietel si ne incuscrim. Cu asa o zestre e si pacat sa o ratez. Si nu conteaza daca fata e mai mare, cum nu conteaza ca sotul meu e mai mic ca mic... ca varsta
Cu desenul poti sa-i cumperi o tabla pe care sa scrie cu markare de apa care se sterg. Poti sa-i mai faci un chenat pe perete si sa ii spui ca doar acolo are voie sa picteze (iti va fi mai usor sa dai cu vopsea pe o portiune mai mica). desenatoarei.

bertha nu te amari ca nici Bia nu manaca de toate. Ea papa supa cu galusti si ciorbe nu prea acre, piure, cartofi parajiti, putina branza, iaurt deloc, fripturica cu sos su muuuult peste .

Irinusha lui Cris, mey ce voinic ai. Si inca unul sa va treaca nucisorii.

Si nu in ultimul rand multumesc pentru urari. Petrecere n-am avut una privata pt ca n-am avut timp. A fost una, mai mult fortata, la munca cu inca doi colegi, la care am stat putin si am fugit acasa. Cat despre mosul de acasa cred ca a uitat cu desavarsire de mine, Biei i-a adus dulciurele, carticele si ghetute si lui tati un tricou.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

sunt depresata rau iar....
hai sa incep si eu cu chestiile dragute.
a pus Andu in ajunul lui mos nicolae tot ce a gasit incaltaminte in casa. era bucataria plina de nu mai aveai pe unde sa treci. a pus si ciorapi!!
la 1 noaptea si-a pus ceasul sa sune ca sa se scoale sa vada daca a venit mosul. norocul nostru ca venise...
eu sunt cam trista cu ale mele. nu vreau sa va incarc dar numai aici ma vait si eu.... Mama nu e bine deloc. nu ca pana acum era bine, dar chiar e cazuta rau de vreo 2 zile. va dati seama in ce faza suntem daca oncoloaga se lupta cu tratamentul sa o treaca sarbatorile.... se se pare ca a inceput sa faca intoleranta la citostatice.. uffff, cat oi mai rezista si eu sa nu clachez? hai ca m-am descarcat si eu pe aici. Nu va suparati pe mine va rog.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput