Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

nu am mai intrat demult pe aici...acum am net acasa,deci...
bebitza mea se numeste alexia gabriela, nascuta pe 2 mai 2004..
pupici la bebici

filmulete si in curand pozici cu noi
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinel, Maria e o frumoasa si o dulce!

Carmen, multumim de poze!

Laureta, am vazut-o si pe Inisa, ce mai o adevarata domnisoara.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani celor ce poarta numele sfantului. Nicolae!

La multi ani Nicoleta!
Simona, sa va traiasca puiutul si sa va aduca numai si numai bucurii!
Flaviutza, bine ai revenit! Ai o domnisoara in toata regula, pare mai mare ca varsta. Nu am sunet la PCul de la birou, presupun ca stie literele. Felicitari!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La nulti ani celor sarbatoritilor de sf. Nicolae!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani de Sf Nicolae!

Tnicoleta sa ne traiesti cu numele

Cius si Anca sa va traiasca micuti Nicolae

Noi ieri am fost la concertul Holograf.Eu cu jobul normal.O nebunie de oameni si o galagie de mureai.Am vrut so iau si pe Inisa dar mi au atras atentia cei de la servici ca va fi mare galagie si bine ca n am luato.Noroc cu scumpa Nally, am lasat-o pe Inisu cu Sebi, s au jucat frumos.Sa va zic de Sebi ce mare eeeee, inalt, frumos, si vorbesteeeee.E un dulce si scump.Inisa imi zicea sprea casa mejem a Zebi mama?Am ajuns a casa dupa 12 noaptea si sunt rupta si Inisa la fel dar am dus-o la cresa n am avut ce face.
La concert a fost frumos, era Sala Polivalenta full.A inceput "frumos" cu o cadere al lui Dan Bitman de pe scena.Mi sa oprit respiratia si toata sala a inghetzat.Urma sa inceapa chiar primul cantec cand el nush cum a pasit si ...a disparut.Si de acolo jos mey a inceput sa cante.S-a lovit rau la frunte si umar, avea sange si umarul de abia il misca.Dar ca un adevarat artist nu s-a lasat si a continuat concertul 2 ore jumate cu glume spectacol, excelent.Si toata sala l-a incurajat cu aplauze.
Eu m am ocupat de publicitate si am controlat daca totul era pus la punct.A iesit frumos, cel putin ce ma interesa pe mine,sa se faca cunoscut numele firmei.Job + placere fain nu?.Sa traiasca Nally ca altfel nush ce as fi facut.

Si ca o incheiere sa imi traisca Nicu

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! de Sf. NOCOLAE

Simona Sa-ti traiasca printisorul din partea nostra. Mai e putin si vine vacanta. Mie dor de voi.

Laureta Sa-ti traiasca NICU. Felicitari ca ti-au iesit toate bine la job. Eee si mie imi place Holograf.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

ANCAMI, pai e mare haha..are doi ani juma..pozele is facute la 2 si 4 luni...dar si noi suntem mari..eu mai mult pe latime sotul mai mult pe lungime..si mie mi se pare ca ii prea inalta, are exact 1 metru si vreo 15 kile juma...
ce beiti frumosi fetelor...numai buni de pus in rama..acum ma kinui sa-i vad pe toti

filmulete si pozici cu bebita la 2 anisi"patu luni"
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE precum si tituror copiilor cu numele de NICOLAE si NICOLETA!!!!

La multi ani Nicoleta!!

Anacami- iti multumesc si aici pe acest forum despre cuvintele calde spuse aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89629

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Nicoleta!

Simona, la multi ani cavalerului tau!

Laureta, sa traiasca Nicu! Poate ne spui si cine e...(sau ai spus si n-am fost pe faza?!)

Flaviutza, bine ati revenit! Am vazut filmuletele Alexiei, e o scumpa! Si Darius stie literele si cifrele, dar la desenat sta muuuuuuult mai prost! N-ati vrea sa vedeti electrocardiogramele de pe tablita lui!

A venit aseara Mos Nicolae la noi, fara nuielusa, cu dulciuri si jucarii. Darius a fost f incantat, nu stia la ce sa se uite mai intai. A trecut totul in revista, apoi s-a oprit la jucarii, normal. Mi-era atat de drag cat il vedeam cat e de fericit, ca am zis ca nu-mi mai trebuie nimic.
Am uitat sa va povestesc ca luni i-a zis soacra-mii "mamaie, da-mi jucaria ca te sparg!", mai precis "te parg"! Nu stiu de unde a auzit. Mamaie a fost f distrata de chestia asta, si pe mine m-a facut sa rad cand am auzit, nu ca ar fi o expresie de lauda, da' nu ma asteptam deloc. L-am certat in fel si chip, i-am explicat ca nu-i frumos si acum repeta de cateva ori pe zi "mamaie, eu nu te mai parg".

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu din nou

flavia Ti-am vazut printesa. E ce frumos desenati.

Berta [lol] poatea a auzit pe afara si repeta ca papagalul.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput