Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta,Inisa e o frumoasa. Are niste ochi superbi!!!!
Si bebe e tare frumos!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mephala, tu vorbesti de ochi frumosi cu asemenea exemplare in casa?! Iar ma uitai la Iustin si ma extaziai...

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta ce ochisori are Inisa. Sa nu mai zic cat de mare s-a facut.

Noi am vorbit cu Mos Craciun sa ne aduca multe jucarele si Bia ii va da in schimb suzeta sa o dea copilasilor mai mici care nu au. Nu prea o incanta ideea, pt ca imediat ce spune da, ma intreaba daca mai poate sa o tina si ea putin in gurita. Cred ca suntem ultimele care mai folosim .

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nico, sa nu te superi, da' nici nu ma gandeam ca mai avem copilasi cu suzeta. Musai sa i-o dati lui Mos Craciun! La serv. am o colega care are fetita de 3 ani si 5 luni si nu se culca fara suzi. Si pe-afara sta cu ea daca o prinde... E disperata, saraca, n-are deloc chef sa puna piciorul in prag, stie c-o asteapta un scandal...

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello

La noi totul ok, Julia nu mai tuseste, iar daca se mai intampla atunci cand aleraga sau face nebuni si transpira. Noi ieri am fost la ambasada, a fost frumos, am mancat sarmalute cu mamaliguta, Julia la fel, fasole batuta si alte mancaruri bune care provin din romania.
In rest nimic mai nou. A am uitat sa va spun ca Julia de cam o saptamana nu mai cere biberonul,la pranz inainte sa adoarma, dat rar. astazi nu a adprmit toata ziua deci cand se va culca seara poate va cere, sper ca va manca cu noi masa de seara ca intodeauna si nu va cere lapte.Poate va bea din pahar ca lapte ar trebui.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Azi am gasit o surpriza extraordinara in email. Ia uitati-va si voi ce ingeras de fetita avem.
Da-i Doamne viata lunga, ca e o minune de copil!
Irina, George va imbratisam cu drag si multa putere!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmentelea/album?.dir=d2adscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

P.S. Asteptati putin, pagina se incarca mai greu!

Va pup din suflet pe toate si promit sa revin curand,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

carmen- cu adevarat este o dulcica mica!

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinel, ai o frumusete de fata! E atat de scumpa si dulce!!! O mica papusa!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Nicoleta- nu este un bai ca mai sta cu zuzeta, incetul cu incetul sw va dezvata. imi permit sa-ti dau un sfat: poate incerca sa faci o gaura mai mica in suzeta si sa io dai, daca nu va vrea si va protesta spunei ca ea a facut gaura tinand suzeta in gurita, acum are dintisori de acea a facut gaura, daca va vrea din cand in cand fai gaura cat mai mare si tot asa, pana la urama va trebui sa renunte. Sper sa reusesti, multa bafta la micuta printesa.

Alus + Julia Poze Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

inca sunt la munca si m-a sotul ca tre sa vina mosul.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput