Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

NICOLETA, LA MULTI ANI!

Sa dea Dumnezeu sa-ti vezi visul de a avea o casuta a voastra cat mai repede. Numai bucurii alaturi de familia ta!

LA MULTI ANI ROMANIA!

Fetele, am vorbit cu Irina. Se pare ca Maria e putin mai bine, dar saptamana viitoare au intalnire cu medicul care acum cateva luni le spusese ca o vor opera candva in viitor pe Maria, iar acum la ultima criza le-a spus ca nu se mai incumeta nimeni sa o opereze niciodata. Asa ca sa ne rugam lui Dumnezeu sa-i dea intelepciune medicului si viata lunga Mariei!

Va pup pe toate si mor cand vad ca sunteti gravidute si eu nu pot, cel putin inca 2 ani de acum incolo. OFFFF, sa nu va suparati pe mine, ca nu sunt invidioasa, dar imi doresc si stiu ca nu am cum si asta ma doare!

Va sarut pe toate din tot sufletul,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Nico:), eu maine nu vin, dar sambata viitoare tot aici ma gaseste, de fapt de mult nu am mai avut un weekend liber sau o zi de lucru normala. Sper totusi ca ati gasit un picut de timp si pentru voi sa va simtiti bine si sa sarbatoriti, ca probleme ati tot avut in ultima vreme. Pupici si pentru Bia

Carmen de ce inca 2 ani??? Si eu as vrea,dar ca si tine nu pot prea curand avand in vedere serviciul pe care abia l-am schimbat si din astea:(

Este asa frumos afara... L-am lasat dimineata pe Mihnea in parc cu mama si tare m-as fi dat si eu jos din masina...
Cand s-a trezit dimineata eu cu tati eram in sufragerie si a inceput sa strige

Mama... mama, eu nimic
Tata, tata, deja imperativ:), vino aici, s-a dus tati l-a luat si Mihnunita i-a spus, 'veau aici in sufagie la mama' si in timp ce tati il aducea in brate el spunea aprobator 'ASA'.

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Carmen Multumim de vesti despre Maria.Ma rog incontinuare sa ii fie mai bine. Cat despre bb sincer si eu mai vreau dar vorba ceea pe el unde il mai pun. Poate sa ii atarn patutul de lustra ca nu e loc.

Laurina Pai si eu as fi stat afara pe o asa vreme. Pe Bia azi am trimis-o la nasa ei si sa doarma si peste noapte la ea. Acum sa vedem daca o sa doarma. lui Mihnea. Asa ma aproba si Bia cand fac ce imi spunea ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nico, la multi ani! Sanatate, indepliniri, intelegere in familie ... si casuta voastra intr-un viitor apropiat! Te pupic!
Sorry de intarziere, n-am avut timp de net ... si azi sunt printre picaturi!

Carmen, saru-mana de stririle despre Maria! Ma rog sa aiba dr. o veste buna! Si tie pupici! cum mai e Eric!

Va pupam si va dorim un week-end fain!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani Nicoleta!! si scuze pt intarziere.
Noi beneficiem de toate placerile gradinitei, adica, Catalin are o viroza acum. A tusit sec vreo 2 zile acum fomfane dar fonfane bine de tot. mi-e frica cu plamanii ca la el deobicei chestiile astea se transforma in bronsite. Sper sa nu fie asa si sa-si revina ca nu am cum sa-l tin luni si marti acasa (are mama tura de citostatice).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicoleta, La multi ani! Chiar daca-i cu intarziere, e din toata inima. Sa fii sanatoasa si iubita!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Buna ziuaaaa

Mergi la inceput

Ete si io ca s-a reparat netu la servici asa ca...la munca
Noi am fost toate zilele astea super full.Am vazut luminitzele la centru unde am crezut ca e revolutie asa multa lume era.
De abia asteptam sa vina POPACIUN cu umina si papushi multe daca se poate

Am pus poze noi daca aveti chief si timp

edit: ieri ne a invitat doctoritza noastra la petrecerea baietelului ei (1 an).Si chiar ca mi sa facut dor de bb2 si mic

http://community.webshots.com/user/inisa10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Laureta, ce bine iti sta cu doi... Esti sigura ca nu-i al tau baietelul? Ca are tot ochi albastri...

Inisa ma topeste in continuare...of, ce domnisoara frumoasa...peste 15 ani o sa stati cu parul la usa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput