Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
DianaR spune:
La multi ani Madisor! Ce-ti fac cele 3 frumuseti?
La multi ani Mamaleone!
N-ai mai dat demult nici o veste! Mi-e dor de tine!
Carmen, 
Paloma, trece-l si pe Teo al lui Carmen si pe Dragos al Iuliei la listuta!
Cami,
, da, sunt f mandra de fiu-miu ca pedaleaza pe la 2 ani si 2 luni, asa ca bunici s-au topit cand l-au vazut si i-au luat bicicleta (de fapt bicicleta e de la Mos Craciun, asa o si cere "mami veau cheta de la Mos caciun!"). Pai nu-i gras deloc Sebi, Vladut are 11,5 kg dar si doar 90 de cm... Las sanatosi sa fie ei! Pupici lui Sebi sa treaca raceala si poate luna viitoare
... Facem galerie sa fie cu ochisori.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
pd spune:
La multi ani Madisor!
La multi ani Mamaleone!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya
laureta spune:
La multi ani Manuclau!
La multi ani Sandra!
La multi ani Mamaleone!
La multi ani Madisor!
Buna dimineatzaaa
Observ de la o vreme ca ma scol in ce in ce mai greu dimineata, o fi vremea? O fi batranetzea oare?
Noi am inceput sa ne "plimbam" prin supermarketuri dupa jucarii deja m am plictisit.Nu imi place nimic.Unica jucarie care i-a placut Inisei a fost un pian/orga cu microfon scaunel etc (oare sa ma injure vecini?
).Deja sunt la cutite cu ei ca s-a modificat balconul si ete domne galagie, mdea.
Joi avem intalneala cu fani Holograf la magazinul STAER din Carrefour Colentina.Cred ca o mut pina la urma pe Inisu la scarbici ca nu mai ajung s-o iau.Ea saraca ramane ultima uf.
Anacami, oooooo test zici?Fac si io galerie sa iasa cu ochisori
.Ce drag imi sunt vestile astea
Pupici la muciosi sa treaca repede repede.
Diana am vazut si pozele noi puse.Ai o printesa si Vladutz arata parca mai matur.Cred ca se simte deja sef ![]()
Nally deja ai trecut la treaba pentru bebe 2?Beyyyy io raman ultima?![]()
Bertha mai ai un pic si vine 15 ianuarie.O sa treaca asa repede timpul ca sunt si sarbatorile.Si spor la bebe2, io zic sa te apuci
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Irinusha spune:
La multi ani Mamaleone! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, iar Angelus si Elena sa-ti lumineza viata! Te mai asteptam pe la noi!
La multi ani Madisor! Tot binele din lume, sanatate si bucurii! Sa-ti traiasca cele trei minuni si sa va aduca numai bucurii! Poate ne mai dai vesti!

Cami, eu tot cu pumnii stransi sunt ... ptr. luna viitoare! De data asta o sa functioneza sigur!
Insanatosire grabnica lui Sebi si tie!
Diana, ai doi copiluti minunati! Timeea e o dulcica ... si nu stiu, dar eu zic ca-ti seamana!
Fetelor, inca o data mii de multumiri! Sunteti niste dulcele!
Sper ca v-am facut putina pofta ;) ... sa stiti ca de luat hotararea e mai greu, restul e "floare la ureche" ;)
Noi azi de dimineata am ajuns acasa ... cand trebuia sa plecam i-a tunat lui Boby sa ramanem peste noapte, ca lui ii place la Oma si Opa. Binenteles ca si Cris a tinut cu el, asa ca de dimineata am avut putin stres ca sa plecam si sa ajungem la timp ... de serv. lui Boby era problema, dar am reusit!
A fost fain rau de tot ... rasfat pe tot planul ;)
Duminica au facut ai mei cinste la chinezi (samb. a fost ziua lu' Oma - Sf. Ecaterina) si inca o data am realizat ce copil cuminte avem. A stat frumos in scaunelul lui, si-a mancat salamul, cartofii prajiti si crupuc-ul (nu stiu cum se scrie) si ne-a lasat sa ne savuram si noi mancarica. Erau ai mei incantati ... deja a inceput Oma sa ofteze dupa viitorul concediu cu Cris ;)
Binenteles ca la Oma a facut pipi pe el noaptea ... dar a fost si vina noastra ca n-am insistat mai mult cu pipiloiul inainte de culcare ... trebuia botezata salteaua lu' Oma ;) Oricum la bunici e ca si schimbat ... are o energie in el, iar Oma la fel, sar amandoi, tipa, se tavalesc ... nu-mi vine sa cred! Noroc ca se "cuminteste" cand ajunge acasa, ca eu n-as reusi sa tin pasul cu el! ;)
Trec la facut mancarica ca sa avem timp si de o plimbarica pana la pranz!
Va pupacim si va dorim o saptamana minunata!
PS: ca uitam: Eu care credeam ca al meu copil e un slabanog ca nu mai trece peste 13 kg ... dar vad ca suntem in companie buna :) De masurat nu l-am mai masurat, dar asa dupa imbracaminte trebuie sa fie pana la 100 cm. La pantaloni ii iau 98, sunt putini lungi, dar cei de 92 sunt scurti ... deci ceva intre.
Pupici din nou!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Buna fetele,
LA MULTI ANI! Sarbatoritelor. Mai tarziu, cei drept, dar din suflet.
Am avut un we infernal. Mai intai m-a enervat cumnatamea care sambata mi-a lasat copii pe cap ca ea are cumparaturi de facut. Si desi ii spusesem ca vreau sa o scot pe Bia afara ca n-a iesit toata saptamana, a plecat la ora 11 si s-a intors abia la 19.00
.
Iar ieri a fost sotul la peste si a venit acasa de a umplut chiuveta de la bucatarie cu el si mi-a luat 5 ore sa il curat.
Ieri in schimb am scos-o pe Bia in parc cu tricicleta. A invatat sa pedaleze si se plimba mult cu ea.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Oah, ce am uitat!
Albinutza, saru-mana "sora de DPN"! ;)
Ce mai faci? Sper ca esti bine! Hai, mai treci pe la noi!
Nico, pupici sa-ti treaca supararea! Tot e bine ca ati recuperat duminica! Un sfat: fa-te mai a draq-ului! barem fata de cumnata! Pune si tu picioarul in prag ... nu trebuie sa fi tu aia buna. "DAca esti buna esti luata de proasta!" - asta am invatat eu pe propria piele! Iar acum sunt buna doar cu cine merita! :) 
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
laureta spune:
Tot io 
Anacami microchistuletzele nu sunt de preocupat, sa iti faci griji daca se fac chisturi mai mari.Eu am ramas cu Inisu cu un chist de 5-6 cm si sa dus din cauza sarcini
.Vad ca acum o iau de la capat.Deci trebuie bb2 ![]()
Ce concediu, ce e ala?Cred ca ma jupoaie astia daca plec o juma de zi.E moarte de om la noi.Sti cum este, putin oameni putin salariu muuuuuuuuuuulta treaba.La aceeasi departament ca al nostru (marketing si PR) sunt 8 oameni in alta parte.La noi sunt 2 io si directoarea de marketing
, aci raman uooof.
Irinusha cum e cu greturi, pofte alea alea?Daca observi cele mai multe mamici de bb2 sunt mamici de baieti,nush de ce am impresia ca voi sunteti mai curajoase![]()
Tnicoleta bun pestele ...daca il curatza altcineva
.Cumnatei poti sa i-o faci sa pleci afara orasului cu sotul si va distrati si ea sa stea cu toti copii, ehaaaa
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Cami Mey, sa faci poze sa te vedem tunsa. E si imi venea mie sa plec sambata de acasa doar cu Bia da asta insemna sa stea soacramea cu nepotii. Si cum abia se misca si e oparata...
Laureta Te plangi de munca? Stai sa vezi cum e si la mine ca eu ma pregatesc sa dorm pe aici saptamana asta. Iar ca sa plec si sa o las pe Bia singura acasa, nu ma lasa sufletul. Iar peste e la congelator. Atat ii trebuia lui Cata sa ceara peste aseara ca il puneam in cap.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Anacami, tinem pumnii sa fie cu ochi luna viitoare. Eu as fi vrut sa fiu colega de grupa cu Diana dar n-a fost sa fie...s-a prins dupa 3 luni...
Asteptam poze cu noua tunsoare!
...
a, sa nu uit: nici Iustin n-am mai luat in greutate: are greutatea de la un an si 10 luni, ba chiar a scazut juma de kil. Are 16,5 kg si vreo 96 cm.
Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
alus spune:
La multi ani Manuclau!
La multi ani Sandra!
La multi ani Mamaleone!
La multi ani Madisor!
Cum stiti trebuia sa vorbesc cu sotul meu despre urmatorul bebe, am vorbit sa terminat cu" ASTEAPTA, CAND MA VOI HATARI ITI VOI SPUNE!!!" 
Fetelor nu am cuvinte, el stie cat de mult vreau si ca am stabilit deja ca anul acesta inca incepem, nici un argument nu a mers 

Pupici la toate
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia