Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele, nu mai zic nimic ca sunt tare disperata. Joia trecuta am stat 6 ore cu Eric la urgenta. Are iar sinus infection si astm de data asta, s-a auzit weezing-ul ala specific si diafragma era plata in loc sa fie curbata. I-au dat Ceclor 250 mg/capsula de 3 ori pe zi, dar idiotii nu mi-au spus sa-l dau la 8 ore si oricum mi-era imposibil pt ca oricum ai face, o tura de antibiotic pica noaptea si scoala copilul sa-i dai sa manance ceva ca sa-si ia antibioticul (din nefericire pudra aia nu se dizolva, iar eu eram tare disperata ca sa reactionez cand mi-a dat capsule in loc de lichid). Asa ca i-am dat 3 zile antibiotic la 4-5 ore sau la 12 ore, depinde cand manca. Sper doar ca nu a facut intoleranta la el sis a nu-si mai faca efectul. Iar acum doar ce am aflat ca la greutatea lui (16.5 kg) ar fi trebuit sa ia 330 mg pe zi, in cazuri f grave 660 mg pe zi, iar eu i-am dat lui Eric 250 mg x 3 = 750 mg pe zi, deci mai mult decat pt cazuri f grave. DIANA, HELP PLEASE daca vezi mesajul?! Ce poate sa pateasca?! Imi vine sa urlu. De dimineata stau pe telefoane la doctor si nici pana acum nu am raspuns si peste 1 ora ar trebui sa ia antibioticul. OFFFFF!!!

Irinusha, felicitari pt bb2. Sa fiti sanatosi!
Anacami, bafta luna viitoare!

Va pup pe toate celelate sin u va suparati ca nu v-am scris la toate, dar sunt tare disperata! Promit sa revin.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmenbr, intr-adevar e cam mult cat ti-a dat medicul... Ciudat... Dar totusi nu ai depasit inca doza maxima de un gram pe zi. Eu zic sa sari doza urmatoare si la doza de peste 16 ore cand s-a eliminat ceclorul sa mergi la farmacist sa-ti dea o forma buvabila sau poate ajungi la medic intre timp. Nu prea cred sa face semne de supradozaj sau intoxicatie doamne fereste, dar daca observi ceva ciudat la el, orice fuga la urgenta cu flaconul dupa tine!

Carmen, ioi ce mi-ar fi placut si mie sa fim colege de odisee si din nou colege de scutec... Asta e, alea 3 luni de pauza dictate de medic au lipsist...

Nicoleta, felicitari ptr. mica pedalatoare!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Carmen sa va facti bine.

Si Bia mea e bolnava. Are diaree de vreo trei zile. Eu o tin pe regim si vinea cumnatica mea si ii da ciocolata. Dimineata mi-a vomat si cred ca avea si febra, da pana sa-i pun termometru a trebuit sa-i fac un dus ca s-a umplut de voma si ia scazut febra. Si din nou am apelat la sormea sa o duca la doctor ca eu mor cu astia de gat la munca.

la toata gasca, fug la lucru

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici la mamici si banditi!

Fuga, fuga ca pe la 11 (ora mea) vreau sa ies cu Cris la plimbare.

Carmen, imi pare rau de Eric! Saracutul de el! Pupa-l dulce sa-i treaca repede! Si tine-te tare cu doctorii! Va imbratisez dulce sa treaca repede!

Cami, ti-am trimis mail! :)
Eu zic ca poti savura prima sarcina ... ca daca ai deja unul mic e mai greu sa te ocupi doar de tine ... sau poate asa-i la mine. Sper ca la tine sa fie altfel.

Carmen (Mephala), ce coincidenta! :) Si la noi tot in a treia luna s-a prins. Sper sa fie semn bun! :)

Laureta, nu stiu daca sunt mamicile de baietei mai "hotarate"?! Sincera sa fiu, m-am gandit mereu ca o diferenta de varsta de 3 ani e ideala. Sa vedem acum! Si sa stii ca dupa cat de complicat a fost Cris ca bb-lus pe atat de cuminte si ascultator e acum. Doarme bine acum (cu mici exceptii si cand e bolnavior), deci am avut curaj si mai mult, ca mai prind si niste nopti dormite pana cand o luam de la capat ;). Iar daca mi l-ar fi luat la gradinita (parca ma bucur acum ca nu am primit inca loc) mi-as fi cautat munca ... si iar amanam. S-au potrivit toate de minune. Doamne ajuta in continuare!
Acum e diferit decat prima oara: in primul rand am greturi ... cand destul de rau, cand deloc ... si nu mai trec daca pap ceva (asa era la Cris), am pofte ... mai vedem ce urmeaza :)

Alus, imi pare rau! Sunt mai rea putin, dar ma gandesc ca poate-i bine sa-i faci o "surpriza cu ochisori" ;)

Gata, ma duc sa ma pregatesc de plimbarica. E inca nasolic afara, dar asta e! Poate trecem si pe la tata, poate mai gasim si un cadou de Craciun ...
Va pupic si va doresc o zi faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor- doresc ingerasilor vostri bolnavi insanatosire rapida.

Carmen- imi pare foarte rau despre ce scri, sper sa fie totul bine si in sfarsit sa te ajute vreun doctor.

Irinusha- nu esti rea, numai ca problema este ca el foloseste prezervative, iar daca nu face orice sa nu ....acolo inauntru, asa ca eu nu prea am ce sa fac, daca as folosi anticonceptionale ar fi mult mai usor.

Julia iar a inceput sa tuseasca,a devarul este ca rar dar astai un inceput, ii dau deja siropuri si sper sa ramana asa.In rest mai nimic nou, stam pe acasa din cauzea tusei si vremi, trebuie sa ne facem bine pana sambata cand va fi petrecere la ambasada romana cu ocazia de 1 decembrie.

Pupici la toate fetele.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am ajuns si io a casa .

Carmenbr imi pare rau tare pentru Eric, si atata antibiotic, sa i dai si ceva de protectie pentru stomacel.Multa sanatate

Irinusha si eu zic ca 3 ani diferentza intre copilasi e foarte bine.Deci zici nu trec gretzurile ca la Cris, o fi fata

Alus hai sa fiu si io rea.Pai o cina romantica terminata la cada/dush nebunii alea alea si o sa uite de tot de perzeva( sa prinzi si tu ovulatia sa fii sigura ca nu il mai "chinui" de doo ori)

Tnicoleta multa sanatate lui Bia, ai incercat cu Smecta?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Nicoleta sa nu fie vreun virus si la Bia. Cata a avut chestia asta vreo 10 zile pana l-am trecut pe loperamid (e pt diaree) Si s-a reglat. dar 10 zile avea niste scaune de ma dadeam cu capul de pereti. si sunt convinsa ca e virus pentru ca, aud pe la toti cunoscutii ca trec prin asta ori ei ori copii lor.
Sanatate tuturor.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Nu mai am timp nici sa citesc, am vazut asa rapid ca va pregatiti de bebe2, ah as vrea si eu, dar greu cu schimbarea asta de serviciu:(

Multa sanatate pentru puitii bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cami Eu cu siguranta voi lucra.

Irinusha Am vizionat pozele voastre aseara. Sunteti frumosi foc. din partea noastra, mai ales pe burtica poate trec greturile.

Vanesa Nu stiu daca este virus. A fost sormea cu Bia aseara la spital. Doctorita a zis ca ii recoltam analize pentru cuprocultura si apoi sa ii dam o pastiluta pe care ne-a dat-o ea si sa o timen pe regim. Apoi sa mergem cu rezultatul.
Iar cu regiul e groaznic ca ea vrea lapte. I-am luat HN si aseara din 15 in 15 min imi cerea lapte il dadeam si il arunca cat colo. "asta nu e bun".

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Eu nu am vesti bune, Julia tuseste, nu are nici guturai, nici temperatura, doctorul a spus ca mucisori in loc sa-i scurga prin nas ii scurg in gat si asta provoaca tusea, in cursul zilei nu tuseste prea des, astazi noapte sa trezit la 3 si nu a adormit pana aproape de 6, apoi sa trezit la 9 si pana acum nu a inchis un ochi, cred ca seara va pica la 7.

Noi pe 2 vom merge la ambasada romaniei de aici la o mica petrecere cu ocazia de 1 decembrie.

Laurina- si eu ma pregatesc pentru bb2 cu gandul si astept ca sotul in sfarsit sa se hotareasca, eu deja visez noaptea copii, cred ca am inebunit.

Va las, Julia ma cheama sa ma joc cu ea.

la toate

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput