Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
Bebe Beca spune:
Vanessa, m-au impresionat mult lacrimile din ochii lui Andu. Si eu imi doresc foarte mult sa fac din Craciun un moment foarte important pentru Rebeca. Si as vrea sa creada cat mai mult timp ca Mos Craciun exista. Mi-a spus deja ca vrea ca mosul sai ii aduca o masina. Si un pian. Si la fiecare intrebare de genul "ce ai vrea sa iti aduca mosul:, raspunsul este acelasi: o masina si un pian. Deja cautam masina, ne ajuta si finii nostri si o sa ii cumparam una pe la 3milioane de lei. Rosie. Cu pianul este mai greu, in schimb...
Pentru Mos Nicolae o sa rezumam la dulciuri, pentru ca eu asa cred ca este firesc, nu sunt adepta cadourilor luate de mos Nicolae...
Of, abia astept sa vina Craciunul... si sa impodobim bradul impreuna si sa ii lasam Mosului o cana cu lapte cald si niste biscuiti, ca sa aiba ce sa manance atunci cand vine sa lase cadourile... Si sper sa nu uitam sa cumparam niste zapada artificiala, sa facem niste urme de pantofi pe jos, ca sa existe dovada ca mosul a trecut pe la noi...
OPricum, deocamdata este mai usor, greul o sa vina cand vor creste si va fi mai greu sa ii pacalim...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
laureta spune:
Irinusha felicitariiiiiii mamico 
Diana ce frumosi sunt copilasi tai
Carmenbr cum se mai simte Eric??
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
DianaR spune:
Ioana, exista pian de la chicco, Vladut are unul, poate canta la el, are melodii, microfon, se poate inregistra, ce mai o nebunie.
Vanessa, si eu am crezut mult timp in Mos Craciun, chiar si cand eram deja destul de mare sa realizez ca frate-miu m-a pacalea sa vin in camera sa ne jucam ca ai mei sa aibe timp sa puna cadourile sub brad in sufragerie, tot credeam ca exista ceva frumos numit Mos Craciun...
Am pus poze noi, cu Timeea si Vladut. Enjoy!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Laureta, mi-ai luat-o inainte! Multumim de aprecieri!
La multi ani Manuclau!
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
pd spune:
La multi ani Manuclau!
La multi ani Sandra!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya
DianaR spune:
E trecut de miezul noptii deci La multi ani Sandra!
Mi-e dor de japonezele noastre... Oare ce fac Sandra si Eryka?
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
bertha spune:
Salutare!
Acum picai si eu de la BUcuresti. Am petrecut un we minunat, ieri am fost la Predeal, of, fetelor, ma simt extraordinar, parca sunt din nou la 16 ani! Sa nu radeti de mine! (sau nu f tare
.
Irinusha, te felicit din toata inima! Ma bucur ca te-am provocat la o asemenea destainuire!

Sa fie intr-un ceas bun!
Anacami, daca ma razgandesc in privinta serv. pot sa-l fac peste vreo 2 luni (sa treaca perioada de dupa pilule) si sa raman cu locul de munca actual, oricum oriunde lucrez 8 mil primesc. Iar fara contract de munca experienta profesionala e tot zero...asa ca... pe 15 ianuarie vin in Buc., vad ce pot gasi (am 3 sapt la dispozitie) si ma hotarasc dupa.
Fetele celelalte, va pup dulce, ma duc sa fac ciorbita baiatului, ca n-are ce sa pape maine.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Nally spune:
Irinuha o sarcina usoara si o bblina sanatoasa!
o veste faina de tot!!! Asa ma bucur de numa! 
Acum ce o fi... copil sanatos sa fie! Si mami a lui la fel!!![]()
Bertha merci de link
Asta da veste! 
De noi ce sa va spun? Sebi e la mama la Buzau .. mergem marti sa il aducem acasa... clar nu putem sta fara el... suntem bine sanatosi vorbareti din cale afara, iubaret la fel, la ultimul control de 2 jumatate aveam 101 cm si 17 kg
suntem un copil cuminte foc si destept! Asta ca sa il laud un pic pe mandrul meu!![]()
Nu am avut cand sa citesc tot din urma ... nu am mai intrat de multa vreme .. spre rusinea mea... timpul bata-l vina si serviciile (doua la numar) imi cam papa timpul ... ce mai ramen il dedic in totalitate puiului si sotului... ce sa fac... mai mult nu prea mai pot! Poate un bb doi in 2007 ... imi v-a mai da un ragaz de respiro
... mai vedem noi! Oricum cred ca e timpul pentru bb doi! ![]()
Va pupic cu drag, pe toate, si pe puiutii scumpi! 

Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by Nally
Poate un bb doi in 2007 ... imi v-a mai da un ragaz de respiro... mai vedem noi! Oricum cred ca e timpul pentru bb doi!
Va pupic cu drag, pe toate, si pe puiutii scumpi!
Nallysi
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
YUPIIIIIIII !
Asa sa fie, scumpo !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
mephala30 spune:
La multi ani Manuclau!- 25.11
La multi ani Sandra!-26.11
La multi ani Mamaleone!-27.11
La multi ani Madisor!-27.11
Diana, o incantare sa-ti privesc copilasii. E asa o armonie intre ei....
Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru