Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Saru-mana fetelor! Scumpe ca intotdeauna! O mie de ! :)

Ioana, sanatate multa Rebecai!

Diana, ai doi copii scumpi rau de tot! Sa-ti traiasca! Stiu ca o sa-mi fie Cris un ajutor mare, ptr. ca deja ne bate la cap de ceva vreme ca vrea un bb ;)

Cami, tin pumnii in continuare! :)

Alus, succes! Fii tare, ca argument o ai pe Julia! ;)

Azi plecam din nou la bunici, am facut cat de cat bagajul ... de curatenie n-am chef, fac lunea viitoare (grrr!). Ies acum cu Cris afara ptr. ca-i frumos si trebuie profitat! Mergem cu tricicleta la hranit de ratuste :)
Va pupic si in caz ca nu mai pot intra, va doresc un week-end fain!

Irinusha & Cris (03.05.04)

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Felicitari! Sacrina usoara si un bb sanatos si cuminte-cuminte ca si Cris.

Diana Ce scumpi sunt copii! Si asta am incercat cu Bianca numai ca s-a invatat si deschide televizorul, calculatorul si combina la maxim apoi urla la usa sa ma duc sa le inchid ca o doare capul.

Aseara a fost cuminte. Chia mi-a facut si o surpriza , mi-am pus o farfurie de supa sa manac si a venit de a mancat-o ea pe toata.

copilasilor bolnaviori.

Cris Cauta in farmaciile Hepl Net Vaccin antigripal 2006-2007 homeopat. Ii dai 3 bilute pe saptamana cu 1/2 ora inainte de masa. Amaliei

Sa va zic ca Bia il serveste pe tasu de trei zile cu Citosi (asa se chama o jucarie) la cuptor facuti chiar de ea in dulapul din ducatarie. Asa ca ne-am hotarat sa ii luam o bucatarie de Craciun.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Va place noua mea semnatura? ;)
Pupici din nou!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Irinusha, FELICITARI si sa ai o sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos!

numai vesti bune pe aici.
Eu am dat ieri o raita prin Cora ca mi s-a parut ca au jucarii mai frumoase decat in carffour. Si am gasit o masuta cu scaun (ca un fel de birou) care mi-a placut cam la 1.600.000. Si mai au o groaza de jocuri cu piste de masini (in forma de garaj etc). Lui Cata ii plac tare mult. Hai ca citeste Andu ce scriu si se prinde. va pup

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinusha, super semnatura!

Cami, Nicoleta, Irinusha, multumim de aprecieri!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Vanessa, Andu ce stie despre Craciun? de fapt, despre mos craciun...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

oauuuu, Irinusha, felicitari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Ioana, pentru el inca Mos Craciun exista. e o poveste complicata. noi am facut tot timpul din Craciun si Paste 2 sarbatori in adevaratul sens al cuvantului. cu casa impodobita, cu mese traditionale. de Craciun punem prajituri sub brad iar scrisoarea este scrisa de vreo 2 saptamani si pusa in geam. i-am explicat ca mosul nu poate venii la toti deodata asa ca, are ajutoare dintre pamanteni. stie ca ii dam lui mosul bani ca sa poata cumpara ce-si doresc ei (m-a intrebat odata de unde are atatia bani si de ce nu aduce tuturor jucariile care le primeste el). acum cativa ani, la tv la stiri (si andu se uita) era un reportaj in care ziceau ceva cum ca mosul nu exista. s-a intors cu o fata de parca il lovise trenul. m-a intrebat cu lacrimi in ochi daca e adevarat. i-am zis ca nu e asa, ca, Craciunul exista si mosul o sa vina mereu indiferent sub ce forma. Nu-l deranjeaza ca nu vine in fiecarea casa sau ca vede o groaza de "Mosi" pe strada atat tiimp cat in noaptea de Craciun are cadouri sub pom. nu i-am spus inca adevarul si nu vreau sa il spun pana nu afla el de undeva. dar cred ca refuza sa afle adevarul. E ciudat pe deoparte stie atatea lucruri (inclusiv legate de anatomie) si pe dealta parte crede in mos craciun.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

FELICITARI IRINUSHA!!!!
SARCINA USOARA!!!
Uau ce surpriza, ma bucur din tot sufletul

Laureta, ai dreptate, dar nu am timp in ultima vreme nici sa citesc, plec la 8 dimineata si ajung seara la 9, acum sunt la serviciu si sunt extrem de obosita. Abia astept vacanta de Craciun.

Cami, minunitele noastre seamana foarte bine:)il recunosc pe Mihnea foarte bine in descrierile tale:) Este clar este momentul pt bebe 2 si la tine:).
Eu sunt nevoita sa mai astept am o intrerupere in cartea de munca, de daca nu mi-a placut unde m-am mutat prima data cu serviciul acum trag ponoase. Ca pentru o luna nu mi-au mai inregistrat contractul, asta e sper sa fiu sanatoasa si om vedea.

Simona, iti tinem pumnii sa se rezolve problemele, pupici pentru micul pictor

Va doresc un weekend minunat si promit cand ma mai eliberez un pic sa redevin vorbareata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari Irinusha si sarcina usoara!

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput