Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 25
elisor spune:
LA MULTI ANI ANCA!
Sa fii cea mai fericita mamica, sotie, femeie, sa ai parte de frumusete, tinerete sufleteasca si bunatate, sa fii sanatoasa si fericita!

Eli mami lui Andreas si Bianca
NewMami spune:
Elisor,
esti o draguta ca intotdeauna - multumesc mult de tot ptr. frumoasele urari.
Dupa cum vezi nu-mi arde de nani - hai sa ne
online.
NewMami &
Patrick Ryan
elisor spune:
Casa de piatra, Beatrice! Sa fii fericita si sanatoasa sa te poti bucura de familia ta pana la adanci batraneti!
Stiam de eveniment (retinusem ca in 25 sunt mai multe evenimente placute) dar
mi-au luat-o inainte
Gabitza sa-ti traiasca parintii!
Adina e fenomenala Ema, bravo ei! Bravo voua!
Fran 
Oana ati ajuns cu bine, nu?
Apropos de ce spunea Adina de Ema prin magazine, am fost cu Oana si cu fetele, Alex sorta de zor hainutele, Bianca dadea o mana de ajutor dupa tejghea, greu sa mergi la cumparaturi cu fetele ![]()
Mi-e rusine sa ies din casa cu ochiul asta, e si mai latit si umflat, deocamdata nici un efect pozitiv
elisor spune:
Anca gimnastica?! wuaw, ce interesant trebuie sa fie, sa-mi povestesti cum va fi. Ce de activitati aveti pentru kindarei!
Distractie placuta la carnaval! O fi intoleranta la vreun aliment, sper si eu sa nu fie vreo boala contagioasa sa va bucurati de distractiile planuite.
Laura cum mai este pielea Deliei? Tu aveai atatea recomandari pentru piele, nici una nu si-a facut efectul?
Nelia imi pare rau ca ai fost exact la limita, asa e, te oftici cand esti la diferenta de 1 punct, dar sunt sigura ca asta te va ambitiona si mai mult 
Laura ce mai stii de Stefan, Sergiu si Annelies?
gabitzam spune:
Hei, este ziua Ancai? Sa o trecem la listuta si sa ii zicem un calduros LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE!!!.
Beatrice, casa de piatra! Sa ne arati ce tort ai facut!
Azi este si aniversarea casatoriei parintilor mei. 53 de ani!!! (Multumesc mult, Elisor!)
Sa ajungeti si voi macar tot la suma asta, Bea ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
fran spune:
Buna !
Felicitam si noi toti aniversatii zilei de astazi si 
Am uitat sa zic de babyE-noi avem de la Monu(deci ce a insirat ea acolo) si sper sa mai fac rost de Baby Santa de la un nene care zicea ca vinde da' s-a cam dat la fund acum. Sa vedem...
Nu credeti ca le putem pune arhivate pe adresa de mail?
Ieri am fost la miniblu si am luat sosonei de casa-simpatici foc, da' cam mici asa ca ne-am mai facut azi de un drum sa-i schimbam. Si am luat o chestie meseriasa de la k's kids-un fel de panza cu musama
pe dos pe care se poate scrie(pe panza) cu o carioca umpluta cu apa. Panza se uda si apare ce deseneaza cu verde, cand se usuca se sterge.Aqua Doodle se numeste. Si am mai luat si niste pantofi de panza turcoaz-Iepu' a inhatat unul si nu a vrut sa-i mai dea drumul. Asta a fost tot ce a vrut ea din magazinul ala. Asa ca i-am luat...
Ce numere mai purtati de pantofi? Parca pe Adina am auzit-o cu 23? Iepuretele are 20 la ghetute-cu sosete groase-groase. Si eu credeam ca i-a crescut mult labutza(in iunie avea 18-si aia cam mari).Ma intreb la cat o ajunge vara viitoare ca am vazut niste sandalutze super-meseriase cu 500...
Adina-se vede ca Ema e geamana, ei sunt cei mai vorbareti din tot zodiacul. Chiar, in ce are ascendentul?
Iepu' il are in Rac si astia cica sunt cei mai mamosi si se obisnuiesc cel mai greu sa doarma singuri. Absolut corect, zau![]()
Sa nu uit, la miniblu e plin de papusi bebe cu diverse "aptitudini". Iepu' nu a vrut nici sa se uite la ele-a inhatat pantoful ala si altceva nu a mai vrut nimic
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
Buna dimineatza...
Beatrice LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi,sa va iubiti ani multi si cu folos,sa aveti o casnicie infloritoare...
Anca LA MULTI ANI cu sanatate,sa ramai aceeasi persoana plina de optimism si de liniste, sa fi balsam pentru cei din jur...
Gabitza sa-ti traiasca parintii..sa aiba viata lunga impreuna,sa se iubeasca la fel pana-n ultima clipa...
Elisor am incercat mai multe variante, ultima ar fi sa ma duc la doctor...de vina o fi caldura excesiva din casa de la mine...daca nu dau drumu la centrala mori de frig,daca-i dau drumu este prea cald,si plus de asta sta ca rata in apa si nu este indicat...mai mult dus...
Nelia cum a fost curcanul?!
Olga o veste ceva?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
La multi ani Beatrice casa de piatra si cat mai multi ani impreuna.
La multi ani Anca si sa ai parte de tot ce iti doresti.
Revin cu un alt mesaj ca nu vreau sa il stric pe asta cu urari frumoase.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
elisor spune:
Anca in ce sectiune sa ma uit dupa Nicholas, ca am scotocit tot contul si n-am gasit nimic
Nelia vreau sa vad si eu pozele din munti dar n-am gasit decat 4 si alea in format mic, nu m-am prins cum tb. sa le vad marite.
Adina noi avem manusi cu ratusca si caine pt. teatru si intradevar se uita la ele absorbita.
OlgaT ma gandesc azi la tine si sper sa nu mai fie atat de dureroasa procedura, alta cale nu exista? Cum mai este piciorul lui Tony? Te asteptam si aici cand...esti pregatita 
Bianca a invatat sa sufle nasucul, intai o nara si apoi cealalta, e tare haioasa.
A facut o atractie catre rastelul cu vinuri si numai acolo merge, nu se lasda pana nu-mi sparge vreuna
gusta spune:
Revenit.
Eu una numai pot de nervi.Rmn mi l-au programat pe 29 noiembrie ca nu i se pare medicului ca as avea nevoie mai devreme ca e doar un moft,iar eu debea mai pot calca pe laba piciorului.M-am luat si de olandez si am si o stare de cacat ca bine nu imi e .ca fac eu mai bine de o luna numai cu calmante si somnifere pai ajung ca nebuni.Asa imi vine sa imi bag piciorul in tara asta si sa plec ca mai scorbos sistem de sanatate nu am vazut.Nici nu ma pot concetra la ce zic asa nervi am si imi vine sa imi iau campi.Daca nu sunt de al lor si asta nu ar fi singurul modif da vizita la medic e pe 13 decembrie adica cand poate nu se mai poate face nimic.Le zic ca numai pot de dureri si ei daca ma vad ca merg zic ca sunt bine.Da cum dracu sa stau in pat ca eu am un copil de crescut.Numai pot de nervi.treceti peste mesajul meu nu vreau sa supar pe nimeni da numai pot imi vine sa imi dau numai in cap.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta