Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, nici eu nu am gasit la vremea respectiva marionete sau manusi pentru teatru de papusi. Si Agata era innebunita dupa asa ceva. Stii cum m-am descurcat un timp? Cu ciorapi si manusi! Pe care am lipit ochi, guri, par facut de mine din hirtie colorata. A fost un timp distractia numarul unu. Am o nisa in perete, puneam un cearsaf pina la jumatate, ea isi aducea toti maimutoii si ii punea ca la teatru si mami incepea sa bata cimpii... mai cu un ciorap, mai cu o manusa, mai cu un maimutoi. Si acum mi-o aduc aminte pe Agata, cum batea din palme si chiuia de placere. Am incercat sa-i fac si Tudorei, mai ales ca acum am si citeva marionete, dar ea e interesata mai mult de „culise“ decit de spectacol.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Nelia,chiar,voi vorbiti si romana,si engleza,si franceza cu fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Laura, ma primiti si pe mine tu si partenerul tau la o orgie in 3?
Adina, bravo papadiei vorbarete! Si la multi ani pt maine ei si lui Andrei si tuturor copiilor de pe 25!
Nelia, bravo Tudorei pentru ca isi stie numele, Dragos stie sa raspunda doar la "cine e papausa lui mami?" si atunci baga degetul in piept, ca el...
Vad ca nu se pune de chat, asa ca ma duc sa cochetez si eu cu nani in patut....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adina ma omori ...da de invidie,pentru ca, chiar te invidiez,dar intr-un mod pozitiv,pentru ca ai atata disponbilitate pentru Ema,desi este un copil energic...se simte asta din tot ce povestesti despre ea,iar fata raspunde asteptarilor tale...asa ma vedeam si eu cu ani in urma,insa din tot ce-am vazut eu despre mine a ramas umbra...

Nelia chiar nu am facut misto de tine...am vorbit la modul cel mai serios...si cand vorbeam de crescutul ierbii aveam in cap ideea ca poti scrie si despre un lucru insesizabil la fel de bine ca despre un lucru evident... ca sa-ti treaca supararea...

Andra cu cea mai mare placere...chiar v-as lasa singuri ca sigur ti-ar placea...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gabitza, ultimele doua sunt dsin seria aia de carti, adica formele si cuvintele parca.
Adina, de la Boribon parca sunt papusile. Au si site. Ema e liderul incontestabil la capitolul vorbit.

Eu la Teodora observ zilnic "cuvinte" noi si ma uimeste mai ales faptul ca le inteleg eu :))))))))))) Ea spune puci la papuci, titza, la fetitza, bebe nu a spus decat de doua ori intr-o noapte in rest daca ii arat bebe zice mama. Si eu am de actualizat lista de cuvinte in catalogLOL
Azi cand am plecat in parc se uita in sus si spunea cip, cip si am vazut un stol de pasri pe cer. A mea e cu animalele frate, stie cam tot ce se poate imita.

Pozele mele

Mergi la inceput

Adina, noi vorbim doar romaneste cu fetele. Agatei ii mai spunem si in franceza sau in engleza, daca nu intelege ceva. Daca ea ne vorbeste in franceza sau in engleza, fara sa-i spunem nimic, repetam ce a zis in romaneste si ii raspundem tot in romaneste. Asa procedam si daca spune gresit ceva in romaneste, ii repetam corect, ea repeta dupa noi si uite asa, creierasul ei inregistreaza forma corecta (dupa vreun an... asa). Si in engleza si in franceza procedam la fel cu erorile, dar insistam pe romana, pentru ca aici va ramine inevitabil in urma, fara ajutor. Lectii de pre-school fac cu ea in toate trei limbile, dar tot pe romana insist mai mult. Mi-am propus ca la anul sa merg in paralel cu cele in franceza si cu lectiile romanesti, macar jumatate de ora pe zi. Iar la engleza vreau sa-i iau un profesor, macar de vreo trei ori pe saptamina, ca sa mearga cu toate trei in paralel, si la scris si citit, nu numai vorbit. Dar de la ce as vrea si pina la fapte... mai vedem.
Loreen, nu m-am suparat deloc. Mi s-a parut chiar amuzant ce ai scris. De aia am si crezut ca e la misto. Daca nu a fost... atunci e un compliment pentru care iti multumesc.

Gata, mergem la curcan. Pare ca s-a facut, imi este o foameee... Cred ca de la munca depusa astazi... pe chat, mi se trage. Pa!

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pentru ca e trecut de miezul noptzii in Romanica, imi permit sa scriu urmatorul mesaj:

La multi ani si casa de piatra in continuare, Beatrice. Fericirea, zimbetul si bucuriile sa va insotzeasca mereu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Pentru ca eu si Beatrice suntem cunostinte mai vechi si pentru ca ii stiu foarte bine si pe baietii ei, si mai ales pentru ca stim despre evenimentul de azi 25 octombrie care este unul foarte important, am zis ca prin intermediul forumului unde stiu ca ea isi petrece o parte din timp am sa le urez
CASA DE PIATRA! si
MULTA FERICIRE, MULT NOROC, IAR ALEX SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Mergi la inceput

Beatrice, sa ne traiesti si sa fii iubita!
Aniversare frumoasa!
Va doresc, tie si sotului tau, sa va iubiti, apreciati si respectati si de acum inainte asa cum ati facut-o pina acum, sa fiti sanatosi ca sa va puteti bucura de ce aveti. Iar Alex sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos si sa creasca mare, frumos si destept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Beatrice, Casa de Piatra si la cat mai multi ani fericiti alaturi de baietii tai dragi si iubiti.

Babygirl, subscriu la ceea ce au spus fete - Ema are premiul I si special la capitolul vorbit. Bravo, Ema.
Si Patrick a inceput sa spuna tot mai multe dar in engleza. In romana nu vrea sa spuna decat doua cuvinte - esentiale ce e drept - mama si da (verbul a da). In rest in engleza spune mult mai multe si asociaza cuvantul cu obiectul (ball, car, book, this is, more, night,astea sunt doar cateva care imi vin in minte la ora asta tarzie).

Cloreta, Loreen, Fran imi pare rau ca in Ro nu ajung asemenea jucarii. Si pe cuvant daca inteleg importatorii astia de ce nu aduc toate modelele caci oricum le vand scump. Intentia mea cand am datlink-ul a fost ca si sugestii, nici de cum sa va faceti sange rau.

Cloreta, multumesc de intrebare Patrick e destul de bine acuma. Asa-i cand e in colectivitate, culege tot ce se poate culege. Azi a facut un fel de urticarie de la ceva ce nu i-a cazut bine. Iar curuletul a fost rosu si iritat cum nu l-am vazut niciodata pana acum. Sper ca maine sa fie mai bine ca avem serbarea de Halloween.
In rest a facut cunostinta cu primul time-out (5 minute) duminica ptr. ca a aruncat cu manacare pe jos. De sambata, peste iarna vom merge la gimnastica caci cu innotul am lasat-o mai incet din cauza multiplelor infectii la ureche. Oricum in Mexic sunt sigura ca o sa recupereze balaceala.

FlorentinaG, dar stiu ca esti modesta. Pai fardata ori ne-fardata arati superb. Lasa modestia la o parte. Poti fi linistita o mamica - model.

Am mai vrut sa spun multe, dar imi cad ochii in gurita de somn. Ma duc sa scot hainele de la uscat si la nani.
O zi buna va doresc.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput