Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
elisor spune:
Florentina ma alatur si eu admiratoarelor pozelor voastre, arati atat de bine, esti infloritoare si-ti vine de minune culoarea, iar Maya e o mica printesa care stie sa-si poarte rangul. Aai 2 copii care o sa fie tare mandrii cu mamica lor. Superlativ
Tdi intamplator am betadina in casa, mersi de sfat. Tot cu tine am avut noroc si la "carnitza" de la poponeata lui Bia, n-a disparut dar s-a estompat la limitele pe care le-a avut mereu. 
Faza cu rudele ai dreptate, nu m-ar mira sa ravneasca si garsoniera in care sta, ca doar ce i-o trebui lui mami daca tot e plecata.
Laura asa sa faci. Pai aia e ditamai propozitia...
usor de zis, greu de facut, degeaba zic ca nu pun la suflet cand exact acolo merg
Bianca ii spune lui Andreas "Nane", ei nu m-am prins inca cum isi spune.
Eli mami lui Andreas si Bianca
fran spune:
Elisor imi pare rau ca ai necazuri cu rudele.
Androix-eu am studiat odata toate etichetele de sucuri la Cora
si din studiul meu a reiesit ca numai Tedi si Santal kids nu sunt facute din concentrat. Iepuretelui nu i-au placut de nici un fel asa ca am ramas la sucul de la o portocala pe zi, dat cu linguritza, ca altfel nu aluneca
Florentina-n-am vazut inca pozele, da' ma uit sigur ca m-au facut fetele curioasa
. Sincer, ca tot nu mi-a cerut nimeni parerea, eu nu m-as muta in alta casa cu bebe asa mic. Ma gandesc ca pentru Maya ar fi cam multe schimbari, mai ales ca ea e asa de apropiata de bunici. Da' cum ziceam, nu mi-a cerut nimeni parerea![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
vai ce linisteeee...la mine este cald si bine,motiv pentru care am intrat intr-o stare de excitatie si s-a revotat libidoul...ca atare am intrat la ora sexuala...lenea este partenerul meu...![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Ca sa vedeti ca-mi blamez copilul degeaba...stie si ea ceva sa faca totusi...ma uitam la ea ca se oprise din joaca si mi-am dat seama ca face caca...dupa ce a considerat ca a terminat s-a uitat printre picioare sa vada ce-a facut...
Deci o notiune cat de cat are despre asta...e cazul sa folosim oala
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
Salutare!Am culcat piticul.Doarme si mananca la greu in ultima vreme.Azi m-a uimit.Dimineata a baut 400ml lapte.Am zis ca o fi o situatie unica,dar in seara asta m-a tot purtat la bucatarie sa-i mai umplu sticluta.In total 300ml.De obicei 250ml dimineata,50ml seara.Foarte ciudat...Maine implineste un an si 5 luni,iar eu am fost toata ziua ca maine implineste un an si jumatate..
Bine ca m-am destepatat..Ce sa va mai spun..? Mai bine va zic ce mai vorbeste papadia:
mama/mami,tata/tati,apa,gata,tut(sus),tic-tac,pute,da,uite,ata(asta),Pooh,papa,ba(balon),nu,apte(lapte),Bobo,dete (degete) , nani,haide, uite, tut(sus), pa, papa, hopa,bebe, bui(buni), dai/ada(da-mi), tita(fetita), caca, maaaai-maaai, papu(papuci) cucu-bau, Adi(adina) ,Mimi,Lia ,Dai(Dalia) ,Adu(Radu) ,Ana, cah, bzzzzzzzzz, miau, waw(ham),muuu, uma(spuma),buba,tatu(tatuaj),tuta(cutia),ade(arde),pupa(papusa),anu(luna), dudu(dush),Anda(Andra),Ina(Irina),tate!(sanatate!),tuta(cutia) Ema, iha!(magarul)cuca (cocosul),atu(aspirator), pipi, eba(zebra),1,4,miie(miel),pii-pii(pis-pis),baie,patul.
Daca o intrebi cati ani are, arata un deget,dar zice 4.![]()
loreen spune:
Adina vrei sa ma omori?!
si Delia 26.04.05
monu spune:
Adina, ma dati gata !!! cate cuvinte stiti!!!!!!

Iulia Andreea 23+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Florentina G spune:
Mai fetelor, mai sa rosesc de emotie.... atatea complimente nu am primit niciodata, dar e tare bine, asa mi-ati ridicat moralul.... Desi daca m-as duce acum sa ma uit in oglinda as zice ca nu este drept sa mi le insusesc, in poze eram aranjata, machiata, chiar si coafata iar schimbarea este destul de evidenta... Oricum va multumesc mult pentru aprecieri, v-am spus, imi prind bine.
Mai devreme am venit din Plazza unde mi-am satisfacut pofta de pastrama cu mamaliguta. I-am dat Mayei sa manance un castron de spanac si acum trebuie sa o pregatesc de baitza. Daca va strangeti la chat, vin si eu cu placere, daca nu, revin pe DC!
Loreen
, ai grija sa te protejezi!!!!
Tina
31+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
babygirl spune:
Am reusit sa mai citesc si eu ceva din urma, sa vad cateva poze.Cam putine poze in ultimul timp..Flori, sa mai spun si eu? Esti minunata!:)
Laura, nu vreau sa omor pe nimeni,dar ma laud si eu cu puiul meu:)Sa-ti zic si din celelalte..?:) Nu reusesc decat cu greu sa o scot din baie.Urla in ultimul hal.Ieri era sa o scap cu capu-n apa ,asa se arcuia de nervi.Cat de frumos manca ea acum 2 luni,acum nu mai sta in scaunel,deci mananca in cel mai fericit caz pe canapea.Scaunul de masina l-am scos.Nu mai sta deloc.Nici nu reusim sa o asezam in el.Din parc o iau pe sus,ea ma zgarie si urla de se uita tot cartierul la noi.Abia o imbrac.Se aunca,fuge,scoate de pe ea ce pun e,isi scoate papucii,iese din sacul de dormit.Din magazine ies transpirata.Se baga dupa tejghea, trage tot ce poate de pe rafturi.Ieri am fost in Carrefour si singurul magazin in care am reusit sa stam 5min a fost"Z"pt ca si-a gasit un scaunel mic,de plastic pe care a pus o pereche de botosei si ii plimba prin tot magazinul.N-are stare.Io asa ceva n-am mai vazut.Da din picioare si cand sta in fund.In rest este cuminte..:D Exceptand cele scrise mai sus este ascultatoare.Adica daca-i spun sa inchida sertarul sau sa iasa din dulapiorul cu detergenti, asculta.Daca-i zic sa puna inapoi ceva ce nu-i de ea nu comenteaza si face cum ii spun.La fel in parc cu jucariile altora,le da inapoi fara scandal.
Stiti unde se gasesc papusi pt teatru de papusi? Gen manusa.Se distreaza teribil cand "vorbeste"manusa de baie.:)Clara,parca tu spuneai ceva de teatru de papusi.
nelia spune:
Adina, oau, m-ai uimit cu cite stie sa zica papadia. Bravo, fetita mica si scumpa! Tudora a inceput sa zica de ieri Toada cind o intrebi cum o cheama. Dar cu un foarte clar accent englezesc! Si arata spre ea si zice Toada si spre Agata si zice Agata. Si o tine tot asa, ceea ce ar fi bine daca nu ar vrea sa te uiti la ea cind zice. Maaaamiii, Toada... Agata! Maaaamiiii! Si daca nu-i raspund, vine si ma bate cu mina, ca sa-i dau atentie! Asa ca, vreau nu vreau, dialoghez cu fetita: da, mami, tu esti Tudora, ea e Agata. Si peste 5 minute o luam de la capat.
Acum invatam citi ani are fiecare... mi-e groaza ca intr-o zi va sti si va vrea sa-mi comunice ce stie!![]()
Loreen, ma iei la misto, hai? Cu talentul narativ si cu cresctutul ierbiii... Biinee!
Asa, si acum sa va spun si de ce am intrat. Am primit rezultatul testului de franceza scrisa. Nu l-am luat! Asta nu ar fi asa o mare tragedie, mi se indica in scrisioare ca trebuie sa iau si sa trec un curs de franceza (unul cu un nivel mai jos fata de cel la care m-am bagat acum, in necunostinta de cauza), pe care oricum aveam de gind sa-l iau, ca sa-l pot aprofunda cum trebuie si pe cel actual. Dar supararea mare vine de la faptul ca nu l-am luat cu 54%, cind nota de trecere era 55%.
Si cind ma gindesc ca sigur am pierdut citeva puncte, nu vreau sa stiu cite, din cauza gurii cascate pe care vad ca o am pe la teste, adica din neatentie, mi-e o ciuda de mor! Observ ca, deocamdata, orice as face, sint de nota 5-6 la franceza scrisa. Nici nu vreau sa ma gindesc de cit eram acum o luna si ceva... desi eu o vorbesc cursiv si aveam senzatia ca si bine pina la un anumit nivel. Sa va mai spun ca nu am nici un chef sa invat, ca trag de mine sa stau in fund pe scaun macar cite o ora!?! E luna in casa la mine, am spalat si calcat tot, am mincare gatita pentru vreo trei zile... oare de ce??? Ce dracu' fac???
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA