Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Newmami-of ce jucarii...Pe aici se gasesc si littletikes si fisherprice da' cred ca stocurile ramase dupa ce scot din productie cate un model...
Monu-noua ne-a zis de la inceput :paine prajita, sticksuri, covrigei sarati, supa de legume(albitura, morcovi, dovlecel), paste, pui/vita fierte sau la cuptor, orez si morcovi fierti la greu, lapte fara lactoza si branza de vaci. I-am dat si pui la gratar(ups), si eu zic ca nu a avut nimic de la el.
Giotto Be-Be se numesc cariocile(6 buc) si le-am luat din Cora( cam pe unde e si creta, plastelina, baloane etc). Nu mai stiu cat au costat si sunt speciale pentru bebe- se spala usor cu apa de pe haine, gresie. De pe maini mai greutz da' e ok. Peretzii nu i-a testat (inca)...
Era sa plec si eu dupa magazinul Tommy, bine ca ne-ai zis.
Androix-enterol-ul e praf din ala pe baza de caolin? Noua ne-a dat 3 zile cate 3pliculetze de hidrasec. Din asta i-am dat usor, trebuia sa bea si Humana electolit da' nu a vrut sub nici un chip...Oricum ea nu a facut apa deloc, dimineata parea chiar un pic...constipata(?), in schimb face mai des si mirositor rau.
Cu chestiile astea pe baza de caolin am citit-dupa ce i-am dat -ca parerile sunt destul de impartite:cica incetinesc miscarile intestinului si din cauza asta nu mai face apa, in schimb lichidul continua se se adune in intestine si la astia mici poate produce spasme nasoale. In sfarsit, treaba e consumata...
Mey, tu o sa ajungi favorita profesorilor. Glumesc, eu am o prietena care acum e in anul 5 la facultate, are 36 de ani si bebe de 2 luni. Cu mare greutate au lasat-o sa-si dea niste examene mai devreme-adica inainte sa nasca. Restantele erau in septembrie, iar ea avea DPN in jur de 15 septembrie. A nascut in august, da' in iunie cand se ruga de prof sa o lase sa-si dea examenul ala ii zicea ca poate totusi naste pana pe 20septembrie cand e restanta si o poate da atunci. Si nenea ala are 5 copii, il stiu si eu. Da' de ce mai transcrii cursurile?
Loreen-"cucuiul" nu e cucui, e o umflatura in cap -nu chiar in crestet, da' pe aproape. E destul de mic-oval-pe latura mare are in jur 0,8cm. Noi l-am bagat de seama acum jumatate de an, dupa o zi de maraiala a lui Iepu' incheiata cu declansarea febrei de la roseola si umflarea mai multor ganglioni. Nu s-a lovit, sau in nici un caz nu a avut o lovitura nasoala- era la vremea cand se tot ridica in picioare dar nu mergea, asa ca se mai lovea dar nu a fost nimic deosebit. Pentru ca era foarte mobil atunci cand l-a vazut, pedi a zis ca e un ganglion. L-am mai aratat la 2 pedi care si alea au zis ca e tot ganglion. (acum, dupa ce la eco ne-a zis clar ca nu e ganglion toata lumea zice ca normal-cum sa fie un ganglion in cap, da' la inceput toti ziceau ca se poate). In fine, acum doua luni a inceput sa fie mai putin mobil, iar acum e aproape fix. Am facut eco si se pare ca e o colectie de lichid (chist), avem de facut si Doppler-ca nu a stat Iepu' la inceput, ca sa nu fie o anomalie venoasa. Toata nebunia e unii zic sa-l scoatem iar altii sa-l lasam bine merci acolo. De scos cica se scoate usor, da' e nevoie de anestezie generala, ca stia mici nu stau linistiti cu o anestezie locala...si pana acum de fapt, toti cei care ne-au zis sa-l scoatem ne-au zis si ca ei nu se baga ca e prea mic copilulSa mergem la altii...
Olga-da, Iepu' a avut o eruptie foarte estompata la roseola si a trecut intr-o zi. In schimb 3 zile a avut febra mare si dupa eruptie nu a mai avut deloc. Asta de la roseola cica se mai numeste si "eruptia de a treia zi". Ganglioni umflati a avut si ea si abia dupa o luna au trecut. In ceea ce priveste nemancatul...cu ce se intampla in mod curent ajungi sa te obisnuiesti. Mie acum mi se pare chiar ca mananca destul de mult, dupa ce in perioada de mancat numai lapte a halit tot timpul exact jumatate din "ratia" unui copil de varsta ei...Pupam Maya.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, intotdeauna cand simt ca-mi iese un urcior la ochi dau la greu cu creion dermatograf pe locul cel mai dureros. Noapte bag la greu si ziua ma boiesc de parca as pleca la nunta, dar nu mai iese buboiu'. Cu metoda asta m-a tinut mama departe de ochi umflati de urcioare de cand ma stiu....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai bricolat putin la lista de pe prima pagina, sunt asa multe fete care n-au raspuns de multa vreme. Am pus semn de intrebare la fete de care nu mai stim nimic de mai mult de trei luni, am scos din lista doua pozitii cu mamici care n-au scris niciodata la bebelusi sau copiluti. Cand o sa mai am timp o sa scot din lista fete de care nu mai stim nimic de peste un an.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Daca o intrebi pe fii-mea cum o cheama iti raspunde razand "Alleee"

Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Alex doar rade cand il intrebi cum il cheama si se uita la mine mirat! cu alte cuvinte "ce ai intrebat, mami?"

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Pitika mea isi ia o mutra incruntata si zice cu patos "Aita"!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andra nu e ulcior mama, am uitat sa zic ca e in spranceana infipt, eu banuiesc un cos sau furuncul si cred ca de la pensat mi se trage, in orice caz am pus si-un puiut de febra si sunt ametita rau...trece si-asta. Sper sa n-am niciodata ulcior (asta ar mai lipsi), dar e bun de retinut sfatul, mersi.

Ma suna matusa-mea azi sa mi se vaite ca ea nu mai merge la matusa asta de 80 ani, ca s-a saturat sa-si tot faca griji si balarii de-astea, bai dar eu nu pot intelege ea chiar nu-si da seama ca am 2 copii care imi ocupa suficient timp cat sa n-am timp de altceva, ea e pensionara, are nepoti dar sunt la gradinite, au grija si parintii lor (care apropo sunt veri cu mine, deci suntem pe aceeasi linie de nepotism, dar ei nu pot fi implicati ca nu au timp saracii), tb. sa mearga si la ei, dar pe mine cine puii mei ma ajuta????
Sunt 6 nepoti directi (unul dintre ei e mami dar ea a tb. sa se intoarca) si apoi venim nepotii din linia a doua (adica copiii nepotilor), dar pe mine ma pun pe linia intai ca doar sunt acasa si alta treaba ce-am de facut, nu?
N-are rost sa va mai spun ca sunt pachet de nervi ca se obs. din faptul ca mi-am spus pasul la voi, treceti cu vederea iesirea mea, dar simteam sa ma refulez

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Uff Elisor draga, asa-i cu neamurile din pacate...la luat sunt primii iar la dat ultimii. Fac pariu ca se si bat cu pumnul in piept cat sunt ei de sufletisti, harnici, etc si cat au ajutat-o pe biata batrana.

Pentru buba ta iti recomand sa te dai cu unguent Betadina (sau Betadine), aduna rapid puroiul intr-un loc si scoate tot rau afara. [testat pe mine]. daca ai febra din cauza bubei poate n-ar fi rau sa te vada si-un medic, sa-ti dea niste antibiotice. Multa sanatate!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma uit la teveu la Tanar si plictisit si arata peisaj de Craciun...asa nu ma mai joc...asa ma ia cu niste chef de sarbatori....

Fran saru'mana pentru timpul acordat sa-mi spui ce-i cu buba...ciudat...ma gandeam la un lipom dar cred ca iepu e prea mica sa faca asa ceva...iar daca la voi la Bucuresti nu se baga nimeni sa opereze asa ceva ma ingrozesc ce-ar fi in Cta...

Elisor las ca le spun eu la fete ca-ti este dor de ele cand ne intalnim...

Tdi am zis ca numa impresia mea este cu citesc si in secunda urmatoare mi se scutura creierul...asa ceva nu am patit de mult timp...pun pe seama oboselii si nu pe cea a varstei...
Cu aniversarea ...eheee...io ma cert cu al meu din a doua zi de cand ne-am luat...si asa afacem in fiecare an,mai ales in preajma sarbatorilor si a aniversarilor... si inca virulent...nu stiu cat o sa mai tina chestia asta...

Nelia de ce nu scrii carti?!Ai un talent narativ aparte...cred ca ai putea sa facu un eseu despre cum creste iarba fara nici un fel de greutate...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor d-apai stii ca rudele nu ni le alegem...si-apoi de ce sa te enervezi tu cand ai altele mai bune de facut...apasa pe butonul "ignore"...

Cum ii faceti frate pe astia mici sa vorbeasca?!Io una nu o aud pe fii-mea sa scoata nimic inteligibil din gura...a pardon este un cuvant "pi" care face pis-pis...si o mai aud mai nu "ce-aaaaa" in acelasi timp in care arata cu degetul...si am tras concluzia ca ma intreaba "ce-i aia"

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput