Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Fetelor..

Mai scriem si noi... cu scuzele de rigoare... insa sincera sa fiu nu stiu de unde aveti atata timp sa scrieti asa de des.. de mult... pagina dupa pagina... probabil sunteti si multe care scrieti... Greu de tinut pasul cu voi Imi place mult ca sunteti tare unite aici, ca intr-o familie mare... si colajele facute la bebei ce frumoase sunt.. E 'altfel' aici
Pe 1 nov. noi facem un anisor jum. si ne pregatim de vaccinul corespunzator... Nardi creste... insa nu prea vorbeste si chiar sunt un pic ingrijorata din cauza asta... daca rosteste 5-6 cuvinte, mai mult tipa... face sunete... insa se face inteles Este tare rau, bataus... Pana si pe Yael o bate... (i-a innebunit pana si pe alea la gradinita...) insa au si momentele lor de tandrete... Yael il iubeste mult... se mai si joaca frumos.. de, sunt fratiori! Sunt de nedespartit.
As avea multe de povestit, va dati seama... insa poate incet-incet mai scriu si eu.. devin si eu mai activa... ce vreau sa va spun este ca Nardi a facut varicela (varsat de vant) exact la 1 an si 3 luni... si normal ca nu apucasem sa-i facem vaccinul Varilrix (se face aici optional de pe la 1 an si 3 luni) si a fost tare greu... Daca apucam sa-i fi facut vaccinul, facea o forma muult mai usoara... poate deloc.
E, asta este.. Incerc sa inchei acum, si am sa va tin la curent cum a fost la vaccin... cat mai masoara, cantareste...

Va pupic,

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 10 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 5 luni -01May'05)
Poze cu noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Isabella, imi pare tare bine ca ne-ai mai scris de puiutii tai. De unde a luat Nardi varicela? De la cresa? Nu ne-ai zis de cand ai inceput sa-l duci la gradinita.
M-am uitat la pozele voastre, Doamne ce copii frumooooosi ai!!!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cioc, cioc, anybody home?

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pisik, asta o sa ii dau la pranz...pita cu franzela.Eu i-am luat lui Aidan de la GAP snowsuit, jeaca foarte groasa si bocanci de piele.Iarna in Germania e nasoala rau.

Newmami, tot la asta ma gandesc si eu, ce o sa fac cu bradul...o sa pun tot ce e de sticla sus si ceramica jos.Casa noastra o sa fie plina de tot felul de ornamente sper sa supravietuiasca.

Flori, am vazut burtica, nici nu arata de 31 de saptamani.Esti supla.Felicitari!!

Mai fetelor, am sa scriu in calendar...a inceput si copilu' nostru sa bea lapte.Ii dam lapte cu cacao, de 3.8% grasime.Gol nu il bea, numai cu cacao si numai cu paiul!!Fara pai nu are nici un farmec...are cana cu pai.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Aici helau Gabita...inca putin si raspund

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

aici si noi...
mor de ciuda ca citesc si apoi uit de la mana pana la gura, daca ma apuc sa scriu vine pitik sa-mi dea reset sau un pumn peste tastaura si pierd tot (inclusiv butoanele)...deja fac cu nervii.
Florentina si Monu - vreau sa va spun ca aratati de milioane cu burticile voastre, va felicit inca o data!
Sanatate multa la toti puiutii si mamicile bolnavioare (si taticilor, unde e cazul)!
deci asa...a prins gluma cu eu...daca imi faceam o poza aseara cred ca sigur faceati infarct...eram balonata si aratam cam de luna a 6a...deja am intrat iar la idei dar m-am saturat, pana nu imi trage shuturi nu mai imi fac nici un test!

azi n-am mai fost la vaccin pentru ca Alyssa nu pare in cea mai buna forma, ieri n-a vrut sa manance nimic, nici macar iaurtul de fructe care-i place la nebunie iar seara mi-a tras un pampers lichid plin pana la urechi cu de toate, sper sa nu aiba iar ceva intestinal, am observat ca de ieri noapte transpira cam mult insa febra din fericire nu are.
ma duc s-o scot putin la aer ca a iesit un lesinat de soare, ne-am saturat de ploaie si stat in casa!
va pup, revin mai tarziu.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi pe aici.

Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta! ups, cam tarzior.
Florentina usor nu-ti va fi asta e sigur, dar nici imposibil, mai ales ca Maya e un copil care pare sa inteleaga peste media copilasilor de varsta ei. In ce zona aveti in vedere sa va mutati? Eu desi am socrii "disponibili" nu am apelat la ei sa stea cu piticii, decat extrem de rar, cred ca degetele de la o mana sunt prea multe. Ne-am descurcat cum am putut, gradinita care a fost extrem de utila si placuta pentru Andreas. Am evitat sa apelez la rude ca e mai sanatos, singura in care am incredere si e 100% pe gustul meu e mami, dar foarte rar ca...deh, departarea.
Oricum imi va face placere sa ne vedem, plimbam, etc...

Anca, Andreas ne-a tras bradul o data peste el, dar nu sunt sigura daca la al 2 sau al 3 craciun, dar in rest a fost intelegator si n-am avut probleme.

Yael in general varicela se face la grupa de varsta 3-5 ani...ghinion ca n-ai apucat sa-i faci vaccinul, dar pe de alta parte nu va mai face aceasta boala.

Tdi la anul va fi mai bine, din ce in ce mai bine cu aniversarea casatoriei, eu astept rochioa mooooovvvvvvv

Androix te admir pentru ce faci ca stiu ca nu e usor, dar satisfactiile vor fi pe masura reusitei si sacrificiului. Bine ca e soacra disponibila sa te ajute.

Anca, OlgutaM multumesc de raspunsuri, eu retinusem de la pedi ca grasimea tb. sa fie minima, sapt. viitoare mai intreb o data. Poate am inteles eu aiurea.

Nu mai retin nimic din ce-am vrut sa spun, parca mi s-au lichefiat neuronii, toata ziua as dormi, eu nu stiu ce-i cu mine. Ma trezesc noaptea si nu am somn ca apoi ziua ssa fiu zombi.

Au plecat Oana cu Alex, ne-am simitit foarte bine impreuna zilele astea, ieri am fost doar noi doua cu fetele prin oras, ne-am rasfatat cu o portie babana de praji, cred ca incapea si-un kg nu doar 100 gr, au alergat dupa porumbei, mai mult Alex ca Bia e mai innebunita dupa caini, apoi ne-am despartit la masina de Poiana...deja mi-e dor de ele. Am avut si zile insorite si frumoase, ce mai, a fost superb.

Vad ca iar scriu 3 ore la un mesaj

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am un ochi umflat de parca am luat un pumn in mecla, culmea e ca si doare si de abia mai vad cu el, coace ceva sub piele...
Merg sa vad pozele si ne mai auzim

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Florentina, esti fantastica, dansezi cu puiuta in brate si insarcinata pe de-supra. Esti o mama frumoasa foc si slaba! Nu te-ai ingrasat deloc! Pupam la tine mult! tare mult mi-au placut pozele si Maya imbracata cu rochita alba. Ca o printesa...

Eu sunt acusi la bucatarie. gatesc! Ca vreau sa pregatesc ceva bun, ca maine facem 3 ani de casnicie si vreau sa fac un tort si ceva de papa!

puapm la fete!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput