Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

gusta da' nu poti schimba medicul de fam? forteaza-le mana cumva, sa te duca olandezul intr-un scaun rulant, sa vada ca nu poti merge, of, imi pare rau ca nu exista o cale sa-ti fie mai bine

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Sa nu ma dati disparuta. Am mai citit una-alta, dar sunt intr-o continua criza de timp la birou, iar acasa, nu stiu de ce, nu mai pot intra de DC.

La multi ani fericiti Anca!

La multi ani fericiti impreuna celor care si-au serbat ziua casatoriei! Si noi am facut pe 23 octombrie, 7 ani, dar a fost doar o data in calendar pt. noi, asa ca nu vreau felicitari.

Stefan e mare, blond , frumos, vorbaret si f.f. obraznic. Ma gandesc serios s ail dau la cresa din primavara, ca a imbolnavit-o pe mama. Numai cand ii striga numele, o apuc apalpitatiile. Pe ea o chinuie ziua si pe mine oaptea, nici nu stiu de unde atata energie pe el. Nu stiu ce are. Am dar vina pe canini, dar au iesit si astia, asa c aastept sa creasca si poate se va cuminti.

Pe de alta parte, e clovnul casei. E mare fan Cleopatra Stratan. Cnata si el cu ea. Si raspunde la intrebarea "cum te cheama?": "Ghitza" . Crede ca este fetita si spune foarte afectat si rusinos ca bebe "tititza" si face o groaza de alte glume involuntare.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori! Multa sanatate Gusta!

Andutzy, ma bucur ca nu a fost decat o sperietura, "problema" lui Dragos.

Maine plec in Poiana la un curs. Sunt ingropata de hartii la birou si nu stiu daca o mai scot la capat, asa ca nu stiu cand va mai scriu.

Elisor, eu sunt in Poiana de maine pana duminica, libera ca pasarea cerului, fara copii, sot etc., dar nu stiu ce program o sa am. Nu vin cu masina, asa ca o sa fiu consemnata in statiune.

Pupici si multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Fetelor, va multumesc mult de urari. Si ii multumesc mult si Alinei (patriciaR) din SUA pentru mesaj. Mi-a facut o super mega surpriza postand aici!

Gabitz, casa de Piatra si parintilor tai. Sa se iubeasca mult... Abia astept sa ajung la varsta lor!

Anca, sa fii iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Gabitz, uite tortul pe care l-am facut de ieri... Are crema de nutela cu nuca, frisca si ananas..

TORT

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Beatrice, LA MULTI ANI si CASA DE PIATRA in continuare! Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de lucruri frumoase!

Anca - LA MULTI ANI FERICITI!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

revenit...
Gusta mama, mare dreptate avusi aseara...am platit ciatu' la 6 dimineatza!
Imi pare rau ca nu reusesti sa dai de cap la problemele de sanatate, mor de nervi ce sistemul naibii au, probabil si aici e la fel dar inca n-am ajuns atat de rau incat sa apelez la doctori (io ma tratez singura...in principal cu indiferentza). Stiu ce inseamna sa nu te ia in serios, cand a trebuit sa fac eu RMN m-au tratat exemplar (deh, plateam) pana in momentul in care m-au vazut umbland, au cascat okii ca la melc si s-a dus 'credibilitatea' mea...cica cu un astfel de diagnostic si la cum aratau radiografiile mele trebuia sa fiu de mult in scaun cu rotile...acu' io-s de vina ca nu sunt?! oricum, nu ma asteptam sa fiu privita suspicios de parca cine stie ce crima am comis pentru asta. mama lor de dobitoci! na ca mi-am varsat si io oful, scuze.
Cornelia - pupam blondul "Ghitza"! si Alyssa mea e fan, toata ziua vine sa apese pe butoane si danseaza ca sa-i dau drumul la muzica!

gata pauza mea, ma duc sa scot kinderu' afara inainte sa ploua iar si apoi la treburi casnice...(aseara am spalat 2 covoare in vana cu peria, si acum mai sunt ametzita de cap, bine ca nu m-a vazut sotzer ca mai primeam si predici!).

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Anca!!!!!!!!!!!!!!

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

clara,multumesc frumos.am gasit pe net borinon, am dat si telefon, doar ca nu m-am prea lamurit unde anume este magazinul.dar cand isi face mihai timp mergem cu siguranta sa-i luam papusi pt teatru.merci fain!

multumim mamicilor pt aprecieri.e vorbareata papadia mea,zau!:)

monu,va asteptam intr-o zi pe la noi sa va dam port-bebe.

Andreelor,invitatia ramane in picioare..

va las acum.se trezeste ema si ii dau sa manance,o las un pic cu buni,iar pe la 17;00 mergem la Roata Mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adina da bravo tie pentrutruda si papadiei pentru limbarita...abia astept sa-i aud si eu ciocu lu' a mea...fac exact ca fetele care abia asteptau sa-si vada copilasii mergand...

Beatrice arata bine tortul...tragei si o sectiune inainte sa-l haliti pe tot...

Tdi acuma in functie de prioritati ori intetim ciaturile ori mai rarut...

Gusta pe mine deja ma depasesc lucurile in ceea ce priveste sistemul ala medical...dar sigur au niste asigurari de malpraxis babane...doar rabdare iti doresc...si lasa nervii in seama altora ca tu si asa ai destule pe cap...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Pentru ca ai vorbit de timeout Anca vreau sa zic ceva.
Deci asta ar fi u articol.
http://www.aap.org/pubed/ZZZ78N4YVSC.htm?&sub_cat=21
5 minute e mult prea mult pentru copiii nostri. Se da cate un minut pentru fiecare an al copilului. Deci la ai nostri ar fi 1 minut sau 1 minut jumate, care credeti-ma e o eternitate pt ei.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
noi suntemin plina criza de .. nu stiu ce! personalitate? fitze? mamoasa? habar nu am. Tipa daca nu sunt langa ea ceva de groaza. Aseara nu am putut intra pe chat pt ca dra era in plina criza de urlete. La un moment dat nu am mai rezistat si am pus-o la ea in pat si am lasat-o pana a adormit in suspine.
Azi de dimineata am plecat cu sotul la niste cumparaturi (apropo, acum am ajuns acasa si mor de picioare). La plecare urla la usa. cand ne-am intors mi-a zis maica-mea ca nu a vrut sa pape, sa bea apa sau suc si nici nu prea a dormit. In schimb acum ca i-am dat eu a mancat bine, a baut apa. Deci eu nu mai pricep!
Pup ca ies in parc cu ea
Adina, merci mult! Te anunt din timp.

Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput