Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
monu spune:
Tdi casa de piatra!!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti.
Noi suntem mai bine. Sotul se reface acasa dupa operatie (Cloreta multumim de intrebare) si mai sta inca o saptamana ca se prinde greu taietura. Pitica e in forma si a revenit la obiceiuri anterioare - adica avem scandal seara ca nu rea la culcare. Asta de obosita ce e!
Si acum.... poze!!!
O burtica de 23+ de saptamani burtica
si va invit la o felie de tiramisu yamiii
Stiti cumva daca maine e deschis la Dragonul Rosu?

Iulia Andreea 23+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
fran spune:
TDI-La Multi Ani si aniversare fericita !
Andutzy-si Iepuretele urla cand vede halate albe, pedi intai o lasa sa topaie prin tot cabinetul fara sa o bage in seama, si dupa ce se linisteste incepe consultul. Pana la sfarsit Iepu' tipa oricum-mai ales la uitatul in gat-asta e ultimul-si dupa ce o imbracam iese Paul repede cu ea pe hol. Din pacate la alti dr. care se grabesc urla de la inceput pana la sfarsitul consultatiei...
Eu nu pricep o chestie: ne-a zis sa-i dam doar lapte fara lactoza(Nan) in schimb cica ar avea voie branza de vaci? Voi ce stiti?
Ieri seara i-am dat prima data antibioticul-e primul medicament la care s-a strambat
-si dimineata a facut kaki mai fara mirosul ala pe care il are de cateva zile-si destul de tare(scuzati amanuntele). In schimb au venit din parc dupa jumatate de ora cu "productie" moale si mirositoare
-cred ca era laptele...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Fran, noi ii dam branza dietetica si mai suntem inca pe regim de kk-ciosi.![]()

Iulia Andreea 23+ si
gabitzam spune:
Buna fetelor!
Pina acum am mutat mobile prin casa cu Costi. Am facut oarece reajanjamente, ca se schimba coloana de incalzire , cea din sufragerie (acum, ca tot a venit iarna
) si cu ocazia asta am zis sa schimbam si caloriferul. Sacrificata in cazul asta a fost bicicleta, care oricum era oricum pe post de cuier. E pe drum spre soacra-mea acum.
Am fost pe la Mall-ul din Vitan, nu mai fusesem de mult pe acolo, am vazut ca se extinde si in parcare acum. Am avut iar circ cu Andrei la locul de joaca. Si mi-am mai cumparat o floare de acolo, Anthurium ![]()
Monu, vazut burticoasa ![]()
Cloreta, m-am uitat la Diverta dupa carticelele cu ferestruici. Nu era nici una cu animale, am vazut una cu calculatorul si una cu corpul uman.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
patriciaRO spune:
OanaC, pai fac fel de fel de chestii faine de mancat ca Pifosul e cuminte si ma lasa... Cand vrea vine in bucatarie si sta cu mine. Il pun in scaun si se uita cum gatesc...
Teddy, casa de Piatra... Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult.. Noi pe 25 Octombrie facem 3 ani... Moama ce au mai trecut!![]()
Monica, o burtica super frumoasa ai... Nu te-ai ingrasat deloc.. Tot subtirica esti. Si-mi place si tiramisu.. Si la noi o feliuta, se poate?
Cu bubitele stam bine, adica se estompeaza, dar i-am cam dat in fiecare zi cu solutie mentolata si i se usuca.... Cred ca povestea asta cu bubele era de la iaurtul DANONINO. Ca asta mancase... Sper sa nu mia aibe alergie la vreun alt aliment...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Tdi spune:
mai, se vede ca-i duminica...toata lumea ocupata...io-mi fac aniversarea casatoriei pe net!
nu stiu ce naiba am avut toata ziua dar sunt un car de nervi, atata m-am ratzoit la 'sarbatorit' de acuma probabil crede ca am ceva cu el!
asa...pitik doarme cu tac-su aferent pe perna mea, eu am facut putina ordine si 3 masini de spalat (e duminica, stiu da' asta-i obiceiul aici, sambata e zi de serviciu si scoala asa ca lumea face ce si cum poate, mai ales ca-i costa curentul la jumatate).
am fost o tura in parc sa profitam de soare, Aly a cazut de pe leagan cu tac-su atatsat de bratz, noroc ca nu s-a lovit ca era vai de motzul lui...aseara s-a ales biata pitika si cu un ditai cucuiu in frunte tot pe tura lui!
Ma gandeam sa va povestesc pe scurt cum a fost la nunta de ieri....(poze n-am facut iar dvd-ul inregistrat da error
).
deci la nunta a fost mai bine decat ma asteptam, Aly a fost cuminte si a si dormit 3 ore in carutz. mirele si mireasa...
...un cuplu ciudat, ea 41 de ani, el 42...nu aratau decrepitzi absolut deloc dar se vedea totusi ca nu-s in floarea tineretii, oricum se potriveau ca 2 picaturi de apa...neamurile ok, cam ciudati si astia totusi...mirele e verisor primar cu sotul meu, nu l-am mai intalnit pana atunci nici pe el nici apropiatii lui, anyway am facut senzatie!
nu stiu ce se asteptau sa vada (or fi confundat Romania cu Congo Brazavil?!
) dar cand m-am dat jos din masina in fatza castelului unde a fost cununia s-au intors toti si se uitau ca la urs...la unele le-a picat fatza...m-am trezit cu o cucoana care a venit glontz la mine, m-a masurat din cap pana-n picioare si m-a intrebat foarte intrigata-incantata "da' tu cine mai esti, oare?"...ca sa vezi!
era mama mirelui, cumnata lu' soacra-mea, soacra-mea care era toata umflata in pene ca ce nora frumoasa si admirata are ea![]()
cum nu incapeam in nimic mai decent, m-am imbracat cu compleul mooov
care l-am purtat si la nunta mea, e simplu si elegant dar nu exagerat...
sa nu va spun cum se imbraca italiencele la nunti![]()
![]()
...cam ce vezi pe strada (pantalon, cizme, camasa, culori maro, kaki, negru) unele in taior tip mers la birou...fusta neagra si bluza alba, banale...rar vezi cate una mai de doamne ajuta. in fine. Alyssa a fost mascota zilei, a facut ciao cu manutza la toata lumea, s-a lasat alintata de armata de surori ale soacra-mii de ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred ca-i asa sociabila, cu verisoarele (una de 8 ani si una mica, de varsta ei) n-a vrut sa se joace nici in ruptul capului...a preferat babele!![]()
una peste alta a fost bine... cand am plecat ne-au pupat toti de parca mureau de dragul nostru si ne-au invitat sa mergem in vizita neaparat, cred ca daca as face programari as umple agenda pana in 2012
.
gata cu barfa, ma duc sa intind rufele si sa lamuresc cu sotzeru daca stam acasa si ne ghiftuim cu o pizza sau mergem pe undeva sa aniversam una alta.
Album Alyssa
monu spune:
Beatrice, cum sa nu va dau! O felie dubla ca sa pape si sotul

Iulia Andreea 23+ si
Danelutza spune:

Tdi la multi ani si casa de piatra in continuare 
Stiu si eu cum se imbrac italienele la nuntzi, am vazut cind am fost io mireasa
, nimic elegant ca la noi in Romanica.
Ioana stii cum e, treburi multe, copil care ma oboseshte de-mi maninca urechile, citesc si cind sa scriu, ba n.-am chef, ba trage una peste mesaj Isabella, de shterge tot 
Aaa, vezi ca pe 26 e sf.Dumitru, sa nu speli rufe ![]()
Monu vazut burtica, frumoasa rau de tot.
Vin sa pap tiramisu, ca mi-a fost lene sa fac, m-a dus soatza la ristiorant si dupa ce ca mi-au dat o bucatzica de n-am pus nici pe un dinte, am platit cit pentru un tiramisu intreg. ![]()
Olga T cum se simte Tony, i-a trecut piciorul ? 
Dispar, revin, ma duc sa dau mincare la ploada 

gabitzam spune:
Teddy, bun asa cu un pic de mooov
Cred ca aratai traznet, asa cum esti acum si vopsita, cu parul lung si negru, cred ca s=a umflat sotzer in pene, hihihi. Daca i-ai placut si soacrei
Pacat ca nu vedem si poze cu voi.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Tdi casa de piatra,sa traiti,asa cum se spune in basme,pana la adanci batraneti fericiti ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"