Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Abia acum am ajuns acasa, la 17.30, plecate de dimineata de la 9.30. Si sint rupta de oboseala. Dimineata Agata a avut inot, apoi am fost si am mincat (ce am luat de acasa!) intr-un complex comercial, ca afara e un frig... Am fost la cumparaturi, adica un cadou pentru prietena Agatei de la gradinita engleza, ca la 2 era invitata la petrecerea ei de 5 ani. Si pentru ca nu mai aveam timp sa ajungem pe acasa sa o imbrac cu ce-i pregatisem, pentru ca tot voiam sa-i cumpar ceva dragut pentru cursul de salsa si pentru ca ochisem ceva negru, ca de Halloween vrea sa fie pisica neagra... am fost si i-am luat o costumatie haioasa, moderna si ieftina, pe care o pot folosi in diverse combinatii pentru tot: o pereche de pantaloni negri de bumbac, foarte simpli, dar care stau pe ea ca turnati, un maieu negru mai lungut, cum se poarta acum pe aici si o bluza fistichie rosie cu negru, cu baza minecilor larga, stil hippie. Cert este ca a impresionat pe toata lumea, pentru ca imbracata asa arata extrem de schimbata. Nu se mai saturau sa o priveasca si sa constate cit de mult s-a schimbat. E pentru prima data cind o imbrac in ceva negru si mai mult adolescentin decit copilaresc (nici eu nu ma asteptam sa-i stea atit de bine in negru) si cu tunsoara haioasa pe care o are acum, plus figurile din dotare, capatate de pe la toate activitatile pe care le face, nu mai era Agata pe care o stiau toti, nici macar cea pe care o stiam eu. E o figura fetita asta a mea, nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma sperii, dar ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred. De fapt, nu numai la ea, la toate fetitele alea, care se stiu de cind erau un pic mai mari decit Tudora (a venit toata trupa de soc de la Dawson). Au crescut si au deja gesturi si atitudine de adolescente: isi trec cochet mina prin par in timp ce vorbesc, isi umezesc buzele, isi admira una alteia tinuta, au niste discutii... of, doamne, si parca ieri erau bebelusi. Va ziceam de tunsoare, nu stiu daca ati vazut-o prin ultimele poze, Agata are o tunsoare noua, dar hai sa va spun si de ce. S-a tuns din nou singura in fata, pentru a treia oara, si i-am taiat bretonul, dar cum eu nu sint de meserie, i l-am taiat mai mult strimb decit drept... credeam ca va ride toata lumea, dar am ramas surprinsa de cit de mult a placut la toti cei care au vazut-o, apreciind aceasta tunsoare, crezind ca asa am vrut eu sa fie, adica chic - asta pentru ca pe aici se poarta bretonul slutit. S-au facut poze multe, dar eu nu am avut aparatul, ca e la sot. Daca le primesc, o sa pun citeva ca sa le vedeti pe micutele adolescente despre care vorbesc. Una peste alta, a fost frumos, petrecerea a fost la un YMCA (un fel de centru comunitar cultural englezesc), au fost vreo 15 copii, au avut doua sali mari la dispozitie, una de joaca si una pentru mincare, s-a mincat pizza, un fel se sandwich-uri foarte bune cu paste de ou, carne, peste, jambon, rosii, castraveti si fructe. Bineinteles si un tort, roz cu albastru, mai mult aratos decit gustos. Suc la discretie, cadouri pentru participanti la sfirsit. Oricum, marea lor bucurie a venit din faptul ca s-au intilnit din nou, ca pe vremuri, ca de altfel si pentru noi, parintii. Si-au povestit ce fac pe la scolile unde sint, si-au descris profesorii, colegii... de asta va spuneam ca au niste discutii, sint foarte critici si destul de intoleranti, mai ales cu aspectul fizic. Si ma bucur ca Agata vorbeste la fel de bine in engleza, desi vorbeste numai franceza in ultimul timp. Nu am avut deloc senzatia ca isi cauta cuvinte sau ca facea eforturi ca sa se exprime. S-a ales si cu o invitatie pentru Halloween la o familie de englezi si cu vreo doua promisiuni de playdates... E foarte placuta fetita mea si asta ma face sa ma simt tare bine! Ah, am uitat sa va spun ca am lasat-o pe Agata sa aleaga ea cadoul pentru Anastasia, sarbatorita. Si i-a luat o printesa Barbie, dar foarte frumos imbracata, intr-o rochie roz cu un design reusit. Si i-a mai luat un joc de construit flori sau podoabe cu flori (coliere, bratari, pentru par) din margele de toate culorile.

Na, ca m-am laudat destul cu plodul mare, acum sa va spun ce face si cel mic. S-a comportat exemplar, a facut tot ce au facut cei mari. S-a asezat la masa, a mincat singura, s-a sters cu servetelul la gurita si pe miini, a cerut sa i se mai dea din ceea ce i-a placut mult, tragind de mineca si aratind cu degetul. S-a jucat cot la cot cu pustii de 5 ani, nu a miriit, desi era rupta de oboseala, ea doarme de obicei intre 1 si 3, cind a fost petrecerea. Am putut sa stau de vorba si eu cu parintii, am copii mari, nu trebuie sa mai stau chiar tot timpul dupa fundisorul lor. Apoi am stat vreo ora in parc si, la un moment dat, ma striga Tudora: maaami, come! Am zis ca nu am inteles bine, dar cind ma uit la ea, facea si gestul de vino cind spunea. Deci, fara indoiala ca acel come era cu adresa si insemna ce inseamna in engleza. Si la un moment dat se duce linga un grup de copii si striga la ei: come, guys! Deci, se pare ca va vorbi tot engleza intii, ca si Agata.

Ei, cam atit, ziua inca nu s-a terminat, ca nu am nimic gatit, decit o ciorba buuunaaa de dovlecei pe care am facut-o aseara dupa ce am venit de la patinaj. Dar rezolv repede, pentru ca nefiind si sotul, pun la cuptor o friptura de pui si mai fac si ceva pe linga (poate numai o salata de varza, ca am bagat destul in noi astazi si gata. Numai ca am de spalat si de calcat, ceea ce nu-mi prea place. Noroc ca in casa e relativ curat si chiar daca nu e, nu mai fac pina pe marti incolo. Dar intii ma mai relaxez un pic si profit de faptul ca Tudora doarme (a adormit la 4, la noapte va calca cu mine) si ma duc sa citesc ce ati mai scris, ca nu am apucat.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Explicatii:

Englezoaica: Darling, daca ma anuntai la timp când vii acasa, s-ar fi putut evita situatia asta jenanta pentru amândoi.

Nemtoaica: Hans, azi ai venit cu patru minute si patruzeci si cinci de secunde mai devreme acasa. Îmi datorezi o explicatie pentru asta!

Frantuzoaica: Jean, ce bine ca ai venit, Jaques e terminat, nu mai poate!

Olandeza: Tu esti Olaf? Eu am terminat, ce-i drept, dar Sven ar vrea sa se mai distreze, alatura-te si tu!

Rusoaica: Ivane, tu esti? În sfârsit, un barbat adevarat! Înainte sa mi-o traga, asta n-a fost în stare nici sa ma ia la palme!

Evreica: Itic, tu esti? Atunci cine naiba e asta de pe mine?

Românca: Nu fi suparat, dragul meu, a platit înainte.

Unguroaica (în timp ce sare din pat): István, tu ma crezi mai mult pe mine sau ochii tai?

Cehoaica: Pepa, nu te impacienta! Tocmai am aflat ca el e noul tau sef.

Nevasta de secui: Daca ai baut toata palinca din casa, cu ce sa-l fi servit pe musafir?

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Intru si eu in fuga, sa dau citeva raspunsuri.

OlgaM, refluxul la rinichi e atunci cind una sau ambele valve care sint pe uretere nu se inchid complet, iar o parte din urina, in loc sa iasa din vezica atunci cind face pipi, se intoarce in rinichi.
Pe scurt, o parte din pipi se intoarce din vezica in rinichi.
Semnele "vizibile" sint hemangiomul pe obrazul drept si capul turtit in partea dreapta spate, din cauza torticolisului (pe care noi l-am observat la timp, dar pediatra a spus ca isi revine singura, asa ca pina am cerut eu trimitere la terapie partea dreapta a capului s-a deplasat putin inspre fatza, iar spatele capului e putin turtit)
Astea sint problemele pe partea dreapta.
Partea stinga sint ochiul si refluxul la rinichi. Sper sa ne oprim aici

Lucas, am mai fost la oftalmolog de mai multe ori, de pe la 10,5 luni, cind am observat ca ochisorul sting i se ducea in sus, cind se uita spre umarul drept. Atunci a inceput sa se intimple asta, ca pina la 10 luni nu a avut nimic la ochi. A avut si o operatie de repozitionare a muschiului, asa ca ochiul nu i se mai duce in sus, in schimb cind se uita in fatza, spre inainte, ochiul sting nu e perfect paralel cu cel drept; de-asta credem ca o sa-i mai faca o operatie.

Elisor, "s.h" e strawberry hemangioma, care e vizibila pe obrazul drept.

Mercedes, asa e si la Eva; e moale-moale de tot si se albeste.

Poate am timp sa citesc in seara asta si ce au scris Nelia si Ioana.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

OanaC-m-am mai uitat odata la pozele Evei, dar pe cuvant daca se vede ca are vreo problema. Multa sanatate va doresc.

Ioana-bine ai revenit. Imi pare rau ca noul servici este mai stresant decat celalalt. Poate dupa ce scapi de examen o sa vezi si tu lucrurile mai in roz.
Maya se scoala la 10.30, dar se culca pe la 12 noaptea. In orice caz, nu am de ce sa ma plang. De dormit doarme foarte bine, altele sunt problemele la noi.

Mai eu nu stiu ce sa mai cred cu febra asta a Mayei. Azi dupa ce a dormit la pranz s-a sculat intr-un plans isteric (ceea ce nu se intampla) si a tinut-o in istericale timp de o ora. Nici nu ma lasa sa pun mana pe ea. se zvarcolea si urla aiurea. Mai sunt si singura acasa si ma cam apucase disperarea. ma uitam la ea si nu stiam ce sa cred. Era toata rece si i-am luat temperatura si avea 35.9 rectal, deci foarte scazuta (transpira foarte mult de cand cu febra asta), asta dupa ce dimineata avusese 38. am imbracat-o mai gros ca sa-i mai ridic temperatura si pana la urma s-a linistit, dar nu a mancat mare lucru, ea care altfel mananca enorm. dar avea chef de joaca si parea destul destul de oK in rest. acum seara iar avea 38. nu inteleg ce-i cu oscilatiile astea de temperatura si nici un alt simptom. Teddy parca Aly facuse ceva de genul asta (adica temperatura foarte scazuta). ce explicatie ti s-a dat? M-am uitat pe internet si ziceau ca daca este un virus febra tine cam 3 zile, la noi deja au trecut 3 zile. Azi nu a avut febra mare, dar nu inteleg de ce nu mai are si alt simptom. Asa macar as stii despre ce este vorba. La roseola febra este foarte mare, ori ea de ieri dimineata nu mai are febra mare.

hai ca v-am innebunit. sa nu ma credeti paranoica. febra in sine nu ma sperie (mai ales ca acum este mica), dar faptul ca nu are alt simptom ma streseaza si faptul ca azi a scazut atat de mult ca apoi sa urce din nou. sa nu radeti de mine, dar stiti si voi cum este. Cand se intampla ceva mai ciudat cu copilul tau te stresezi, chiar daca altora poate li se par niste chestii minore.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Ioana, ce bine imi pare ca te mai aude omul! Abia astept sa termini cu examenul asta, ca sa ne mai scrii si noua, ca ne cam lipsesti, sa stii! Da, sta mititica, spre deosebire de Agata, care la un an se desfacea singura si cobora pe sub masuta carutului si treceam peste ea cu carutul. Tudora sta, dar daca nu ar sta nici nu as avea cum sa fac atitea drumuri. Pai eu merg mult pe jos, de cele mai multe ori cu Agata dupa mine. Nu as putea sa am grija de doi copii sau sa o car atit de mult pe Tudora in brate. Apoi la activitatile Agatei, daca Tudora nu ar fi in siguranta in carut, nu stiu cum m-as descurca. Pentru ca trebuie sa o dezbrac pe Agata, sa-i pun costum de baie, costum de dans, costum de patinaj, patine, casca, manusi, sa o duc la toaleta, sa o tin ca sa nu se aseze, sa vorbesc cu diversi antrenori de progrese sau de bani sau de ce mai trebuie etc.... apoi trebuie sa o dezbrac de acestea si iar sa o imbrac la loc. Agata se mai imbraca ea si singura, dar nu poate chiar cu tot si in timp util, as sta cu orele dupa ea. Deci, eu sint moarta fara carut. Acum l-am reparat eu cu o sirma, mai merge. As vrea sa-mi iau din ala cu trei roti, de jogging, ca e mare si incap la o adica amindoua, ca si Agata mititica nu mai poate citeodata. Dar mi-ar placea sa alerg pina la gradinita Tudorei si inapoi, pentru ca drumul il fac pe jos, este pe o strada foarte buna pentru asa ceva, unde multi chiar asta fac. Mai alergam eu si cu asta, dar o zdruncin si nu-mi place.
Lucas, imi pare bine ca mai dai semne de viata. Imi pare rau ca trebuie sa lucrezi atit de mult. Macar merita!?!
OlgaM, nu rid de tine, ca stiu ce inseamna. Sa stii ca si la Tudora fost cam la fel si eram la fel de stresata de febra mare si de lipsa oricarui alt simptom. Ma intrebai ce am facut atunci la spital... nimic. M-am dus cum te-ai dus si tu si am venit la fel cum m-am dus. Antitermice! Dar la Tudora nu oscila, nu stiu ce sa-ti spun, poate TDI stie mai bine, ca Alysa ei facea asa. La noi a ramas intre 39.8-40.1 vreo 5 zile si nu scadea decit doua sau trei liniute dupa administrarea de antitermic sau impachetari cu cearsafuri ude. Si nu avea nici macar ganglionii inflamati. Dupa 5 sau chiar 6 zile de febra foarte mare si de nemincare (aproape numai lapte de la titza si apa a baut), a doua zi dupa ce am ajuns la Urgenta, i-au iesit bubite pe corp. Si mi s-a spus ca a fost Roseola Infantum sau un virus din aceeasi familie, desi nici urma de ganglioni. A ramas cu lipsa de pofta de mincare inca o luna dupa aceea, cind m-am hotarit sa-i dau vitamine, ca nu se mai putea. Nu stiu daca tu erai pe aici, dar fetele stiu cit m-am stresat atunci. Mai ales ca abia terminase Agata cu un streptococ in git si cu febra si cu o viroza pe deasupra. Slava Domnului, ca de atunci, sint luni bune, nu au mai avut nici una, nici o problema de sanatate. Dar vine iarna... deci ma astept la ce-i mai rau! Acum le-am facut un fel de intarire a organismului cu vitamine pastile sau sirop, cu multe sucuri de portocale facute in casa, cura de fructe si legume crude, miere de albine cu lamiie rasa in ea... sa vedem cum vor rezista in fata virusilor care vin. Deja copiii de la gradinita si de la scoala sint bolnavi toti, tusesc, le curge nasul si asta de vreo luna. Vad ca ale mele pina acum au scapat doar cu un nasuc curgator si un pic de durere in git la Agata. Cel putin acum, sint amindoua bine. Dar asa stau cu frica de ceea ce urmeaza... Asa ca, stai linistita, zi cit vrei, ca eu una cel putin te inteleg perfect.
OanaC, eu cred si sper ca tot ce ai scris ca are Eva sint lucruri deloc grave, care necesita mici corecturi... Ca mie mi s-a facut rau numai cind am citit! Iar tonul tau pare atit de calm! Nu stiu, dar eu cred ca sint paranoica cind e vorba de copii! As fi in stare sa stau pe net si sa caut informatii si pentru o zgirietura intr-o sirma ruginita! Si de cele mai multe ori ma stresez inutil, pentru ca ce au trece de la sine si ar fi trecut si daca eu stateam linistita. Oricum, bafta multa sa nu ajungeti din nou in spital cu ochisorul. In ceea ce priveste rinichiul si refluxul de urina, si Agata a fost suspectata in urma unei infectii urinare pe care a facut-o la 13 luni. I-au facut atunci analizele necesare, extrem de traumatizante pentru un bebelus, a urlat de n-a mai putut si apoi nu s-a mai atins de ea nici un doctor sau persoana in halat vreun an si ceva. Din fericire, totul era in regula, dar a ramas in evidenta si daca mai face vreo infectie urinara, trebuie sa ma duc sa le spun ca sa repete analiza pentru refluxul de urina. Iti doresc si aici bafta multa, sa nu aveti de-a face cu asa ceva.

Am citit tot si din urma, dar ma opresc, ca ma duc sa ma culc, ca e 12 si acum sint chiar obosita. Pina la urma am facut friptura de pui si salata de varza, dar am trintit si niste cartofi prajiti pe linga. Imi era pofta, nu am mai mincat nici nu mai tin minte de cind. Miine ne destrabalam din nou, ca vreau sa mincam undeva in oras dupa cursul de salsa al Agatei, dar de luni trecem amindoua la regim. Noi, ca Tudora e la un regim permanent, ma credeti ca nu stiu cu ce traieste copilul asta mic al meu!!! Lapte de la titza, mult e drept, dar niciodata inainte de mese, fructe (mai nou struguri, ca acum citeva luni erau afinele) si cite o lingura de control din restul alimentelor.

Hai, ca mi-am facut norma la scris, ori am scris, ori ba! Dar de luni va las un timp in pace, ca voi avea o saptaminaaaa!!! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Harnicutele de voi, ce mesaje lungi am avut de citit.
Elisor si Florentina, bine ati revenit!Sa nu mai chiuliti asa mult.
Ioana, ai cazut din lac in put cu slujba asta se pare. SA iti ajute d-zeu sa iei examenul ala si sa devii mai independenta. Felicitari pentru somnul Anei!
Nelia, m-am topit toata cand am citit de Tudora la masa. IAr Agata se pricepe ca un om mare la cadouri. Si la noi se gasesc seturi d-astea de care zici tu, sunt tot felul de traznai de genul asta, abia astept sa creasca garga sa ii iau asa ceva.
OLgaM, frumoasa jucaria, la noi nu ai sa vezi d-astea
Sanatate multa pentru Maya, Iepurete, Eva.
Monu, bine ca si-a revenit Alexia, sotul cum mai e? Poate daca o sa fiti toti bine iesiti in parc, se anunta vreme frumoasa.

SA va spun ce o incanta pe Teodora mao nou. I-am cumparat o tablita magnetica si "scrie" de zor pe ea, aseara tinea bibe intr-o mana si tablita in cealalta sa nu cumva sa i-o fure cineva:) Si ii desenez eu tot felul de traznai pe ea, a recunoscut tot ce i-am desenat desi nu am cine stie ce talent si nici pe tablita aia nu poti face mare lucru, i-am luat una mica sa o poata manui ea.
De doua zile m-am prins de doua cuvinte din vocabularul ei: bda, bda = balon si titzi = floare :)))

Ieri un baietel de varsta ei din grupul de copilasi din parc ne-a spus ca a mancat pizza, asa dragut pronunta ca imi venea sa il mananc.

Va pupacesc, o duminica linistita si calda sa aveti!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Stiam eu ca am uitat ceva in mesajul de ieri si azi mi-am amintit si ce...
Adina-in parcul Circului nu e nici o sala acoperita, e una pe Lacul Tei(chiar pe bulevard), foarte aproape de parc. Cred ca Bam-Boo se numeste, sau pe acolo...Noi am tot trecut pe langa ea si drept sa spun de obicei e complet goala si cam...prafuita. Are jucarii gonflabile mari si sunt si masute gen bisto pentru parinti. O singura data am vazut copii, cred ca era o aniversare, erau destul de multi. Oricum daca veniti sa-mi spuneti si mie ca venim si noi.
Olga-la noi febra mare de la roseola s-a incheiat cu o scadere brusca de temperatura, cum a patit si Maya. Iar bubitzele la noi au fost foarte estompate si au trecut in 24 de ore. Ganglionii au fost umflati si au stat asa cam o luna. Si inca ceva: Iepu a facut pana acum 2 viroze respiratorii, ambele cu febra destul de mare, fara tuse sau mucisori, cu gat rosu (fara streptococ)si ambele "dublate"-adica dupa ce trecea febra si ziceam ca a scapat o cam lua de la capat. Noi am presupus ca ii scadea imunitatea si mai "agatza" iar un virus...am dus-o de fiecare data la ORL pentru ca am inteles ca dupa o viroza respiratorie poate sa dea in otita-dar nu a avut nimic la urechi. Pana la urma in ambele cazuri concluzia a fost inca o viroza...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
am facut si eu oki (banuitzi de ce, nu?), tati inca mai doarme si tornada se uita la dvd. afara e soare si sper sa iesim putin azi, sarbatorim 1 an de casatorie in aer liber!

OlgaM - da, noi am avut probleme asemanatoare cu Alyssa, ii scadea temperatura foarte mult dupa ce a trecut printr-o perioada de febra de cal. cu toate antitermicele si impachetari ajungea inevitabil la 40.2 in ureche (nici nu vreau sa ma gandesc cat ar fi fost rectal ca-mi vine rau, spre 41 probabil), anyway, dupa ce i-a trecut febra a avut cam 10 zile de "defebrare", pediatrul a zis sa nu-mi fac griji ca e normal, organismul lupta sa-si regleze "termostatul" iar ei fiind mici si inca nu-si controleaza bine temperatura corpului, dureaza mai mult. nu vreau sa te sperii dar trebuie sa ai are grija ca e periculoasa hipotermia (adica sub-temperatura), trebuie sa o imbraci mai gros si sa-i dai de baut lichide caldute. Sa-ti spun cum am facut noi: Alyssa incepea sa transpire seara, mai ales la cap si spate, noaptea imi puneam des ceasul sa ma trezesc ca s-o verific si s-o schimb, ii schimbam hainele de 3-4 ori pe noapte si-i dadeam ceai sau lapte cald de baut. in casa trebuie sa fie minim 20-21 de grade si s-o imbraci grosut chiar daca transpira, oricum nu transpira de cald in cazul asta. trebuie sa bea suficient ca sa inlocuiasca pierderea de lichide prin pipi si sudoare. cum iti spuneam, dureaza, la noi a tinut mai mult de-o saptamana, eram de-a dreptul innebunita, noroc ca pediatrul imi mai baga mintile-n cap, avem mare incredere in el ca pana acum s-a confirmat tot ce ne-a zis si am avut destuuule probleme. daca mai ai intrebari sunt aici sau pe yahoo...
OanaC - imi pare rau sa aflu ca Eva a avut/are atatea probleme, si va dorim multa multa sanatate si sa se rezolve toate fara operatie.
Danelutza - mama, chiar asa lene ti-e de nu ne mai zici nimic? Cum se mai simte principessa?
Elisor - iar ai treaba cu spitale? parca matusa ta era bolnava, sper ca n-aveti voi iar probleme! m-am gandit la tine cu "carnitza", i-a trecut Biei de tot sper...Andreas cu mana e ok?
Ioana - spor la invatat, sa scapi cu bine de examen si sa te vedem mai des pe aici! test n-am mai facut...primul era "fara oki"!
Cloreta - pupam posesoare de tablitza! ce vocabular bogat are...titzi zice la floare?! Alyssa zice tzitzi la pisica!
Fran - Iepu' curajoasa! sper sa alegeti cat mai curand metoda cea mai buna sa scapati de chist ca sa nu va mai chinuiti atata! daca nu creste si nu doare n-ar trebui atins, poate trece de la sine pana la urma.
Loreen - ce mai face fomeia telenovelistica? voi cum sunteti?
Beatrice - multumim de reteta, o sa fac si eu tarta cu ananas ca atre bine arata! cum mai stati cu bubele pifoase? sper ca trec...
Lucas - sanatate lui Matei! sa scapati repede de muci si sa va limitati la atat...fara febra, tuse, altele.
Monu - am inteles ca voi sunteti mai bine si Alexia papa...ma bucur...
Androix - odihna scrie pe tine! BB si Filip frumos!
Mercedes - noi n-avem BabyEinsterin...cred ca suntem singurii! ma bucur ca scapati de hemangioame...sper sa treaca repede si de tot!
Andutzy - sper ca Dragos se simte bine. despre pediatru, daca copilului ii e asa frica de el eu l-as schimba rapid, cat o fi el de expert daca imi traumatizeaza copilul si nu-i capabil sa-si dea seama de problemele lui, din motive obiective sau nu, nu prea ii vad rostul. in cazul asta raportul beneficii-neajunsuri pare in defavoarea vostra, ma rog, voi stiti cel mai bine!
faza cu tocanitza e de aici de pe forum, nu mai stiu care dintre fete ziceau de melodia ghitza cu tocanitza iar in ce am ascultat eu nu auzisem de nici o tocanitza...se pare ca e alt cantec. in RO nu mai venim pana la anul!
Aurasa - am citit si eu patania cu balconul...ce baiat cuminte si destept ai! si pitika mea m-a inchis pe terasa dar usa se deschide din ambele parti si m-am salvat...era sa ma inchida si afara si nu stiu ce-as fi facut, la usa blindata fara cheia potrivita nu prea am ce sa caut!
Nelia - cum e primul week-end fara sotz? sau ? hai ca trec repede 2 saptamani si se intoarce cu bateriile reincarcate! te sustin moral de la distanta!
Adriana - am ras cu lacrimi la faza cu matzele! Aidan ce mai face?
Gabitza - si eu patesc la fel cu "musafirii lunari" dar inainte, sunt nervoasa cateva zile, iar cu o zi inainte sunt de-a dreptul isterica.
Pisik - voi cum mai sunteti cu sanatatea?
Adina - a vazut sotzul meu poza de pe ym tau cu Ema si baietzelul pupacios...a sarit ca ars si a zis "cine-o pupa pe Alyssaaaa?"
Florentina - cum te mai simti? astept sa vad poze din vacanta, cand o sa apuci sa le pui.
Gustaaaaaaaaa - ce-ti face spatele? Marutza e cuminte? olandezu' te ajuta sau venim cu ? te pupam!
OlgaT - nu mai zici nimic? cum e Tony?
Fetele care n-au mai scris de mult...mai dati un semn sa stim cum sunteti voi si puiutzii!
Na ca azi m-am intins ca raia...sper sa nu fi uitat pe careva la raspunsuri, daca da cer mii de scuze, nu e cu intentie...va pup pe toate...imi sunteti tare dragi...a 2a mea familie!
Sa nu uitati sa va serviti cu o felie de tort, sampanie si ce mai poftitzi!...tati face cinste.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Tdy, treaba nasoala e ca Dragos de cand cu atetea consulturi plange tare la orice om strain care se apropie de el, mai nou, nu conteaza daca e femeie sau barbat. Daca e strain si se baga oeste el, e DUSMAN!Sa-ti traiasca sotul, La multi ani si multumim de tort si sampanie!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele,

ma bucur ca v-am binedispus cu patania mea, chiar si acum mi se mai intampla sa cred ca sunt matele mele,nu stiu de ce dar asa se aude la calc cu volumul foarte incet.

Cuscra, ma bucur sa vad ca mergeti, stiu ca ti-ai facut mari griji.De unde v-ati luat baby backpack-ul?M-am uitat pe amazon si am pus ochii pe unul de la Evenflo, pe care il voi cumpara cu siguranta.
Sper sa nu mai fie nevoie de interventie medicala la ochisorul Evei.

Aidan e ok, zic eu, i-a trecut raceala, mai e putin mucios dar e ok.Bine ca nu a fost grav, fara febra.
Tot nu umbla singur, cred ca o va face luna viitoare, ca noi suntem cu o luna in urma Evei la progrese motorii.Merge de manuta, impinge jucaria de mers, merge in jurul casei de pereti, imi vine sa rad de cate cercuri face prin casa, cred ca face poteca.
In rest e de un ajutor nemaipomenit, cand deschid usa la masina de spalat vase vine intr-un suflet sa ma ajute.Imi da toate lingurile, furculitele, vase, tot.Are putere copilul - hehe.Rade foarte mult, sotul face cu el lupte greco-romane, toata ziua sunt pe podea.Vorbeste intr-una, unele le inteleg altele nu.Dar mai mult inteleg ca in timp ce imi spune ceva arata si cu degetul.
La mancare, am incetat sa ma mai stresez, ii dau toata ziua fructe, paine o tona, mananca paine cu orice, pateu, somon afumat, crenvusti, feta.Orice numai sa fie paine multa.Asa o sa creasca copilul nostru cu paine

Tdi, multi ani inainte!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput