Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare! cam slaba miscare azi pe aici, ce faceti?
Tdi-iti doresc si eu casa de piatra, sa fiti fericiti si sanatosi!!!

Am trecut si noi incepand de azi dimineata pe milli pana acum n am vazut nicio reactie negativa, sper sa accepte in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen- cum e cu bona, ati vorbit cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetele luati si uitati-va la asta este ceva superrr!

http://media.skoopy.com/misc/quickchange/

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Tdi, multi ani inainte fericiti si plini de realizari va doresc!
Creste inima in mine cand aud de faze de genul celei patite de tine azi. Sa vada ce fainute sunt romancele.
Monu, ce burtica frumoasa, am nostalgii.
Gabitza, o fi iesit vreo serie noua de carti. Eu am luat pe cea cu animale de la Unirea si pe cea cu cifre de la City mall.
Danelutza, ce te ascunzi dupa canapea:))

La noi program aiurit, nu doarme si ea doua zile la aceeasi ora. Ieri a dormit de la 14 la 17, azi de la 12.20 la 14.oo. AM fost in parc, s-a fatait ea dar era cam maraita, a busit-o o fetita atomica din parc, fug mamicile de ea ca e violenta:)). E un copil extrem de energic, e mica si cu pantofii mari ::))))))))))))) si smulge jucariile copiilor din mana, ii impinge, ii trage de haine, e ceva de speriat. Pe Teodora era sa o dea cu capul de asfalt cand a trecut pe langa ea, bine ca era bunica atomicei si a tinut-o.
Pe urma verisoara ei a vrut sa o imbratiseze dar Teodora s-a speriat si a inceput sa planga. Ilinca vine si te impinge si vrea sa te ia de gat dar are atata putere ca te darama. Era sa ma darame si pe mine ca stateam pe vine si a venit in spatele meu si m-a impins tare. Ea e tare dragalasa in accesele ei de dragoste dar nici un pui nu ii tine piept cand vine gramada.
In final a cerut in carutul Ilincai si asa am mers pana la iesirea din parc si pana la ele acasa, le-am condus si pe mine m-a dus varul acasa cu masina.
Astazi am mai invatat ceva: cum arata inima si unde e si ii zice mna . Bag seama ca ii intra repede in cap, daca as sta de ea toata ziua ce bine ar fi. Ah si a primit o palarie de paie tare draguta, cu funda rosie, cadou de la bunica. Doamne daca nu m-a omorat azi cu palaria aia, numai cu ea pe cap si la oglinda, a dansat cu ea si ar fi vrut sa iasa si afara cu ea pe cap. Si asta vara smulgea orice i-as fi pus pe cap:)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara tuturor!
Fetele chatiste de acum cateva seri, azi am pus in aplicare din sfaturile voastre, s-a lasat cu tambalau, dar ajunsese cutitul la os si sincer, sunt mandra de mine! Intram in amanunte pe chat cand mai vorbim...
In alta ordine de idei in seara asta am fost in Metro si ne-am mai aprovizionat, cu ocazia asta am luat si 2 pizza Ristoranti (cica face bine la silueta...). Bune rau de tot si mult mai avantajoase ca pret decat la Cuptorul cu Lemne, unde facem noi de obicei comanda...
Mi-e somn tare si din cauza asta nu mai stau, merg la nani, maine sa nu uit sa va povestesc cum invatat Dragos pe pielea lui ce frige si unde nu e voie sa puna mana....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mi-a trimis sotul poze! De la munte! Au fost in Muntii Capatinei, de la Cozia mai sus. Oau! Frumoooos!
V-am pregatit o supriza pe contul comun. Numai ca trag maimutele astea de mine si nu am avut timp sa le aranjez, dar va prindeti voi, unele sint noi, dar cele mai multe sint mai vechi.
Ar trebui sa mearga si Fullscreen, dar nu am avut timp sa sap sa vad cum trebuie sa-i dau. Dar important este ca in cel cu Capatinei si Ciucas, primele 10 sint de ieri si de astazi. Sper sa va placa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

TDI - la multi ani ani fericiti!

Danelutza, dar ce e cu piciorusul lui Tony? Ca eu nu am vazut nici un mesaj de la OlgaT si nu mai stiu nimic despre ei. A patit ceva?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, superbe pozele de la munte! Cred ca jelesti de dor cand te uiti la ele!! Nu mai stiu daca ne-ai zis, sotul tau a trebuit sa vina in Romania, sau ati planificat mai demult asta, sa mearga macar el daca nu puteti amandoi?

Contul comun - am mai aranjat pe acolo, am mutat retetele de pizza si tarta cu ananas in folderul "Retete", nu au disparut. Si chestiile haioase in folderul de "Chestii haioase". Lidia, ma distrez grozav cu tot ce ne trimiti tu acolo. Iar la cel de la Florentina am ras de am lesinat, ieri faceam intruna "mama,mama, mom, mom...hi"

Am scapat de rasul acela disperant de copilas!!! Cine folseste Mozilla, este un ad-on aici care blocheaza reclamele Flash.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Monu-merci de raspuns.Ce fel de lapte bea acum Alexia, fara lactoza? Mi se pare aiurea sa-i dau laptele fara lactoza in schimb sa poate manca branza de vaci. Aia nu are si ea lactoza? Sau n-am inteles eu de la pedi si o fi vrut sa zica sa-i fac branza din laptele fara lactoza? Of.
Oricum noi suntem binisor acum. Ba chiar cred ca da un pic in constipatie de la cati morcovi mananca. Ca ii plac la nebunie...Iepure, de.
Cloreta, Gabitza-noi avem 2 carticele cu ferastruici de la editura Crisan si una in franceza luata de la Diverta. Pe alea de la editura Prut nici nu le-am vazut, desi am tot intrebat de ele...
Masuta de desenat-are cineva? Ce model?
Iepu' e picasoaica in toata regula, deseneaza pe orice prinde-noroc ca inca nu a trecut la pereti...deseneaza pe tablitza urs de la Chicco-e meseriasa, verificat de noi- cu creta afara, cu carioci Be-Be de la Cora pe hainutzele de pe ea si pe gresie-se spala cu apa simpla.Pe hartie sta in funduletz si deseneaza in jurul ei.Iar pe hainutze deseneaza cu intentie nu accidental...noroc ca se spala usor...Asa ca ma gandesc la o masutza mare de desenat sau tablitza gen little tikes -care sta in picioare...
Monu-jucaria www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=QT2334" target="_blank">asta ati vazut-o? E din Baby E.
Gusta-cum te mai simti?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o saptamina cit mai buna

Cloreta ma ascund dupa canapea ca doar acolo nu ma gaseshte fiica mea
Nelia a scris Olga T uite aici,cum ca i-a cazut lui Tony un dulapior peste picior si schiopateaza saracutzul. Sper din suflet sa fie bine.

Dispar ca ma cheama olitza

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput