* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ce liniste pe-aici!

mi-am amintit ceva:AndreeaG, intrebai demuuuult de intalneala anul viitor de 8 martie; evident ca I'm in...insa nu cred sa phie pb cu phetele din Buc...dar ar phi minunat sa vina si din tara si de peste hotare!...asa ca, mai ganditi-va gagici!

deja suntem doua pe lista

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am venit de la vaccinl de 6 luni. Am scapat cu cateba secunde de plans pentru ca i-am luat jucaria preferata si cand a vazut-o a uitat de toate. Avem 8250g si 70cm - asta inseamna ca va trebui sa fiu atenta sa nu-l indop prea tare pentru ca se va face un mare grasan.Doublemom, noi i-am spus pediatrei ca nu vrem sa face AR-ul acum, ma asteptam sa fie razboi, insa ea mi-a zis: foarte bine, o sa facem ROR-ul la 1 an, trec asta in fisa.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La mai multe lunisoare fericite urmatorilor sarbatoriti :
25:
februarie: Rudy - - Delia21
februarie: Adrian Mark - - Mamaariadna
martie: Cristian - - Mihaser
aprilie: Andrei - - Amyana
26:
martie: Teodora Maria - - Mari 78
martie: Victor Gabriel - -Onsami
Doublemom, pozele sunt delicioase, nu mai stiam cum sa ma loghez, dar a meritat efortul. Sunt f zdravene fetele, mi-a placut cum exploreaza prin casa, sau cum se tin de manuta, sau campania de rontait...
Adar, pai vad ca tine la silueta si mama si fiica, spor la treaba atunci.
Catrinel, ma duc sa vad si eu poza cu Ioaneee, sper sa o gasesc. Ce fain ca mergeti in Ro de Craciun! Auzi acolo sos de rosii cu scortisoara, e bun? O sa incerc si eu.
Ciuf, nu stiu ce sa zic daca Eva n-are nici un simptom, ma faci sa ma intreb daca nu are si Alicia infectie la ureche, ceara mai are si ea, ii tot curat urechile, sa-mi zici cum e Eva ta dupa antibiotice, dar e mare oricum, daca are 8 kg si e "toata numai puf si zambete" mi-a placut ideea.
Masajul la gingiute si dintisori e f bun, noi avem pt asta un degetar cu o periuta fina fina, tare o amuza pe ratusca.
Lasa ca Eva se va juca la maxim cu tine sunt convinsa, mai ales la ora de decorari artistice. Am vazut la Walmart tot ce trebuie daca va fi pasionata si chiar am de gand sa-i strecor microbul asta la fii-mea, cu cartile deja i l-am transmis.
Noi suntem pregatite sa incepem operatiunea olita, i-am luat deja una, am pus-o ieri imbracata pe tron sa vad daca sta si daca ii place, e ca un scaunel cu manere si spatar, ii sustine spatele, era super incantata, se poate juca in voie. Eu stiu ca tb obisnuit copilul de indata ce stie sa stea in fundic asa ca incet incet ne invatam cu statul pe tron, dar no sa ma incapatanez tin fata toata ziua, asa cu program, de ex. 10 min. dimineata cand preconizez ca are de gand sa si faca ceva.
Din cate imi amintesc, am si eu nr. in contul comun.
Micaalsa, mare Iulia! Si ei ii plac animalele, cainii, gainile, pisicile? Alicia e topita dupa ele, rade in hohote, le urmareste, vrea sa le prinda. Sa nu mai zic ce da sa prinda pestii din acvariu. Tot vrea tzitzi noaptea? Pacaleste-o si tu cu suzeta sau cu ceiut, apoi invata ea ca nu merita sa se trezeasca pt atata.
AmaKaly, ce frumos s-a facut Seby! are inca ochii albastri?
Roxivan, hai ca-i buna! fiecare cu pretendentul ei... m-am spart de ras.
SimonaToma, vad ca stati bine la cap. lupta cu suzi, ati trecut pe ceiut. Cam devin dependenti de noi, sa nu ne piarda di vedere nici o clipa. Am fost si noi la vaccin si Alicia n-a plans deloc, nu a facut febra, de altfel nu i-am dat niciodata nimic.
Badriana, lapte de un fel si cereale de alt fel eu cred ca merge daca la bb ii place, si seara poate vrea ceai dupa cereale.
Noe, felicitari pt dintisori! hehe noi inca suntem pe lista stirbilor... Ups! Era cat pe ce sa te vedem cu bb2 neozeelandez? Apropo de CM, eu nici nu mai stiu cume sa ai asa ceva. Pfuai ce ne-am delectat cu gimnastica de dimineata a Biei, luam si noi aminte. Multumim de compliment, sa vezi ce simpatica e cand i se termina bateriile si vrea brate sau tzitzi.
Mariana, ce zici de Maria, Mara sau Mathilda?
AndreeaG, de ce nu duceti dulceata de Thea la botez? Haha vad ca si voua va plac pisicile… Distractie placuta si sa va intoarceti cu bine.
Mihaser, deci asa, noi cu auru’ voi cu mertanu’ si pagoda... Sa va intoarceti cu bine de la Bucuresti.
Aalina2003, bun exemplu cu kk in pat, dar eu tot incerc s-o obisnuiesc cu olita, usurel in nici un caz cu forta.
Dianad, Alexandru e numai bine, nu cred ca e cazul sa-ti fac probleme cu indopatu’, si Alicia are 8510 gr si 71 cm (peste 3 zile face 7 luni).
Am pus si eu ceva poze in contul comun dar trebuie sa va logati.
Hai ca m-am lungit rau de tot, mergem si noi la plimbare si dupa fructe proaspete.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Sal'tare!

Noi azi am ajuns la Valcea si....surpriza: Darius s-a acomodat destul de bine...pana acum. A plas numai cand a vazut-o pe bunica. Cred ca o uitase.

Simona, sper sa ne vedem sa vad cum fac ca avem programate numai vizite.

Doublemom, mie doctoru imi zice sa-i dau Nurofen la viroza, la putin rosu in gat, cand tuseste, la febra. Sincera sa fiu m-ai cam pus pe ganduri.

Ciuf sunt de acord cu nr. de tel, numai sa-mi spui unde sa-l pun, te rog.

Adar, pai eu m-am gandit la "blue", in genul nuantei lui ama_kaly, nu la porcaria asta..

Andreea, pune-ma pe lista pentru 8 martie, de cand ai adus vorba voiam sa-ti zic da' am uitat.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Doublemom, eu am fost la dr. Stanciu si mi-a spus ca antirujeolicul il facem dupa 1 an. I-am zis ca mi-e teama de vreo epidemie si mi-a spus "De unde epidemie? La 1 an il facem". Maine ma duc cu Darius si la doctora nostra de aici, sa vedem ce zice si ea.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Doublemom iti multumesc mult pentru sugestia de nume de fetita cu initiala "M". Sa stii ca-mi place si mi se pare rar si deosebit.Fetitele tale sunt doar cu o zi mai mari decit Markus al meu.Din poze e clar ca tot la fel de active!Ce mi-as dori si eu fetite gemene, dar nu s-a intimplat,desi am in familie!Voi ati avut in familie pe linie materna?(ca aia paterna cica nu conteaza)

Kim vai ce fetita bine dezvoltata aveti voi!A mea era o mitza la 6 luni! Super poza aia cu "irlandeza"!Frumoase sunt si Maria si Mara.Chiar Mathilda imi place, desi in Suedia este considerat un nume bine cunoscut de sute de ani.
Stii ce ma gindesc?Ca acum am o multime de sugestii foarte bune la nume de fetite si iar o fi baietel.

Noe, multumim ca ne-ai spus de subiectul deschis de Mara.Am incercat sa vizionez filmuletul cu micuta gimnasta Bia dar nu stiu de ce mi se tot intrerupea.

Daca iti spun ce e cu epilatu´ala brazilian n-o sa crezi.Mey, eu cind am fost acolo am avut un soc sa le vad bronete si bronzate foarte puternic cu bratele oxigenate nu epilate! Altele, epilate exemplar pina la genunchi, dar de acolo in sus aveau tot atit de mult cit si sotul meu.(e drept femei pe la 40 de ani).Fiindca era interzis "topless" purtau fetitele alea niste bikini si sutien de plaja minuscule, masuri de copii!

(Bine ca Dragos vrea in Noua Zeelanda ca pe al meu il bate gindul Braziliei la pensie )

Adarintrebasei de mesaje. La 1500 de mesaje devii membru matur!

Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Incerc sa tin pasul cu voi, dar sunteti foarte rapide. Deja am gasit 3 pagini noi de la ultima vizualizare. Va pupam

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

Fetelor, despre ce intalneala e vorba?
Vreau si io!
Bia nu are inca dintosi, asa ca asteptam cu nerabdare sa muscam tot ce apucam, mai ales pe tati.

Pup ca am treaba

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hallo, hallo …

Plimbat copil + mamica … zuper ….
Venit acasa, papat ciorbita de sfecluta (Andreea) … NEBUNIE!!!!!!!!!!!!!

Andrushka, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, a papat fata mea ciorbita de nu dovedeam sa-I bag lingurita in gurita … EXCELENTA!!!!! Sarumana pentru reteta!!! I-am pus smantanica asa cum m-ai invatat … auzi, am si eu o propunere, contra-cost, evident – n-ai vrea sa imi trimiti un Pm in fiecare zi cu ce faci tu de papa? Ca tare ne mai place …
Hmmm, cred ca ati ajuns de mult acasa … si mai cred ca va e tare bine si ca tati e tareeee fericit !!!! Vreau poze cu scamutze, se poate ?????????

Diana – sarumana … da’ tu m-ai nenorocit azi cu filmuletul cu Bia-Scumpa …
De Luizax nu mai stim nimic de mult timp, si habar n-am avut nici de incidental cu gurita plina de sange … Doamne, s-o fi intamplat ceva oare??? Nu are nimeni o adresa de mail, un nr. De telefon?

Mari – LA MULTI ANI Teodorei, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa …

Kim – hihi, Doamne ajuta, sa avem spor, ca daca nu ma apucam de cura asta, ajungeam ca Draga Olteanu … Imediat caut si io pozele cu fata ta cea scumpa, ca am vazut-o pe-aia de pe mess, si m-am imbolnavit!

Roxi – pai si tu ce crezi, ca eu am vrut superbitatea asta de culoare ??? GHENEON se entituleaza!!!

Mariana – 1500 ????????????????? Mamaaaa, cata treaba mai am …..

Marilena – baga antrenament mama, ca altfel n-ai sanse … noi alergam, ca sa slabim …. Hai pupici si … nu-I bai daca faci febra “mushkiuloasa” …

Tania – despre intalneala de 8 martie … asa vreau si io … da’ pot s-o iau si pe Maia, ca doar si ea e doamna, ce … pana mea ?????

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Kim - am vazut pozicile ... sunt dementiale uite asta si asta si
asta sunt cele mai adevarate poze din lume!!! Tre sa fac si io asa ceva ... mersi de idee!!!
Pup nasucul ei de zambareata!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput