* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

La multi anisori, Teodora lu'Mari78. Sa fii sanatoasa si cumintica si papacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI TEODORA SI VICTORAS!

Mihaser,unde este nunta?

Ciuf,mutumim pt. vestile despre Nick-cel-puternic-ce-se-va-face-bine!!!Nr. meu este in contul comun deci DA,sunt de acord!
Da-i si lui Luk nitica cioco ca merita.Pliiiiiiiiiiiz!

Ma apuc sa fac bagaje ca plecam.Pe la 14.30,dupa ce ajunge tati.Da' ma-ntorc saptamana viitoare!
Thea iar nu mi-a baut ieri seara lapticul(doar 100 ml din 250)si nici dimineata la 7 nu a vrut mai mult de 60 de ml.Nu stiu ce e asta?????Alta papica vrea.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Simona - si Maia a facut febra la ultimul vaccin, dar a fost o singura intepatura ... bietii copilasi ... eu i-am pus supo cu paracetamol parca, de-alea de bebei si i-a trecut.

Andreea - poate ca Thea nu mai vrea laptic si gata! S-o fi obisnuit cu papaica si refuza lapticul. Cica se intampla destul de des. Maia e inca inebunita dupa laptic. dar daca papa iaurtel si branzica, nu cred ca sunt probleme. Da-i numai cat ii trebuie, ca n-are rost sa o fortezi. Pupam nasucul ei! Asteptam cu nerabdare pozele ..... toata familia

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ciuf, de acord cu nr de tel, dar sa-mi spuneti si mie cum e asta cu contul comun. Dar micul Luka Puka e de acord cu faptul ca nu primeste cioco cat vrea el?
Ieri seara picea de Ana a dormit vreo ora jumate de pe la 19 incepand, apoi a facut baie, a mai mancat vreo 140ml pe la 22 si apoi la nani..cand ce sa vezi? cine urla de foame pe la 2 noaptea si apoi pe la 6 iara..nu o mai culc deloc seara, cum faceam de fapt si pana acum..dar aseara parca era prea maraita..
Nu va spun ca m-am enervat..de parca avea ea vreo vina si ar pricepe ceva..uneori ma enervez asa aiurea si apoi imi pare rau, dar daca acum fac asa, mai tarziu ce-o mai fi?..si maica-mea zice ca eu n-am dormit bine pana la 3 ani si vad ca ea nu s-a mai plans atat ca mine!
M-au chemat la antirujeolic si vreau sa-l refuz si desi stiu ca-i dreptul meu, mi-e cam jena..
Pupici bebelusilor bolnaviori si recuperare rapida: Atomica, Nick, Eva..sper ca n-am uitat pe nimeni!
Cu olita nu stiu ce sa spun, eu am citit ca ei nu pot controla pishu pana pe la un an jumate si kk pana pe la 2..si am vazut copilasi in jurul meu obisnuiti destul de usor cu ea pe la 2 ani, desi cred ca se poate si altfel..
Si tot in legatura cu kk..ieri,dornica sa schimb cupila cat mai repede dupa acest eveniment, i-am dat jos pampers-ul si zic s-o las putin in funduletul gol, in patut, ca asa zice cartea...ei bine, in 3 minute patul era plin de kk..copila nu terminase treaba..si apa nu curgea..asa ca a fost o mare bucurie pe mine! Aviz mamicilor prea grabite!
Cam atat pe azi..a..si faine bancurile, ne mai hlizim si noi un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Multumim frumos de aprecieri la adresa pozelor noastre!!
adar, nu te panica draga!! in primul rand ca fetele mele sunt cu o luna si jumatate mai mari ca Maia ta! Apoi, eu ce sa mai zic atunci cand ne da clasa Mariuca sau alti bebei mai "tinerei". Chestia aia cu fiecare copil are ritmul lui e foarte adevarata - eu vad diferentele la fetele mele - asa ca nu te mai dispera ca strica la bebelina!
Mai fetelor, fiti un pic atente cand dati Nurofen pentru raceala la bebei!!! Ala e ibuprofen, adica un fel de antiinflamator, calmeaza durerea, putin si febra, dar nu e un medicament contra racelii!!! Mai bine le dati Panadol sau Calpol, astea sunt cu paracetamol si mult mai blande decat Nurofenul care ii blegeste de dorm ca inecatii!! Acuma, cum credeti voi, dar asta e parerea mea! Eu m-am crucit cand am auzit o mamica in parc, trecand pe langa mine cu un pusti de vreo doi ani, zicand "Diseara luam nurofen ca nu-mi place deloc cum tusesti!". Si zau daca tusea mai rau decat daca s-ar fi inecat cu ceai! Nici macar atat!
Nu vreau sa credeti ca vin si eu dupa nu stiu cate luni si ma dau sfatuitoarea sefa dar sunt cateva chestiute de care eu m-am lovit si mi-a luat putin timp sa ma prind, asa ca inca un sfat: Nu exilati copii in patut! sau tarc! Strangeti tot ce e periculos prin casa si dati-le drumul pe jos! apoi povestiti-mi si mie despre progrese!
mariana - te-ai hotarat la nume? Daca nu, o sugestie de nume de fetita :Manina. ( e cu m )
Fetele din Bucuresti, voi ati vaccinat copii cu antirujeolic? Pe mine ma dispera doctorita de familie ca le da nus' ce amenzi daca nu vaccineaza copii la 7 luni. Eu i-am cam dat pas ca stiu ca asta se face pe la un an si nu vreau sa-mi chinuie fetele aiurea.
Pupici,
incepem bataia cu papa!!!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

doublemom - mai, tu ai dreptate, eu am vazut atunci cand a avut Maia rosu in gat si i-am dat Nurofen ... dormea saraca .... noi am trecut la supozitoare, e mai simplu, nu fac rau si ... ajuta si la kk
Pupam piersicutele tale mumoase ...

Mergi la inceput

aalina - ca vorbeam de kk ... ... vai de capul meu ... si ce-ai facut soro ???? Doamne, nici nu vreau sa-mi imaginez ... ce-o fi fost acolo ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, mamici de ghiocei si brebenei si dovlecei!
imi beau capheaua cu hazbandu'n dreapta, Bia doarme in patut si, dupa ce am citit cu atentie tot ce ati scris, am zis sa va tastez si eu vro doo vorbe..

deci, in primul rand, sa nu uit: voi mai stiti ceva de Luizax si de phetita ei?ultima data postase un mesaj la Parintii intreaba ca o sunase bona la job ca phetita avea gura plina de sange...si cica ar phi de la dintisori (ceea ce nu cred, si i-am raspuns si Luizei atunci)- dar de la mesajul asta nu am mai vazut-o pe-aici . SPer ca totul e in regula si e doar prea ocupata...

secondly, LA MULTI ANI Teodora Maria SI TOATE CELE BUNE!!!

in al treilea rand, sunt nervoasam-a enervat un anume domn PORK la In unul sau in doi, unde a postat Serendipindity a noastra...Toata lumea ii raspunde phurmos si se gaseste nenea expert sa ii povesteasca cum si-a parasit el o tipa care il iubea phoarte mult, pentru ca nu era epliata intr-o ziAm indraznit sa il indreb daca ne recomanda stilul brazilian la toate sau e vorba de parul de la subrat, insa ma acuza ca phabulez..duamne, mare-i gradina!

in al unspelea rand, cine doreste sa vada gimnastica de dimineata de la noi, www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20061026&ctime=103655" target="_blank">aici avem Bia care se antreneaza intens

raspun acush la phiecare in parte

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

phetele, multumim pentru aprecierile vis-a-vis de intalneala cu Anthony cuceritorul, dar sa stiti ca pe cat a cucerit-o Anthony pe Bia mea, pe atata m-a cucerit pe mine Biuta mamica de Anthony, care e simpatica rau, abia astept sa ne mai vedem!!!

roxivan, vizionat poze cu scaun si phara, super!

doublemom, am mai zis si repet: ai niste phetite tare dulci si simpatice!sa te bucuri de ele la maxim si poate ne vedem intr-o buna zi

Kim, tare phaine pozele cu ceata de bebelusi, oricum Alicia e de departe cea mai simpatica!

Ciuf, nu stiu unde tii tu alea 8 kile in plus, da zau daca se vad in poze...E bine ca e Eva sociabila, asa e si Bia pana acum, la phoarte putine persoane a plans, dar alea ma speriau/enervau si pe mine...Despre masina: am ramas la Opel Astra Hatchback, imi si place, a avut si el si o cunosc bine din scaunu' din dreapta si a promis sa imi dea si lectii cu Infiniti dar undeva pe un poligon, sau unde nu sunt masini. Pana la urma, il si inteleg..e totusi o masina scumpa in RO (taxeeee) si si-a dorit-o tare mult..Asa ca, suntem ok. Despre par: este aici un produs de la Kalos (parca) cu ceva germeni de grau si placenta, o crema de par care cica ar avea ephecte bune..mai ales cand iti cade parul. Daca te intereseaza, as putea sa caut. Eu inca il maltratez pe al meu, vopseli, creme de bucle, alea alea...inca mai are ce sa cada..Sper ca e mai bine Eva cu urechiusa..Pupam!

Catrinel, ce bunatati phaci tu acolo!!Pupam Oana si poate ne vedem de Craciun pe undeva!

Andreea, asteptam poze de la BV..si cu pisoiPupam!

Amalia, super pozele (unele le vazusem inainte, la mamici de mai iunie).Cat despre Bia, sa stii ca si ei ii palce tare mult de Seby si ma roaga mereu sa ne mai uitam la poze!Tu cum mai esti cu scolile?Pupam si spor la diversiphicat!

despre pusul pe olita, sa nu va suparati pe mine, dar mi se pare mult prea devreme si phortata situatia...Copilasii abia la un an jumate, doi isi pot controla sphincterele, pana atunci nu prea au cum sa se obisnuiasca cu olita, plus ca pot dezvolta si aversiune phata de ea, si atunci e mai greu...Mai demult era justiphicata incercarea asta de a-i obisnui cat mai repede, nu erau scutece de unica pholosinta, apa calda non-stop, etc..Dar acum nu mai e pb. Eu o sa o las pampersoasa pana dupa 1 an jumatate sau pana cand da ea semne ca ar phi pregatita...

Mariana, multumim!si numai bine burticii si prichindeilor!

nr meu de tel e deja in contul comun, daca vreti va dau si adresa si va astept la phursecuri!

Ada, plimbare placuta cu Ochioasa si, da, am vazut ceva poze noi. Super phaine, ca de obicei, ce sa mai zic!

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

sanatate multa, Nikolas!!!

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput