* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 27
adar spune:
noe - uat a suprpaiz .... brava Bia!!! 

Noi mai avem de asteptat se pare ... desi Mitzi-Tzitzi e tare agitata in ultimul timp ...
Bai, super bancuri ... am ras cu lacrimi ... 

Catrinutza - multa sanatate Mariucii - Atomice si sa scapati repede de mucisori! Si la noi probabil vor urma, pentru ca are tati, asa ca ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!
... ar putea fi copilul tau ...
mihaser spune:
Salutare!
Multumim mult pentru urari! Eu sunt super prinsa cu treburi..joia viitoare mergem la bunica ptr ca mami si tati merg la nunta in Bucuresti
Imi cer iertare de la voi ptr absenta si sufar ca n caine....Insa o sa revin in forta ptr ca ma intorc acasa cu tot cu bunica!
Ciufsa stii ca e foarte cooperant...oricum e innebunit dupa balaceala ... azi s-a bagat singur in vanita lui! E un mic Luk...o depaseste pe atomica!
Nshiro esti o dulce! 
Kim aoleu pai ce de pretendenti are Alicia....bai vezi ca la 12 ani facem nunta...venim in Canada la fata! Strangeti auru ca luam noi mertan si facem pagoda!
Poli multa sanatate! asteptam vesti bune!
Maine mergem sa facem iar vaccin....mor de frica, mai ales ca morti copti saptamana viitoare mergem la orasu lu nimanui.
pup gasca si mi-e dor de ea!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ciuf spune:
Intru sa va zic doua vorbe si ma duc sa culc piticii.
Am vorbit cu Poli la telefon. Era la spital cu Nick. Se pare ca micutul are infectie urinara. In noaptea aceea cand ne-a scris ea ultimul mesaj, Nick a facut iar febra, cu spasme, frisoane si vanat la fata (am spus asta ca sa nu sperie vreuna din voi daca vi s-ar intampla asa ceva, bat in lemn, Doamne fereste, cica e reactie de la febra), au ajuns la Urgenta l-a trecut imediat pe un antibiotic cu un spectru larg. Apoi dupa ce i-au rulat niste analize au vazut ca e infectie urinara cu nu stiu ce bacterie. Drept urmare l-au pus pe antibioticul ucigator de acea bacterie.
Acum este bine, nu mai are febra, i-au facut si un eco la rinichi si se pare ca totul e in regula.
Ea spera ca luni sa scape de spital. Azi micutul a papat supica de legume care i-a facut-o mamica lui.
Ah, in salon mai era cu o romanca.
Cam astea sunt vestile. I-am promis ca o voi mai suna in cateva zile.
Va pup si ma duc ca e dezastru cu Luca. Se urca pe frigider, gasii o cioco imensa si venii triumfator cu ea la mine. Iar eu, clatinand din cap, ii spusei ca are voie numai o bucatica. Dezamagit baiatul. Ufff, si are o energie pe el. Cred ca imi ia un car de timp sa-l adorm.
Pe Eva o trecui pe antibiotic. Sper sa fi procedat bine. Ca doar nu-s mai doctora decat pediatra noastra.
Ati incercat sa le dati copiilor sa bea din canuta din aceea cu supapa, sip cup? Ca eu incepui sa ii dau lui Eva suc din ea.
Haideti, mai, fetelor, spuneti, vreti sa ne trecem nr. de telefon in mail-ul nostru comun?
Numai bine
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
adar spune:
Ciuf - sarumana pentru vestile despre Poli!!!
Fetelor, incerc sa pun poze noi in albumele "MAIA & MAMI" si "6 luni". Sper sa-mi iasa. Daca nu reusesc, le pun maine dimineata ...
Noapte buna copii!!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
roxivan spune:
Fetelor vad ca bantui singura pe aici. Azi am exagerat cu
si
, am facut la bagaje de mi-a iesit pe nas, parca plecam o luna nu 4 zile.
Super bancurile!
Ciuf, multumim pentru vestile despre Nikolas! Saracutu' de el!
Eu ma gandesc sa-l pun pe olita dupa 9 luni..sa mai creasca.
Eva si pe Luca-cercetasul.
Mihaser, nu mai ajung la Tm luna viitoare
, e drumu lung si viroza asta ne-a cam bulversat.
Catrinutza, multa sanatate Mariucii!!
Noe, felicitari pentru dintisor! 
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
roxivan spune:
Ama_kaly, am vazut pozele cu Seby! E un scump! Mama, deja aveti trei dintisori si il asteptati pe al patrulea?!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
micaalsa spune:
ciuf, eu sunt de acord cu propunerea ta, doamne fereste de ceva ... sa putem da unele de altele. Dar o parte din noi nu au numerele de telefon trecute acolo? Eu parca asa-mi amintesc de pe la Odisee ca Tina le-a pus.
Mai fetelor, de alinaalex mai stiti ceva? Ca n-a mai scris de mult.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
adar spune:
roxivan - bravo mama ... vad ca si tu stai bine cu glow-u' ...
Hai la nimicit ochii cititoarelor !!!!!
Bine ai venit in trupa nimicitorelor, alaturi de mine !!!!!![]()
Mey, se vad pozele ????
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
Bai gagici, am si io o intrebare: eu la cate puncte ma voi maturiza (ca membru)
????? Ca uite ce de punte am si ... tot junioara am ramas ....
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
simona_toma spune:
Am facut ieri vaccinul, au fost 2 intepaturi
Strumfu a plans doar cand l-a intepat si a bagat serul, apoi si-a revenit.Azi dimineata a facut tempeatura.E prima data cand face.Are 38,2.I-am dat Nurofen si ieri si azi, dar vad ca nu scade.Mai astept putin si sun pedriata.Chiar nu stiu cum sa actionez in cazul asta.El e vesel, se joaca, mananca.In fine, om vedea ce e de facut.
Ciuf, eu ma gandeam sa-l pun pe olita cam de la 7-8 luni.Cunosc 2 copii care au 2 ani si juma si nu vor pe olita sau wc tocmai pt ca au pregetat parintii sa-i puna mai de mici.Nu mi-e de scutece, mi-e ca o sa se obisnuiasca fff greu cand e mai mare.Si suzeta i-am scos-o din acelasi motiv.Unu din copii astia care nu vor pe olita nici acum nu se poate desparti de ea.Asa ca e mai bine sa-i obisnuim devreme.Nu cred ca o sa fie un chin pt. Edutu meu, ca-i place sa stea in fundulet si sta ff bine.
Adriana, Edutu papa laptic Nan si cereale de la Milupa si Nestle.Bine, Nan e tot de la Nestle.Deci, vreau sa spun ca se poate lapte de un fel si cereale de alt fel.
Roxi, poate ma suni sa ne intalnim in w-e asta.gcccv cd ddddddd dcrdvcvn.Asta spune Edu, care nu vrea sa stea in pat.
Cam atat, am fugit, ca face ravagii strumfu'
Pupici