* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

despre Catrinutza: Atomica are mucisori, a avut ceva concerte majore ieri seara si azi noapte, si acum e pe Augmentinii uram multa sanatate si sa treaca repede mucisorii, ca si noi ne luptam cu ei..Pupam maxim!

Andreea, asteptam poze!sper sa gasiti pe cineva sa stea cu Thea....Oricum, ma bucur mult ca v-ati simtit bine la BV!si mie mi-e un dor de munte.......

ciaules!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dialog intre picior si penis:

Piciorul priveste in sus si vede ca penisul il priveste si il intreaba:

- Ce mai faci?
- Sunt precum un liliac. Stau tot timpu atarnat cu capu in jos. Cu tine
cum se poarta stapanu'?
- Excelent. Imagineaza-ti ca dimineata, ca sa nu racesc imi pune papuci,
se duce sa se spele, ma spala bine intre toate degetelele, apoi ma sterge
bine, ma da cu talc, apoi ma imbraca cu sosete si ma baga in pantofi. Apoi
mergem toata ziua. Seara, cand ma dor toate ma baga in apa calda, imi face
masaj cu crema si ma lasa sa ma odihnesc toata noaptea. Cu tine cum se
poarta?
- Cu mine se poarta oribil. Sa-ti povestesc: Dimieata ma palia o pauzaste
si-mi zice: "Gata nenorocitule, opreste-te. Apoi ma baga stramb in chiloti
sitoata ziua am o durere de cap de nu-ti mai zic. Ah, dar cu toate astea
seara... seara vrea sa stau tare si batos! Dar cel mai rau e de fiecare
data cand intram in pestera, nu-ti imaginezi cat me enerveaza nehotararea
lui
- Care pestera? Ce nehotarare?
- Pai daca intru in pestera, unde abia incap, ma baga ma scoate, ma baga,
ma scoate, ma baga si o tine tot asa pentru muuuuuuuult timp.....
- Si atunci ce se intampla? intreaba piciorul.
- Pai ce naiba sa se intample ametesc, vomit si lesin.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, natiune
Anamaria, dupa ce am vazut poza cu "lobenita", cum ii spune Luca, mi-am amintit ca iti admirasem sotul. Dar e clar, Iulia nimic nu are de la el. Nimic. Totul e de la tine. Ma uit la ea si te vad pe tine. Dar pun pariu ca nu sunt singura care iti spune asta.
Simona, mai, succes in continuare cu suzi. Cere multa rabdare si perseverenta. Lasa, tu, nu fi trista ca e dependent de tine. Stiu ca nu poti face nimic cand e el treaz. Asa sunt micutii, pana mai cresc un pic (sunt dependenti de mama, la ea se simt mai in siguranta) si apoi intra tatii in actiune. Si vei vedea ca nici asa nu va fi bine, ca te vei simti un pic marginalizata cand il vei vedea ca prefera sa se joace cu tata decat cu tine. Eu ma uit la Luca. Si el e tare mamos, dar prefera joaca cu taica-sau. Ca el il arunca in sus, se joaca ca baietii. Aseara se jucau asa de frumos ca parca mi-era ciuda ca Luca la mine nu pare sa se distreze asa la maxim. Cu mine sunt alt fel de jocuri: o carticica, coloram, invatam poezii, ne plimbam in parc, joaca care nu necesita prea mult efort fizic
Adriana, pai se poate. Ca Eva papa lapte Similac si cereale de la Gerber. Nu e regula asta.
Mai navigai oleaca pe net si vazui ca cica 80% din cazuri de infectii de urechi necomplicate se rezolva fara antibiotic. Doar un analgezic si un antitermic. Sa o vad cum ii este azi. Cert e ca ei ii curge nasucul rau de tot. Asta e problema. Iar acest puroi se duce in sus catre urechi. Da, sa vad cum bate vantul si poate o trec pe Amoxicilina.
Va pup.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

La multi ani, Rudy, Adrian Mark, Cristian, Andrei! Numai sarbatoriti.
Noe, ce fata cumintica ai tu! Nu a anuntat sosirea renumitului dintisor cu surle si trambite. Totul in liniste. Bravoooo.
Inca o dintoasa pe lista.
La noi inca nimic la orizont. Nu-i bai. Asteptam. Avem rabdare.
Fetelor, eu totusi stau si ma gandesc de ce Nick trebuie sa stea in spital sa trateze o infectie urinara??? Si 10 zile. Stiu ca asta se trateaza ambulatoriu. Sper sa nu fi intervenit complicatii.
Teodora, poate ne mai tii la curent.
Atomica, sanatate multa. Sa scapi cat mai repede de mucisori.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Noe felicitari pt intrarea in grupul dintzosilor! Noua deja ne-a iesit al treilea de sus si il asteptam si pe al patrulea, langa! L-ai trecut mey si pe Seby pe lista de pretendenti pt Bia? Ne-am indragostit cand am vazut pozele cu ea!roxi ma ointrebai de scaun..inca nu am luat dar cred ca raman la cel de la neonato.V-am vazut si pe voi in scaunel, sunteti baiat mare ce mai!Andreea super bancurile catrinutza multa sanatate atomicei!!Si noi stam in fundulet si cerem atentie toata ziua.Aici aveti poze noi cu Seby: de la 5 luni si de la munte.Enjoy!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Ama, frumos baietel ai! Cred ca o sa-i ramana ochisorii albastri. Si cu bleu ii sta nemaipomenit. Favoritele mele sunt alea cand sta el in fundulet. Poate reusesti sa-l mai pui pe leut si sa il pozezi din fata pe Seby. Ar iesi o poza super.
Tu ce ai mai facut cu scoala?
Mamici de pitici care stau in fundulet, v-ati gandit vreun moment sa ii puneti pe oala? Ca al meu sot cica nu mai vrea sa astepte 2 ani juma ca sa "scoatem copilul din scutece". Parca s-ar speti spaland la panzeturi. Dar daca maica-sa i-a spus ca asa a facut la el, musai sa facem si noi la fel. Iar eu spun nuuuuu si nuuuuu. Ce motivatie am? Ca sunt scutecele scumpe? Ma enerveaza treaba sa confuzez copilul. Acu face la oala, apoi repede scutecul cand plecam pe undeva sau noaptea. Nu-mi place treaba asta.
Voi cum o sa procedati cu operatiunea "OALA"? Sau pusei prea devreme intrebarea?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat, cu un aspirator in mana.
- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator..., iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand:
- Daca acest aspirator nu va curata TOT in urmatoarele 2 minute, promit ca restul il voi manca!

Batrana, dupa ce asculta toata povestea, ii raspunde:
- Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!

El si ea, 4 ani fiecare, pe plaja, goi, examinindu-si propria nuditate. El:
- Uite tu nu ai d-asta!
Ea:
- Da, dar a zis mami ca daca am d-asta atunci pot sa am d-alea cate vreau.

Doua blonde ies dintr-un bar.
Una dintre ele zice :
- Fata, am uitat sa merg la wc!
La care a doua blonda zice :
- Lasa, ca te invat eu!

La popa vine o tanara si zice:
- Iarta-ma, parinte, caci am pacatuit.
- Marturiseste-ti pacatele si vei fi iertata, zice popa.
- Noaptea trecuta am facut dragoste de sapte ori cu un barbat...
Popa se gandeste indelung si zice:
- Ia sapte lamai, stoarce-le intr-un pahar si apoi bea sucul.
- Si asta imi va ierta pacatul, parinte?
- Nu, dar iti va sterge zambetul asta de pe fata...

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ciuf, si la noi baietelul e mai mult coditza dupa tati, iar fetita dupa mine.(pai de ce crezi ca as vrea iar o fetita?).Serios, la 20 de sapt. doctorita nu a dorit sa se pronunte asupra sexului lui bebe.Am visat de vreo 2 ori ca e fetita asa sunt de obsedata probabil.Rusine sa-mi fie! Oricum, important e sa fie sanatos ca nici cu 3 baietei nu as avea de ce sa ma pling.

Infectie la ureche a facut si Markus la 2 luni ca i-a adus fratioru virusu de la gradi. Noi i-am dat antibiotic ca aici doctorii nici nu discuta, fiind plin de asemenea cazuri.(ma intreb de ce??)

Despre olita: la primul copil am asteptat 2 ani,la al doilea 19-20 de luni iar acum cred ca o sa ma obisnuiesc sa-l "pindesc" si o sa-l invat de la 15-16 luni ca doi cu scutece e cam mult,nu?

Noe felicitari pentru dintisor!!!Ce surpiza!!!

Amalia ce bebe super dezvoltat aveti voi acolo!Eu credeam ca al meu cu 4 dintisori la 8 luni e cam precoce, ca ceilalti copii au ramas stirbi vreo 8-9 luni!

Andreea-Georgiana noi avem 2 pisici si copii sunt morti dupa ele.Le-am luat cind eram gravi cu al 2lea bebe si pina acum s-au comportat exemplar si cu Markus, desi au mai sarit peste patutul lui de vreo citeva ori...

Deea si la noi e aceeasi situatie: de la ridicare in genuchi direct la statul in 2 picioruse.Acum, mai nou, nu mi-au venit sa creada ochii:ar avea chef sa se si cocoatze din ce in ce mai sus!

AlinaMiZZI sotul meu a zis ca daca s-ar pricepe, ar infiinta un sistem de canalizare mai modern in Malta.Prietenii nostri s-au intors de acolo sapt. trecuta si ne-au zis ca tot asa era ca atunci cind fusesem noi: adevarate inundatii pe strada! De asta inteleg foarte bine motivul pt. care nu doriti sa locuiti la casa!

Irina71 tu ai dreptate: suedezele astea sunt cam super femei, practice, eficiente, gospodine...mi se face cam rusine ca eu nu sunt asa!

Adar si eu am cartea lui Montignac si mi se pare greu de urmat.Nici cu dieta daneza nu as rezista.Va admir pentru vointa, eu anunt ca la 22 de saptamini am deja 3,5 kg in plus!

Catrinel mey nu mai spune de papica buna ca eu am acum o pofta si de mincare de bebe daca poti crede asa ceva!

Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Biuta

Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

ciuf, eu una ma gandesc ca o sa o pun pe olita de indata ce sta bine in fundic. Eu sper sa scap repede de pampers ... acuma vedem noi. Eu tare multe cazuri am vazut de copii care nu s-au dezvatat de pampers nici in ruptul capului tocmai deoarece i-au pus tarziu pe olita.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput