* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Si noi semnam condica.
Am de gatit, casa e cu fundu'n sus, ca e sotul acasa, de-aia.
Azi avuseram furtuna de zapada si cum masina noastra e joasa rau de tot na ca nu putu as se duca la serviciu si ramase acasa. Asa ca bagai una ora somn de infrumusetare, lalaiala prin casa si cum ma trezi sa te tii harnicie pe mine. Zbarnaiam de ziceai ca am luat energizante.
Hai sa va arat un videoclip haios: http://www.youtube.com/watch?v=kKQMKgcwBgI
Kim, faine pozele. Cate kg are Alicia? Scuze daca ai scris. Dar este asa de rotunjoara precum un pumpkin.
Mary, zici ca esti in urma cu cititul. Stai sa vezi cand esti in urma cu scrisul. Asteptam sa citim mai multe despre voi.
La multi ani, Teodora si Victor Gabriel!
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ciuf, Alicia avea luni 8510 gr, deci e pumpkin bine. Dar totusi cred ca mosteneste forma rotunjoara din familia mea...
Adar, ma bucur ca-ti plac pozele noastre si ca am venit cu idei bune. Pupici la ochioasa scumpa
Mariana, nu conteaza ce va fi, sunt sigura ca va fi la fel de iubit copilul, si totusi in caz de... la ce nume de fata te-ai oprit?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, nu m-am gandit la olitza inca. Oana nu sta chiaar asa bine in funduletz, probabil peste vreo 2 luni, macar sa faca cunostinta cu ea. Multzu de vestile despre Nick. Vai, trebuie sa fi avut mare febra saracul, e ingrozitor sa-ti vezi puiul asa…uffff… sanatate multa!! Cum naiba a facut asa infectie urinara nasoala??
E o lista cu telefoane in contul comun de yahoo (in notepad)

NOE, felicitari pt dintzoasa mica! Poate o prinzi intr-o poza! Abia astept sa ii iasa Oanei dintzii de sus, cred ca sunt asa haiosi cu 2 dintzisori, ca niste iepurasi!

ADAR, 1500 de puncte, fata mosului…

MIHASER, distractie placuta, sunt curioasa cum va petrece Cristi cu buni.

SIMONA_T, cum e cu febra, a mai trecut?

AALINA, lasa, ca sigur s-a plans si ea… daca te enervezi odata ca ti-a facut noapte alba, nu inseamna ca esti mama rea. Si mama tot comenta asa, ca ea nu a facut asa, ca ea nu asa, tra-la-la. Las ca doarme Ana la noapte, o fi fost luna plina
Mai si faza aia cu kk. Ia zi-mi ca numai ce schimbasesi proaspat si patutzul Anei chiar inainte, ca sa fie totul “perfect”.

DOUBLEMOM; cred ca ai dreptate… ia zi, ce la dai micutzelor sa pape?

NOE, in afara ca Luizax scrisese ca se intoarce la job, nu mai stiam altceva. Si aia a fost prin august, cred! Ce-o fi cu Giulia? Brr! Suna cam nasol…
Am vazt filmuletzul cu Bia fix asa face si Oana hatza-hatza. Ma tot uitam ce mana paroasa ai nu te epilezi ia nu mai te necaji pt toti aiuritzii!

ANDREEA, io de craciun stau numai la Timisoara…

KIM, nu se face deloc greu, se lasa carnea (bucatzi de 3 cm) sa fiarba o ora, dupa aia se pune ceva ceapa, usturoi, foaie de dafin, un baton de scortzisoara, o lg. de pasta de rosii si mai fierbe o ora. E tare aromat, si gustos.

MARIANA, mor de nerabdare sa stiu daca e bebe sau bebelina! Pupici multzi! Ma bucur ca mai scrii, nu ne mai lasa asa!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Un nou capitol

AICI

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput