Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 28
codruta_grg spune:
Irina81, am sa ma interesez de hotel, dar cred ca toate sunt cam la fel.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
kristinutza spune:
alinam, la multi ani fericiti impreuna!!! pai, fa-te bella si petreceti deseara impreuna. 
si ca sa mai zic ceva de noul job si gata, pot spune ca am simtit ca e ca un tren in care daca nu ma urc acum, n-o sa mai am sansa poate prea curand... pur si simplu a fost prea bun si nu ne permitem sa refuz ocazia asta. pare a fi exact ce imi doream ca si serviciu, asa ca... am urcat repede in tren
.
ioana, bine ca e mai bine miruna cu mucii.
radu cred ca distruge cortul pana la 2 ani
. vrea sa intre in el stand in picioare si chiar o face, dar chinuieste cortul intr-un mod barbar, ca tine picioarele in el, iar cu mainile ridica de el cat mai mult pana incape sa intre si el in picioare. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
La Multi ani ANYA, Mayanna si Teodora!
Alina, sa iti traiasca papusica cu ochi albastri, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Bine ca ne-a mai scris si Sofia, imi pare rau ca nu poti sa te holbezi la PC, am patit si eu asta cand m-am intors din concediu de maternitate la serviciu, noi suntem 4 oameni in departament si ne mutasera in alt birou si bien sur ca ei isi ocupasera locurile cele mai bune si cand m-am intors eu era doar un birou cu spatele spre usa pe unde se preumbla mereu cineva. noroc ca sunt veche in companie si am putut rapid sa gonesc o colega mai noua si sa ii iau biroul
groaznica sunt...
Dar unde te-ai angajat? La NASA? De aveti si camere de filmat...banuiesc ca intr-o multinationala, astia sunt asa un pic mai obsedati! Mult noroc si tragere de inima la noul job!
Si la fel si pentru Kristinutza, ma bucur mult de anuntul facut. E super ca ai gasit ceva atat de avantajos, super! Ia-ti soacra inapoi (dar tre sa ii dai si bani?? sau renunta la bani si la copilul pe care il ingrijeste acum? )
Noi am primit la petrecerea de un an o pereche de apreskiuri super bengoase, le-am pus la ea in camera la expozitie. Sunt super frumoase, impermeabile cu un material special sa ii tina cald, se strang e picior, sunt inalte...sunt marimea 21, si aici am o problemutza mica, ca Alex poarta deocamdata 19. Mai pun o soseta groasa, ceva, vad eu... Cizmulitele sunt cumparate de la Naturino, nici nu vreau sa ma gandesc cat or fi costat...dar sunt intr.adevar impecabile.
b_irina_c spune:
M-am lamurit cu analizele lui bb, toate bune si frumoase cu 2 mici exceptii... nu bea apa suficienta si trebuie sa tratam candida aia din gurita, dar e lejera treaba ca nu e alb (cum fusese cand am venit din maternitate
). Uf... am scapat de un mare stres... maine facem vaccinul.
Acum sa va 'sfatuiesc' sa nu luati noile servetele umede de la pampers, cele cu mustel. Mie mi se pare ca miros a aracet
. In nici un caz nu sunt parfumate
, mie nu-mi plac deloc.
Si o intrebare de 100 de puncte
. Unde e un centru unde pot duce si eu hainele mici ale lui Vladut? De vreo 2 saptamani le-am pus intr-o geanta de voiaj in dormitor, ca sa le vad si sa fac ceva... dar... m-am obisnuit cu decorul
. Mai demult ne zisese Raluca parca, dar nu mi-am notat... Multumesc 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Alinam la multi ani fericiti alturi de sotul tau! 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Diana30 spune:
Alina,mamica de Vladut,multi ani cu sanatate si intelegere conjugala.Iti urez sa doarma Vlad la noapte
.Felicitari sotului pentru surpriza.
Sa raspund si eu la tema legata de taiatul unghiilor.E un stres mare si pentru mine,e nevoie si de tati la acest procedeu,tati face atmosfera si eu pacalesc copilul sa stea la manichiura.Cu pedichiura-i si mai greu.
Legat de imbracat,chiar voiam zilele trecute sa abordez subiectul da am uitat.Pana de vreo 2 zile(de cand s-a facut mai frig)duceam copilul in parc cu pantaloni,body,bluzita,gecuta si eventual o gluga pe cap sau o caciula subtirica(asta doar daca ieseam mai de dimineata sau batea vantul).Si ma pune nu stiu cine sa intreb mamicile si bonele din parc daca al lor copiluti au ciorapi(dresuri)pe sub pantaloni ca al meu nu are.Si-mi sar frate alea-n cap cum ca asa ceva nu se face,ca ele de cand poarta pruncii cu ciorapi lungi si ca io nu vad ca ai lor au geci groase si caciuli si gluga peste caciula.In prima faza m-au pus pe ganduri.Stiti voi ca daca-ti spune toata lumea ca esti beat te duci si te culci.Am tot analizat problema dupa ce m-am intors acasa si am ajuns la concluzia ca nu eu is aia beata.
Ma bucur sa vad ca mai sunt in gasca mamici care imbraca cupiii cum il imbrac eu.Macar nu-s singura ""beata".
LiaMia spune:
LA MULTI ANI, ANYA! Alina, sa va traiasca fetita si sa sarbatoreasca multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Multa sanatate si noroc va uram cu drag si sa va distrati frumos cu ocazia implinirii acestui prim anisor! LA MULTI ANI!
Pupici
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
kristinutza spune:
kid, pai ma gandesc sa-i dam si ceva bani soacrei (cam 3-4 mil). ea sigur vine si fara niciun ban, dar mi-e nu stiu cum ca-i stric apele si lasa salariul de 7 mil pt noi. plus ca m-as simti parca mai bine asa, ca la o adica nu m-as simti prea vinovata nici fata de copil, nici fata de ea, nici fata de mine. im "platesc" cumva datoria. si imi pot permite cumva sa spun "imbraca-l asa, culca-l asa, scoate-l la ora cutarica etc" gandindu-ma ca o platesc.
voi cum ati proceda? cele care aveti ajutor de la bunici (dar asa, in mod organizat, adica vin zilnic sa aiba grija de copil) cum procedati?
diana, suntem mai multe
pe aici!
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
irina, deci e bine vladut. insa cata apa ar trebui sa bea? de unde si-au dat seama ca nu bea destula apa?
tot caut pe adresa comuna, ziceati ca a trimis cristina ce trebuie sa contina dosarul de stimulent, dar sunt cam kioara si nu gasesc. nici la pag legislativa nu gasesc ce si cum.
poate cineva dintre voi sa ma lamureasca pe scurt? cum fac sa nu-mi mai vina indemnizatia? parca spuneati s-o refuz, sa n-o iau ca sa nu ma plimb cu ea s-o dau inapoi, nu? 

LiaMia spune:
La multi ani si Teodorei Maria si Mayannei! Sa cresteti mari si frumoase si sa fiti fericite! Felicitari si parintilor vostri ca v-au facut MARI :) si distractie placuta!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)