Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 29
b_irina_c spune:
krstinutza la sedimenutl de urina i-a iesit oxalat de calciu, care cica apare daca nu bea suficiente lichide. Eu nu stiu exact cata apa bea Vladut, dar se pare ca ar trebui mai multa. pt. dosarul de stimulent ti-am facut fwd de pe mail-ul comun pe user-ul care il ai si la poze, sper ca e OK :)
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
LiaMia
povesteste-ne de Florin, ca demult nu mai stiu nimic de voi 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
LiaMia, ce mai faci? Ce face Florin? Ca nu te-am mai vazut de ceva vreme pe-aici.
Fetelor, eu ma chiorasc intr-un ecran mic mic, ma doare capul. Am facut deja plangere ca vreau monitor de oameni, nu asa.
Kristinutzo, tu cu jobul tau nou mi-ai facut dor de duca in alte zari cu muncile.
Irina, rugaminte, zi-mi si mie unde au aia de la sanador centrul. Ca eu aveam in cap ceva dar confundam cu diagnosis. Multumesc
.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Sofia, ma bucur ca ati gasit asa bona buna. Cunosc sentimentul cu mincarea, ieri bona m-a asteptat cu snitzele calde pe masa
.
Alina, la multi ani fericiti imreuna
! Ce sotz atent ai
.
Ruxandra, sanadorul e pe strada bucur numarul 3, vis-a-vis de maternitatea bucur.
Irina, spor la umplut burta lui vladut cu apa
. Multumesc ca mi-ai zis de noile servetele pampers, sa nu dau banii aiurea.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ruxandra nu ma pricep prea bine la explicatii, daca vrei adresa exacta a laboratorului: str Bucur, nr 3a tel 331.17.90 (daca vrei mai multe detalii cum ajungi acolo sa-mi zici).
Ioana np :). Mi-ai luat-o inante cu 2 min
. Am pus-o si pe bona la umplut copilul cu apa
. E haioasa 'albinutza' (?!?!) ta ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
irina,
am primit, multumesc mult.
ruxandra, eu am aplicat in dorul lelii la doar cateva joburi (pe ejobs), cu cvul neactualizat, vechi de cand lumea. mai mult ca sa sondez terenul. speram intr-o slujbulita la negru, cu bani putini, dar in plus fata de indemnizatie, sa pot sta in continuare cu radu etc. dar, cand te astepti mai putin... atunci apare sansa. asa ca ai putea incerca si tu. eu tocmai ca n-am fost presata, nu eram nici sugura ca vreau sa merg la munca, am lasat o impresie f buna. plus ca la negociere... n-a negociat practic nimeni cu mine, ca am cerut multisor, cu gand ca vor refuza si ma linistesc si eu. dar, surprize-surprize, au revent a doua zi cu telefon ca sunt de acord!
si n-am mai putut refuza nici eu.
si sa stiti ca am fost f atenta: sunt singura in birou, calculatorul e pozitionat cu spatele la usa, era cat pe ce sa-l intreb pe shef daca am voie pe forum. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Multumesc frumos, Ioana si Irina. Faza e ca ieri stand eu in masina in trafic pe Dr. Felix vad pe stanga o cladire mare pe scria sanador
. Si la momentul ala am inceput sa-mi pun intrebari.
Kristinutzo, suna chiar foarte bine ce zici tu acolo.
Daca va zic ca si eu aveam snitele calde aseara
. Si salata de vinete. Buna o bona la casa omului care n-are chef de gatit.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)